Gravidute & Mamici de IASI (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Am intrat sa va urez
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI SI MOSUL SA VA ADUCA TOT CEEA CE VA DORITI

CRACIUN FERICIT !!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi
CRACIUN FERICIT !!!!!!!, LA CEAS de Sarbatoare cand anul are templele ninse,( chiar dac la noi ninsoare se lasa asteptata), iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va dorim sanatate, pace in casele voastre si prosperitate, LA MULTI ANI !!! masa de Craciun sa fie plina de bunatati ... sa vina Mos Craciun cu daruri pt fiecare...

tuscut in legatura cu analizele lunea si vinerea.... doctorita mea a zis ... Lunea, e dupa Duminica deci nu au chef de munca si nu pun cipurile bine in functie de grupa sanguine,,, deci eroare la analize... iar Vinerea se gandesc la week-end si nu au chef de treaba in plus de asta te duci dupa analize lunea cand ... le fac dimineata la cafea ... si iar rezultate gresite

tot in leg cu analizele... grupa mea de sange e OI cu rh neg, a sotului e AB4 cu RH pozitiv si Darius B3 cu rh pozitiv....

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

noi acum avem un moment de respiro... adica asteptam preotul... si mai avem treaba... sa mai trebuie mergem si la cumparaturi .... of,of....Darius de ieri e mofturos, aseara a adormit la 1.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sarbatori fericite dragi mamici si pitici sa fiti sanatosi si voiosi iar Mosul sa va aduca tot ce v-ati doritMulti pupici de la noi,suntem cam tristi ca suntem departe dar promitem solemn ca la anu venim la voi sa va colindam

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Celia, esti o persoana deosebita cu o inima mare!
Moldoveanca, pupici sa iti treaca dorul de casa!
Nasol cu grupele de sange si rh..noi nu am avut probl, si eu si sotul avem A2 si rh +, probabil ca si fata la fel..
Dar, ca situatie amuzanta, in prima zi dupa ceza a venit o infirmiera sa imi faca injectia asta cu dozarea rh sau cum se numeste..eu i-am zis ca nu treb sa imi faca ca eu am Rh +,si ea tot o tinea pe a ei ca asa scrie in fisa samd..ametita si obosita am tot repetat si m-am contrazis cu ea vreo 10 min..pana la urma m-a intreb cum ma cheama si cand i-am zis si-a cerut scuze..era vb de tipa de langa mine(apropo, era nasol daca nu eram pe faza si imi facea injectia aia?)

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Sarbatori fericite si din partea noastra! Si pentru ca va iubim, il trimitem pe www.dancingsantacard.com/?santa=3160621" target="_blank">Mosu la voi!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Ningeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Cica daca ninge in ajunul Craciunului e semn bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Irina ce Mos dragut! Multumim

Noi am terminat treaba si il asteptam cuminti pe Mos Craciun, care si-a trimis aseara spiridusii si ne-a lasat 2 dintisori

Ce frumos a nins, ca-n povesti, pacat ca nu se depune. Oricum am iesit sa-i arat Amaliei cum ninge si era f. incantata.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Sa aveti niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi voua si sa gasiti multe, multe cadouti sub brad.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Daniela, felicitari pentru iepuras

Si pentru noi toate...

Mergi la inceput