Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mai Roxana nici nu ma indoiam ca esti aproape geniu, dar si eu
Ma bucur ca serbarea, in ciuda neplacerilor (probabil obligatorii, altfel nu poti aprecia un lucru bun la justa sa valoare ) a iesit bine. Urat sa faci scandal cand nici macar nu te implici. Mai sunt si oameni din astia. Iar cu madama, bine ca nu s-au avariat masinile, nervii trec mai repede decat se fac reparatiile Nu-i prea buna nici atata tehnologie, parerea mea. Am impresia ca iti toceste simturile, te face sa nu mai fii atat de atent, incepi sa te bazezi pe senzori pentru aproape orice.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Andreea, Rares nu se omoara cu pupatul, seamana cu mine . Foarte rar a schitat gestul, in general isi manifesta iubirea prin ciupeli, zgarieturi, palme si muscaturi, si tare cred ca aceasta este mare daca judec dupa bucatile de epiderma ce raman sechestrate sub unghiile lui.
Iar referitor la pozitia bradului, cred ca fi la inaltime, altfel nu-l vad cu ochi buni. Avem un leandru pe care il tot iubeste in stilul lui caracteristic, si i-a dat deja nu stiu cate trante (acestea au fost din greseala), prin urmare un brad cu globuri si beteala ar fi o prea mare tentatie pentru el

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, in filmul ala era cu vaca eram in vizita,io n-am nici mileuri nici bibelouri. Ca sa stearga Ghighi praful mai bine

Andreea, toti bebeii au toane, nici al meu nu pupa la cerere, dar cand are chef ma trezesc cu 2 scatoalce pe post de "mai-mai" si ma pupa de n-am timp sa ma dezmeticesc.

brad n-am facut inca, am unul mic artificial pe care o sa-l cocotz pe undeva.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix, cred ca era mortala cu mersul piticului . Vezi ca ai PM de o importantza maxima .

Luy, asta seara mi-ai adus aminte de baloane de sapun, ei, asta toamna amluat un set din viena, cu 3 flacoane.Si l-am desfacut si Ghighi era terminat de fericire, alerga peste tot sa manance baloanele .

Betty, nici eu nu-l mai las sa planga, am incercat sa-l las in patut acum vreo 4 luni( ca nici sa se joace nu vrea acolo) si a facut criza mare de plans, in 5 minute era fleasca si a continuat inca vreo 5 minute sa planga dupa ce l-am luat in brate.A doua ( si ultima,sper) oara a fost saptamana trecuta,canda tras din priza un stecher mare si a facut flama, m-am panicat si l-am dus in dormitor si am inchis usa, timp in care m=-am dus sa fumez o tigara. A racnit asa de tare ca m-am dus dupa cateva minute la el, era tot asa rosu si transpirat.

Erina, sa-ti fie de bine concediul. deci v-ati linistit in legatura cu Daria,puteti sa mai plecati .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Vorbiti de pupaciala?Vladut ma prinde cu manutele de gat si se cuibareste asa la pieptul meu dar nu prea ma pupa.Mai degrama il ia pe taica-sau la pupat cand se trezeste.
Bradut nu am facut inca,nu stiu pt ce sa optez natural sau artificial.Vrem sa-l punem undeva pe birou sa nu ajunga strengarul la el.
Rox am vazut pozele sunteti niste frumosi totiAstept cu nerabdare pe cele de la balet

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Erina bine ai revenit imi imaginez ce bucurie pe capul Dariei

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
o aburinda.
mai roxana..ce-ai patit tu ieri.
azi am serbare....abia astept.cred ca sunt eu mai nerabdatoare decat stefi.
pupici dulci tuturor.o zi buna!
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html
daca nu e deranj prea mare...vrem si noi 5 stelutze pentru o mandrete de fata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alehiam, veniti la petrecere diseara? Ne cunoastem in sfarsit?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata, am venit sa-mi beau cafeluta cu voi, dar nu a dat-o nimeni azi, asa ca poftiti la o cafelutaaaaaa.

Roxana, zau ca ai avut o zi grea ieri, pai cred si eu ca-i dadeam in cap mamicii cu cartea, important este ca petrecerea a fost minunata si Alex era incantata de Mos, in ce priveste incidentul cu masina, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Am avut si eu un mic incident cu masina aseara, bine ca l-am vazut pe nenea cu taxi la timp, ma rog in ultimul moment si am apucat sa pun frana, dar zau nu stiu de unde a aparut[bang.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Legat de asezatul bradutului, toata stima pt Bubu( sta inca in picioare), eu cred ca o sa-l pun jos, intr-un colt al sufrageriei, unde sa-i fie destul de greu sa-l rastoarne, doar sa-l traga pe el( doamne fereste). M-am gandit la varianta sus, dar tarzanel isi duce scaunul si se catara,zic eu ca e mai rau daca o sa cada pe el de la inaltime...oricum mai astept cu facutul bradutului pana duminica, am pus doar o instalatie cu multe becuri colorate pe balcon si nici nu le-a luat in seama aseara, asa ca poate nu-l atrage....

Aaaaa aseara vb cu tati ce sa-i aduca mosul lui Cristi, la care am primit un raspuns neasteptat, orice dar fara jucariiiiii, nu vezi ca e casa plina si nu se joaca cu ele?????(are dreptate) ,m-a lasat fara relica.....eu acum ce fac????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput