Gravidute & Mamici de IASI (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare fetelor,am reusit sa intru si eu pe aici, sa va urez la toate SARBATORI FERICITEsi copii sanatosi.

Anilansa din cate am invatat eu, stiu ca nu are cum sa iasa o grupa b daca mama are 0 si tata AB.Eu, de exemplu,de la 14 ani stiam ca am grupa AII si cand am ramas insarcinata si mi-am facut analizele, am zis hai sa-mi fac si grupa ca sa vada doctora si cand mi-am luat analizele, surprizaaaa...a iesit BIII, stiind cum se face analiza am rugat asistenta sa-mi faca in fata sa vad si eu ca na...vorba aceea, am facut analize la spital...si intr-adevar era B, iti dai seama ce puteam sa patesc?
Prima reactie a fost sa dau telefon la ai mei sa vad ce grupe au ei ca pana atunci nici nu m-am gandit sa intreb, si mama are 0 si tata B,asa ca...am tras o spaima atuci.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am reusit si eu sa ma adun pe acasa si sa gasec timp sa incarc pozele de la petrecerea cu Mosul, de la Stanley, de la colindat, vorba vine, de la plimbarea de ieri din Copou, dimineata si cea de seara, si alte poze cu Stefy, din luna decembrie.
Ziua de ieri a fost o nebunie... am umblat prin zapada si ne-am fugarit ne-am plimbat cu saniuta, am fost sa vedem luminitele de pe Stefan cel Mare....
In seara asta, avem musafiri, vine fina noastra. O sa mai pun poze cu ea si Stefy zilele ce vin.
Maine dimineata, vreau sa o duc la Catedrala Catolica sa vada ieslea unde s-a nascut Iisus. Am inteles ca e foarte frumos realizata. Daca ajung, am sa va pun si de acolo poze.
Si astea sunt pozele promise

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

CRACIUN FERICIT SI SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA!

Ce cadouri v-a adus Mosul?
Eu am fost cam obraznica si nu am primit prea multe

Imi place foarte tare cum e afara, dar numai cand ma uit pe geam, ca afara nu rezist prea mult
Am fost si noi putin azi in Copou, e f frumos si multa lume, ne-au inghetat mainile si picioarele mie si lui Domi, pe sot nu l-am controlat.

Lacramioara uite aici poze cu Ieslea. Foarte frumoase pozele din parc si cu saniuta, se vede ce mult i-a placut lui Stefy.

Celia

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Craciun fericit, cu multa sanatate si tot ce doriti sa se indeplineasca.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

La multi ani, Stefan si Stefania!

Michelle, multumim. Am vazut pozele, foarte frumoase, iar Domi, Mos Craciun..... e tare dragalas.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multi ani celor care poarta numele de Stefan sau Stefania!!

de aici http://community.webshots.com/album/569382496YHGUte?vhost=community poze noi

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor

In sfarsit ne linistim si noi pe acasa dupa 2 zile de plimbari pe la parinti si prieteni.

Lacramioara ce-i place Stefaniei zapada; seamana f. bine cu tine, dar cred ca stii asta

Michelle ce bradut frumos aveti iar tie iti sta f. bine in rosu. de Domi ce sa mai zic

Ella ce Mos cool ati avut

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor

In sfarsit ne linistim si noi pe acasa dupa 2 zile de plimbari pe la parinti si prieteni.

Lacramioara ce-i place Stefaniei zapada; seamana f. bine cu tine, dar cred ca stii asta

Michelle ce bradut frumos aveti iar tie iti sta f. bine in rosu. de Domi ce sa mai zic

Ella ce Mos cool ati avut

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Ella, tare dulce Bia. Multumim pentru urari.

Daniela, multumim pentru urari.

Noi asteptam sa se trezeasca Stefy s-o luam la picior... La fina noastra, la nasicul Stefaniei, ca amandoi sunt Stefana, Stefan... Asa ca vom avea o seara plina.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

citeva poze de la mos...
http://www.dropshots.com/anymony1

LA MULTI ANI...STEFANE, STEFANI, STEFANII!!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput