Gravidute & Mamici de IASI (76)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Mihamora uite ce bine iti sta in poza asta! Cred ca ti-ar sta bine si cu o fetita in brate!
http://good-times.webshots.com/photo/2117252560103159727KDnLcV
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
[ 19+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyelle005 spune:
Neata si poftiti la ca n-am mai dat demult.
Alynta ti-am trimis poza pe mail. Bafta la control, asteptam vesti bune. Si eu sunt fan muraturi, a pus sotul meu niste muraturi (pentru prima data)
Amalia a fost tare matinala azi, s-a trezit pe la 7 si ceva asta dupa ce m-a trezit de vreo 4 ori toata noaptea. Daca tot suntem matinali azi cred ca o sa tragem o fuga la niste cumparaturi de Craciun, sper sa nu fie asa aglomerat acum de dimineata.
Anilansa si eu sunt de acord cu Teo in privinta sucului de morcov, nu e bine sa-i dai prea mult, si mie mi se pare destul de mult 75 de ml. Eu ii dadeam mai putin Amaliei, maxim 50 ml si alternam sucul de morcov cu cel de mar sau le combinam.
Si inca ceva, noi aici pe forum ne dam cu parerea, vorbim din experienta noastra, dar intotdeauna sa ceri parerea doctorului tau.
Celia astept vesti de la tine pt maine sa stiu cum facem.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
buna dimineata
dany mersi de cafea... azi chiar imi trebuie ff mult am foarte mult de munca.
in privinta sucului de morcov... nu i lam mai dat de 2 zile ... ca vreau sa ii bag supita si cred ca e prea mult...
in privinta marului ... lui Darius nu ii place sucul de mar deloc, nici combinat si nici simplu ...iar la branzica il faceam copt, de cand la durut purtica fff tare intr-o seara si a mers.... pt suc am incercat de 3 ori pina acum si in plus de asta se si constipat de la el.si mia zis doctorita sa trec pe morcovel.ANY si STEFANIA la multi ani !!!! multa sanatate si fericire
.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
dany in privinta forumului... sunt constienta ca ne dam cu parerea, la urma urmii sunt niste sfaturi ... din experirntele noastre despre copii, cine vrea sa la puna in practica si sa le citeasca e bine, cine nu nu. este evident cand vrei sa faci ceva nou pt bebele tau... intai ceri sfatul medicului, dupa aia prieneni si la sf cartea veche " mama si copilul"...cu toate ca sau schimbat multe
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Mi-a placut petrecerea , copiii s-au simtit bine, si noi la fel.Mi-a facut placere sa ne revedem. Poate 2009 va fi un an cu mai multe intalniri.
Noi nu am descarcat foto caci nu am reusit .Ieri a fost ziua mamei mele, apoi am mai fost in vizite .Astazi le postez.
Acum legat de actiunea pentru copii , eu as vrea sa strang astazi ce s-ar mai putea da lucrusoare, jucarii , cu ce vrea fiecare sa contribuie... , e in scurt timp, dar aseara cu fetele la petrecere am mai primit doua pachetele,voi mai lua astazi de la Miha si Irina si maine as vrea sa le duc cu Danielle si cu alte mamici care mai vor.
Michelle, reusesti sa faci o razie prin lucrusoarele lui mosul mic Domi? Mi-a placut super costumul.
Lacra , ma bucur ca am reusit sa ne vedem.
Alina, vad ca nu ai avut somn...Cum a fost la control?
Ana Maria, mi-a facut placere sa ne revedem si sa comunicam mai mult decat in trecut...
Mi-au placut dulcetele Amaliile(ca au fost trei), Amira, Ioana,Stefy-motata,Iustina si cavalerii David, Domi, Casi,Robert, Noel, Cosmin.Sper ca nu am uitat pe nimeni... Superbe minuni avem si sa ne bucuram de ei.
Imi pare rau ca nu au ajuns si ceilalti copilasi cu parintii.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
alice_is spune:
Salutare si de la noi
Am vazut poze foarte frumoase de la petrecere. Ma bucur ca v-ati distrat.
Celia id-ul meu de mess este alina_bal. Te rog contacteaza-ma ca sa vedem cum iti dau lucrurile pt copii. Din pacate eu plec din Iasi de maine si nu am cum sa merg cu voi sa le impartim
Numai bine va doresc
mihamora spune:
Celia - hai ca am reusit, am o sacosa de haine, acum ce facem? Unde le ducem? Am de bb mic mic si pana la 1 an si ceva pantaloni de ai mei. E ok?
Eu plec acum, am ceva treaba in oras.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
anymony spune:
Salutare fetele!!!
ne bucuram ca ne=ati primit si pe noi in gasca voastra...era Ioana cea mai mere..dar s-a simtit bine- ca dovada ca nu mai voia sa plece...
si discutie in masina.."ti-a placut mosul?" nuuuuuuu"
de ce mami?" " ca avea sac si punea copii in el...si ii ducea la gunoi...
asta apropo ca noi o mai pacalim cu "omul cu sacu", am ris cu lacrimi....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
si poze nu pot vedea...deloc..
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina