Masina de tocat carne

Masina de tocat carne | Autor: larissa_79

Link direct la acest mesaj

Fetele, ma gandesc sa i-au mamei mele de Craciun o masina de tocat carne. Are una veche ce merge greu. As opta pentru un model care sa aiba atasat ceva sa poti face si suc de rosii. Imi puteti recomanda ceva, voi...gospodinutele?

M-ar interesa ceva calitativ si eventual si magazinul de unde o pot achizitiona.

Va imbratisez!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns body spune:

Am vazut intr-o oferta de la Flanco o masina de tocat carne Zelmer care avea si accesoriu pt suc de rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am luat ieri din cora o masina de tocat care are si accesoriu pt suc de rosii, dar calitatea nu mi s-a parut grozava. e rohnson

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am luat de cativa ani de la bosch (media galaxi-mall plaza), dispozitivul pt rosii l-am luat separat de la reprezentanta (nu mai stiu exact) si isi merita banii, mai ales la sucul de rosii;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

O masina electrica de tocat va fi o revelatie pt. mamicile care isi oboseau mainile cu cea manuala.
Daca are si anexe este minunata.Eu am una nu prea puternica dar cu trompita de carnati;excelenta!

Mergi la inceput