Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Vad ca atatia dr / atatea pareri. O sa cresc doza dar sper ca nu am facut ceva grav. Ma mai linisteste faptul cand ma gandesc la tarancile alea cu sapa in mana care nu se duc la dr si nasc copii mari/ sanatosi. Poate oi fi si eu o norocoasa ca ele. Mia sunt unele care ajung in luna a 6-a si afla abia at ca sunt gravide si nasc copii sanatosi.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

da fetita si nici papay nu mananca :D.

Miki 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

noi ne indopam acum cu i felie de rulada de frisca

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 12

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Frisca este naturala?
Si daca da, laptele este pasteurizat?
Si daca nu, are E-uri?
(si io mananc zilnic minieclere cu nes si minieclere cu frisca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Frisca este naturala?
Si daca da, laptele este pasteurizat?
Si daca nu, are E-uri?
(si io mananc zilnic minieclere cu nes si minieclere cu frisca )

Catalina

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 12

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Ce mai faceti! Miki- Miki am citit ca nu mai iei elevit ca se ia din saptamana a-13 -a , dar mie mi s-a recomandat sa iau de la inceputul sarcinii , asa ca ar trebui sa le continui ,eu iau o pastila intreaga ( stai linistita nu fac nici un rau) , utrogestan folosesc si eu , e ff bun , Anne Mary mi-ai facut pofta cu rulada cu frisca . Fetele , mai am o intrebare la voi , eu stiam doar de triplu test , dublu test cand se face , la cate saptamani ? 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh stai linistita nu te mai stresa din cauza fibromului, oricum nu se poate face nimic pana la nastere, atata timp cat bbcreste eu zic ca nu e motiv de ingrijorare, citeam pe forum la niste gravidute cu fibrom ca in sarcina s-a marit foarte mult dar nu au avut nici o problema la nastere iar bebe a crescut normal

dublu test se face acum in sapt. 11-13 iar triplu test mie mi-a zis ca in 15-16 saptamani, la prima sarcina l-am facut la 15 saptamani

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 11+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

blanca000 pt dureri in gat stiam ca e bun homeogene, de la aceeasi firma, homeovox parca e pt tuse, ceaiul de ceapa stiam ca e bun tot pt tuse, dar daca poti sa-l bei ...rau nu cred ca-ti face...sa pui miere
cat despre spirt eu puneam pe o bucata de vata , dar adaca nu ai poti pune si pe o batista dar sa-l incalzesti putin

sanatate, pana maine sper sa-ti treaca

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Adriana...Homeovox cica e pentru :raguseala, oboseala corzilor vocale, afonie, laringita....mda....poate imi iau si Homeogene...dar il trimit diseara pe sot..ca eu nu ies din casa.

Aaaa...si cum sa incalzesc spirtul?

8+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

pai eu il puneam intr-un ibric si-l puneam pe aragaz la foc mic cateva secunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara,fetelor!

Eu stiu ca 1 mg de acid folic e prea putin.
Pe prospectul de la acidul folic(e de la Ratiopharm)scrie ca se administreaza 1-3/zi(1 cp are 5 mg),eu luam la recomandarea dr,una.Scrie ca supradozajul incepe de la mai mult de 15 mg/zi si administrat mai mult de o luna.
Pe vitminele ce le iau(Femibion)sunt pt gravide pina in saptamina 12 si au 4 mg acid folic si 4 mg metafolin(asta scrie ca este compusul imediat urmator al acidului folic si e mai usor de folosit de organism),in total 0,8mg folate.Femibionul asta e de la Merck.
Am intrebat si doctorita luni si mi-a zis la fel,minim 5 mg de acid folic.Nu se ia mai tirziu de saptamina 12 acidul folic nu pt ca ar fi rau ci pt ca nu mai ajuta,el e util in primele 12 sapt pt dezv tubului neural.
Miki ,tu de ce ai intrerupt vitaminele?
Iti dau dreptate,tarancile alea de care zici tu,muncesc si sapa pina in luna 9 si nasc usor,copii sanatosi si voiosi si au si lapte sa alapteze 1-2 ani .
Ideea e ca acidul folic se mai ia si din alimentatie(spanac,peste)nu-i musai din tablete,cel putin scria mai demult o mamica din tarile nordice(Suedia parca)ca acolo nici nu se administreaza,primeste bebele doar din alimentatie.
Uite,am vazut ca PatriciaArdeleanu e de virsta mea .
Si eu vreau pe lista,dn 3.10.1972,um 5.11.08,dpn 11.08.09.Mai am o fetita,Marie-Evely 02.04.02

Revin mai tirziu,fac prajiturele cu fiica-mea.
Blanca pt dureri de git e buna gargara cu apa calduta in care ai dizolvat sare marina(sau ma rog,de mina,neprelucrata adica).

Alina

Mergi la inceput