fiv la cluj 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

criadema..tocmai asta ii spuneam lui madutz inainte!!eu una din cauza unei astfel de "vesti"-ca a ramas graviduta o prietena si ca se si programase chiar sa faca si avort!!am cazut in depresie!noroc cu voi!!cu forumul!!ptr ca altfel o luam razna!!mi-a fost ff greu sa imi revin!
si cand era gravida cumnata mea-nu suportam sa o vad cu burtica!pe nepotelul meu l-am vizitat ff tarziu!!insa..imi dau seama ca asa a randuit Dzeu!asta le-a fost dat lor!
am incetat sa ma compar cu lumea si sa lupt ptr mine!ptr ceea ce eu doresc!ptr ceea ce vreau sa mi se intample mie!!e viata fiecaruia si sunt si optiunile fiecaruia in parte!!!eu o sa traiesc exact ce imi este dat!!!si o sa lupt pana nu voi mai putea ptr ce vreau!!!si vreau un bebe!!!cu tot sufletul meu!!si garantat il voi avea!!!
referitor la piticutii tai..mie mi-ar place sa-i vad, sa-mi povestesti de sotiile lor!de cand ma stiu iubesc copiii!!!toti copiii!!!ma doare ca nu am un copil al meu!!nu am cum sa fiu ipocrita si sa zic ca nu imi pasa...doar il astept de 10 ani!!!insa..nu ma mai compar nici eu,nici viata mea,nici ceea ce mi se intampla mie..cu ceilalti!fiecare are propriile experiente de trait!
din pacate noi trebuie sa trecem prin incercarile astea!!asta este!!nu avem incotro si trebuie sa mergem inainte!!!dar...cu siguranta vom fi rasplatite inzecit!!!asa cum esti tu acum!!
si..imi place ff mult ratiunea ta!!!imi place cum gandesti-si mi-ar place sa avem ocazia sa ne cunoastem face to face!!esti un om de admirat!!!iar pe lumea asta..viata m-a invatat ca sunt putini oamneni cu asemenea valoare!!asa cum sunt si fetele mele dragi-madutz,mara,bruni,enni,jovanna,moniland,tamaryllis!!cred ca suferinta asta ne formeaza!face din noi niste mame excelente si niste oamneni cu suflet-de invidiat!!!

Mergi la inceput

iar ref la vitamine si alte cele..si eu citisem ca nu prea ar fi indicat..ptr ca cresc imunitatea corpului si organismul poate sa lupte astfel impotriva embrionului-implicit impotriva implantarii lui bebe!!
insa..eu am carente de calciu,magneziu,fier..oricat de sanatos as manca si oricata grija as avea "sa ma alimentez corect"!mi-e frica totusi sa nu dauneze bebeului...desi in principiu sunt deacord cu tine1ca nu e bine sa iau nimic!!o sa incerc cu o alimentatie corecta si o sa-mi fac analizele in fiecare luna sa vedem cum evoluez..poate voi reusi sa "recuperez"..
fete dragi mie si somnic usor!dupa atatea cumparaturi cred ca sunteti ostenite!!

Mergi la inceput

hey fetele mele!!!ce mai faceti???
cum a venit weekendul,cum ati fugit!!bravo voua!bucurati-va din plin de viata ca numai una aveti!!!traiti-o dupa pofta inimii voastre!
eu stau tot acasica..ptr ca e destul de frig afara..insa cum nu am stare..am facut azi o ciorbita de pui cu taitei de casa-facuti cu manuta mea..mama mama!!te lingi pe degetele,nu alta!!si am mai facut o tocanita si binenteles o praji-ca de!!nu am stare!sper sa nu strice pofta bunatatilor de sarbatori!!
maine fac bradutul..ptr ca nu mai am rabdare!!!
fete frumoase..sa aveti un weekend placut cu multa lumina si bucurie in suflet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica, draga, mai ca m-as autoinvita la tine la ...tare apentisant suna meniul ...din pacate, trebuie sa ma duc la un chef. asa ca...ma pastrez pentru diseara. da' tot mi-as strica pofta de mancare cu o supica din aia

Mergi la inceput

ce frumos!distreaza-te fata frumoasa si pentru mine!!!de-abia astept si eu sa ies din casa!Doamne e ff greu sa fii prizonier chiar si in propria casa!!!
deja nu mai rezist..insa ma fortez!!!!!ptr bebe!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor!!!

Ce liniste pe aici!! Unde ati disparut toate??

uratica vad ca tu ce-ai mai bantuit pe-aici azi, si-au luat fetele vacanta oare??? Eu am fost azi la o plimbarica si cam atat. Puisorii sunt bine, cred ca sunt si ei cuprinsi de febra sarbatorilor ca n-au stare nici un pic. Da imi place sa-i simt cum se tot agita in burtica, asa stiu ca sunt bine . Abia astept sa va vad si pe voi cu burtica si sa va bucurati de astfel de momente. Da numai e mult si vine si randul vostru, sunt sigura de acest lucru.

tuturor

Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare , salutare...
in sfarsit am ajuns acasa , desi tot acasa sunt si in spania, dar cum sunt mai obijnuita in franta am asteptat sa ma intorc.;
fetelor vad ca activitate a fost in lipsa mea , uratica ce se mai plicti , dar m am intors si o sa i tin companie..
maine o sa va scriu mai mult , sunt tare obosita si merg la somnic..
fetele sa aveti un weekend frumos..
va pup

Mergi la inceput

Fetelor sper ca aveti un somic usor si visati frumos. Eu bantui pe-aici ca nu mai pot sa dorm, de fapt nu ma lasa puisorii astia ai mei , ca iar au chef de joaca .

brunadria bine ai revenit, sa ne dai vesti bune cu analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata enni , nici eu nu prea am putut sa dorm , ma tot gandesc la tot felul , am semne cum ca ar trebui sa mi vina cm si ma gandesc ca ratez iar analizele hormonale, iar dr mi a zis sa nici nu ma gandesc pana nu rezolvam problema cealalta, adica pana nu iese analiza bine ...
stiu ca nu i voie sa fim negative aici dar cred ca am o pb destul de grava si nu stiu cum sa depasesc situatia..
enni ai un pm...

Mergi la inceput

brunadria ai pm

Mergi la inceput