Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Fivoaselor - Ioana e gravi.

Catalina

Am citit si tare ma bucur. Te rog scrie si acolo ca am o superstitie. De cand deschid capitolele am mana buna doar pt. o graviduta/capitol. Iar maine trebuie sa faca doua fete testul....

Mergi la inceput

Eu mi-am luat azi o rochita, mov, tricotata. Un pic se vede burtica si o voi purta de Craciun. De abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

gasesc clinica care sa il dea repede.oricum nici nu vad scriu de plans. dac anu o fi sa fie sa nu ma taitai de pe listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Fivoaselor - Ioana e gravi.

Am citit si tare ma bucur. Te rog scrie si acolo ca am o superstitie. De cand deschid capitolele am mana buna doar pt. o graviduta/capitol. Iar maine trebuie sa faca doua fete testul....

Nu pricepui nimic. Vrei sa fac io ceva, sa scriu ceva, undeva?

Si daca stam sa ne gandim mai bine a fost un capitol cu tine, cu elenada, cu mine,cu vally....asa ca termina cu prostiile.

Mergi la inceput

Scrie draga la FIV si felictit-o!!!!!
Atunci Ioana a deschis capitolul.

Mergi la inceput

Draga mea....am felicitat-o si telefonic si pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor va rog sa ma stergeti de pe lista, bebele meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile deci acum aproape 2 sapt. La 7 sapt si 2 zile am fost la ginecolog si mi-a facut tuseu vaginal, cred ca de acolo mi se trage. M-a durut rau burta in ziua aceea dupa consultatie. Aveti mare grija de voi, nu lasati dr sa va faca tuseu vaginal. Maine tb sa fac chiuretajul.
Va pup si sarcina usoara.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Fetelor va rog sa ma stergeti de pe lista, bebele meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile deci acum aproape 2 sapt. La 7 sapt si 2 zile am fost la ginecolog si mi-a facut tuseu vaginal, cred ca de acolo mi se trage. M-a durut rau burta in ziua aceea dupa consultatie. Aveti mare grija de voi, nu lasati dr sa va faca tuseu vaginal. Maine tb sa fac chiuretajul.
Va pup si sarcina usoara.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 11+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

miki fata draga te strang tare tare in brate si plang cu tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Miki-Miki ce rau imi pare....Crezi ca a fost de la tuseu? Ce medic ti-a facut? Nu te gandi ca din cauza asta...poate sa intamplat si doar a coincis. Tu fa-te bine si refa-te si psihic caci va veni si BB. Te rog sa ai incredere

Eu sunt in continuare cu gatul in pioneze, am luat Oscilo, Homeogene, ceai, lamaie cu miere, supa calda, spirt la gat si fular, nu iesit din casa...dar tot ma doar la fiecare inghititura...imi e teama sa nu fac infectie in gat

Stiu, stiu...sa fim optimiste ca totul trece, si ne facem bine....

8+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput