Gravidute & Mamici de IASI (76)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Celia spune:
Activitatea mea de lobby continua ...speranta ca poate reusim sa facem cativa copii sa zambeasca imi da forta .
Anca, multumesc . Poate totusi gasesti o jucarie de care s-a pictisit Dragos , sau care nu il intereseaza prea mult. Daca nu poate un banut pentru fructe , dulciuri?
Lacra, sanatate multa tie si lui Stefy.Speram sa va reveniti sa ne vedem maine.
Ani, eu cred ca daca urmezi sfaturile dnei dr Lazarescu totul e super bine cu Darius.Acum ai aflat cine e la medicul vostru....
Oana8188, astept un semn de la tine.
Michelle , ce mai faceti? Domi asteapta mosul? Parca si tu spuneai de lucrusoare?
Simo, Oana(ghinetz), Diana , Nonna, Ralu, Byu ? Nu mai treceti pe aici sa ne iceti cum asteapta minunile venirea sarbatorilor?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelle005 spune:
Kriss multumim, Amalia e mai bine. Cred ca toti parintii isi rasfata copilasii cand sunt bolnaviori.
Lacramioara sper sa va reveniti pana maine.
Teo multumesc de sfat. Sa vad ce gasesc la anul.
Anca poate a fost ceva trecator si n-o sa se intarce Dragos.
Alynta ce elegant e David si cum se uita el la Mos
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
kriss79 spune:
Daniela,din ala permanent?
Celia, crezi ca eu pot dona ceva, cu situatia fetei?nu vreau sa transmit ceva, iti dai seama..nu sunt purtate de alessia in per.asta, sunt lucrusoare mai mici si ceva nou..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
![](copilas.gif)
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
danyelle005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kriss79 Daniela,din ala permanent? ![]() |
Da
![](bang.gif)
Daniela, mami de
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
Poze 1 anisor
moldoveanca spune:
Oauuu Daniela ce sot tare aiIn legatura cu intoarcerea la munca eu ma refeream in cazul in care ai oferta buna nu sa te duci si sa ramai fara job cum spunea Lacramioara
mami fericita de Vladut Dominic
ralnied1 spune:
Spor la treaba, dragelor!
Sau relaxare placuta!
In seara asta avem la Mall concert de colinde cu Ducu Bertzi.
Luni avem, tot la Mall, concert de colinde cu Raoul.
Din experientele trecute, pot sa va zic ca ar merita efortul de a fi acolo prezenti.
La Revelionul de la Palat, printre altii, se zice ca vom avea UB40.
Celia spune:
Pentru cazul social de aici http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/ajutati_o_pe_eleva_ionela_sa_o_scoata_la_capat_166164.html spuneam ca poate dam hainute sortate de la adulti... si poate si la cel mai vechi pus zilele trecute .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Kriss, nu stiu ce sa zic daca prezinta vreun pericol sa donezi ceva in situatia actuala ... asa as putea sa ma astept si eu la o varicela? Eu cred ca transmiterea se face intre persoane...nu prin lucruri...
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
alice_is spune:
Eu nu cred ca mai ajung maine la intalnire. Imi pare rau ca tare as fi vrut sa va cunosc. O dimineata placuta va doresc
mihamora spune:
Neatza! e gata
Am terminat curatenia, am facut si cumparaturi, aseara am avut musafiri, am gatit mancare rece de iepure vanat si am facut praji cu nuca de cocos de la Daniela... si acum trebuie sa o iau de la capat, iar curatenie
Celia - incerc sa caut hainutele, numai ca nu le am la indemana si sunt si cam lenesa, de aia trebuie sa strigi asa la mine
Daniela - ce surpriza ti-a facut sotul
Ralu - spor si tie la treaba, draguta multumim pentru informatii.
Kriss - ma bucur ca e mai bine Ale
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI