Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
PatriciaArdeleanu spune:
Moni, lasa ca fisticul e bun, are fier si imagneziu
.
noi ieri am avut petrecerea de craciun, si ce credeti ca am putut minca?? doar fasole batuta cu salata varza rosie. nu m-a astras nimic altceva.
sa nu va faceti griji daca nu luati in greutate, bb ia din resursele noastre, nu sufera. mai ales daca avem resurse, ne face chiar bine. in general iau in greutate fetele f slabute.
eu una sint f incintata ca sanii nu ma dor ca la prima sarcina,sint doar mai sensibilosi.
Anne-mary, nici eu nu sufar de constipatie, chiar pot sa zic ca o duc mai bine ca inainte din pct asta de vedere. ce ma deranjeaza e ca seara ma cam balonez.
chiar si cind am luat fier data trecuta, nu am avut efectul asta. asa reactioneaza unele fete.
Bine ai venit alinakiss!sedere placuta intre noi si sarcina buna si frumoasa!!
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
anne-marry spune:
noi am fost de dimineata la serbarea de mos craciun a lui teodor. l-am filmat si i-am facut poze.... va dati seama ca am ineput sa "bocesc" de emotii ... s ma uitam si la fetitele din grupa si ii ziceam mamei soacre: uite, vezi fetita aia mica cum e imbracata?; uita, vezi fetita aia de acolo ce frumos are parul prins, uite pe aia si pe aialalta .. si tot asa,ca iar am inceput sa ud ochii, cu gandul ca doamne, daca ar fi totul bine,si as ajunge sa mimi tin puiul in brate si sa fie fetita. stiti ca mi-ar placea sa fie fetita? pt ca am baietel, si sunt sigura ca este altceva sa cresti o fetita. adik...nu situ cum sa zic..mi-ar placea. ca sa nu mai zic ca si teutul meu spune mereu ca mami are in burtica o surioara
. oricum, mai presus de orice, sanatos sa fie si sa ajung sa imi tin amandoi copii in brate. pt mine,nu cred ca ar fi posibila acum o mai mare bucurie, decat sa imi tin amandoi copii in brate.
doamne ajuta la toata lumea si si mie, te rog 
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
12
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Ioanatugs spune:
Buna ziua burtici!
Ma primiti si pe mine?? Sunt o proaspata graviduta prin FIV, multe ma cunosc de la aspirante, pentru ca am activat ceva pina sa ajung aici. Am facut punctia pe 03 decembrie si ET-ul pe 06 decembrie cu trei embrioni. Iar in z10 de la ET aveam un beta HCG de 75 si un test de urina pozitiv. Azi sunt z12 de la ET si deja ma deranjeaza mirosurile de parfum, mi-e foame de lup si nu mai suport cafeaua. Mi-am facut si DPN-ul si e 26 august 2009, deci viitoare mamica de zemurica de august.
Nu mai sunt superstitioasa ca data trecuta, cand am intrat doar dupa eco, de frica ca nu e totul bine si m-am privat singura de sfaturile voastre. Acum am zis ce-o vrea Dumnezeu, daca e sa fie bine va fi, daca nu, oricum suntem prea mici pentru a face ceva noi!
Doamne ajuta la toate sa ajungem la termen!
mcrissa spune:
ioanatugs felicitari!ma bucur tare mult.intra-adevar ne stim de la aspirante de ...am pierdut sirul de cand ne stim.sper sa fie o odisee norocoasa pentru toate mamicile de zmeurici
sarcina usoara si zmeurica(zmeurici)sanatos!!!
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
daniela_b spune:
Ioana
, felicitari! 
Bine-ai venit la noi, sedere placuta pina la termen!!!![]()
Bravo pentru curaj! Asa, sa nu mai fii superstitioasa...nu foloseste la nimic!
daniela
12 plus
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
elenada spune:
Ioana ma bucur sa iti spun bine ai venit si sa stam impreuna pana in august cand nastem.
Mie imi este tare foame dar imi este greata si mai nou si vars de la orice. Ma chinui de o ora sa mananc o mandarina si nici pe aia nu pot sa o inghit. Ma plangeam ca nu pot sa vars na ca acuma vars si nu imi este deloc mai bine ci imi este si mai rau.
Cred ca daca nu mi-ar fi rau asa m-as plange ca vai nu am simptome. Tare sucita mai sunt.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lucialu spune:
Buna ziua si de la noi!
Ne primiti si pe noi?![]()
Dupa 2 ani de stagiatura la aspirante+ inca doi si ceva inainte sa fiu membra a forumului speram sa ramanem aici langa toate zmeuricile!Sarcini usoare tuturor si BB-ei sanatosi!
Datele noastre sunt: DN 11.10.1975; UM 12.11.2008; DPN 20.08.2009.
Nici noi nu am fost inca la dr sa vizionam burtica si sa facem analize.Momentan am test de sarcina pozitiv si beta facut de 2 ori care confirma sarcina la locul ei.Somnorosi ziua,activi noaptea,greturi rarisime momentan,pofta de acru si sani tensionati alaturi de ceva dureri prin burtica,suportabile...cam asta e prezentarea noastra.![]()
Pe multe fete de aici le cunosc de la aspirante si stiu ca sunt adevarate luptatoare si imi sunt deja dragi. Ioana
, Romanitza
si cu mine am fost si colegute de topic
Romanitza asteptam sa ne spui cum a fost la dr!![]()
Miki imi pare tare rau!
Dar va fi bine cumva si pt voi sunt convinsa de asta!
Doamne ajuta sa fie bine la toate!
KISSES
my little sunshine
Ioanatugs spune:
Mcrissa, Daniela_b, Elenada, Catalina2307 va multumesc frumos de primire!

Eu sunt la faza durerilor de burtica, spate si mai nou de cap, dar nu ma plang, pentru ca eu mi-am dorit asta.
Iar unele mirosuri parca sunt facute special sa ma enerveze pe mine si sa-mi puna un nod in gat. Mie mi se pare ca am simptome prea devreme, pentru ca am abia 4s si o zi. Oare e normal??
anne-marry spune:
ioanatugus felicitari si bine ai venit printre noi.
DOAMNE AJUTA SA STAM TOATE AICI CU BEBICI SANATOSI IN BURTICI PANA IN IULIE-AUGUST 2009
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
12
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA