fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 15
mara72 spune:
Buna fetelor, la multi ani, sa aveti un an minunat, un an in care toate dorintele sa ni se indeplineasca, nazdravanii lui criadema sa fie cuminti si sanatosi, sa doarma noaptea si sa manince tot ce le da mama lor
, enni si jovana sa aduca pe lume flacai mari si sanatosi, sa aiba nasteri usoare si refaceri rapide iar noua, celorlalte care am ramas sa ne creasca burta maaaare maaaare si sa avem greturi matinale
.
Brunadria, am citit din urma si am vazut ca azi te opereaza. Eu iti tin pumnii ca totul sa fie in regula, incearca sa nu te stresezi ca o sa fie bine.
uratica vad ca tu esti cuminte tare, hai ca pina in martie mai e un pic.
enni si jovana voi mai aveti un pic si va vedeti bebelusii, sa aveti grija de voi in continuare 
maddutz 
uratica spune:
ho ho ho.....lume noua!!!!!!!!buna petrecareato!!!!!!
ce mai faci fata frumoasa?ma bucur ca tot asa optimista si dornica esti de bebe la fel ca si mine!!am un aliat de elita
!!draguta tu cand incepi analizele?luna viitoare?mai ai un picut..
la mine e bine ptr ca luna asta o sa treaca ff usor...sapt asta e ziua lui mami,sapt viitoare e ziua fratelui meu..cealalta sapt e ziua nepotelului..pe urma ziua soacra-mii..dupa care alt nepotel..si asa ajung in februarie...![]()

!!dupa care incep analize,doctori..etc..iar in martie am unda verde..de-abia astept sa luam burticile fetelor!!
bruni..fii barbata!!!!!!!!!!suntem cu gandul la tine si iti tinem pumnii!!
bruni,enni,jovanna,mara,madutz,moniland,criadema,tamaryllis

criadema spune:
O sa incep noul an cu o urare pentru toate fetele: "Sa ninga-ncet deasupra ta cu fulgi de fericire....sa fie visul tau un zbor de implinire.....povara vietii sa-ti fie car cu sanatate....sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate.....sa ai oricand in drumul tau un soare zambitor....sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor....." LA MULTI ANI!!!!!!!
Se vede ca sarbatorile v-au tinut departe de calculator, astfel incat reintoarcerea si revederea va fi mai bine primita, sper ca fiecare dintre voi a trecut cu bine in noul an si dorintele din noaptea dintre ani o sa vi se implineasca.
In momentul in care scriu sper ca deja brunadria se simte bine si nu a avut neplaceri de pe urma interventiei, si poate merge mai departe fara probleme.
Uratica este bine pregatita, ma bucur ca stie foarte bine sa-si lucreze psihicul lucru care o va ajuta foarte mult.
Viitoarele mamici sunt bine la fel si bebeii lor. Enni pentru tine urmeaz#259; o perioada mai grea, nu te speria dar trebuie sa ai foarte multa grija, este foarte important ca sa ajungi cat mai aproape de termen , pentru ca in sarcinile gemelare nu se prea ajunge la termen. De asemenea trebuie sa te gandesti si sa exersezi sa ii alaptezi pe copilasii tai in acelasi timp pentru ca altfel nu o sa mai ai timp pentru tine deloc, ce sa mai zic de somn. Am vazut ca deja le-ai pregatit camera sa stii ca, copilasii mei pana pe la varsta de 3 luni nu au vrut sa stea decat intr-un singur pat si nu se linisteau numai in momentul in care se simteau unul pe celalat, si in spital dupa nastere am fost nevoita sa ii pun in acelasi patut, o sa vezi legatura dintre gemeni este mult mai puternica decat intre frati obisnuiti, pot sa-ti dau multe sfaturi in ce priveste cresterea gemenilor, lucruri pe care nu le inveti decat din experienta. Nu stiu tu in ce masura ai persoane care vor putea sa stea aproape tot timpul langa tine, eu am avut dar pana la urma cea mai buna solutie a fost o bona.
Copii mei s-au distrat foarte bine de sarbatori, a fost primul an in care au stiut sa se bucure cu adevarat de bradut, de lumini, de culori, de cadouri si binenteles datorita multor zile libere de prezenta noastra. De zapada nu prea am avut parte, doar atat cat sa o pipaie si sa-mi spuna ca se murdaresc pe papuci. In acelasi timp ne innebunesc cu faptul ca "mama aici lipseste un bebe", baietelul vrea un Daniel iar fetita vrea o Simona, nu stiu de unde au scos asta ca noi nu am pomenit niciodata aceste nume, nici nu avem in familie sau prieteni cu aceste nume, si toate sarbatorile acesta a fost un subiect zilnic, motiv care ne-a pus pe ganduri ideea de a le implini visul. Asa ca nu este exclus la sa ne intalnim in viitor.
Hai sa va las ca de obicei cand incep sa scriu si nu numai chiar si atunci cand vorbesc se pare ca nu mai termin niciodata, sper sa nu plictisesc
uratica spune:
criadema..abia asteptam sa intri si sa povestesti de piticii tai..e distractiv sa ii vezi oe cei mici cum cresc,cum se intreaba toate cele..ce explicatii gasesc ei la orice si ce se mai mira si ii bucura unele lucruri care noua ni se par banale,obisnuite..e minunat sa descoperi totul din nou prin ochii lor!
asta e motivatia mea de a reusi!iar anul asta cu siguranta voi reusi sa raman insarcinata!!de-abia astept si eu sa traiesc si sa trec prin toate etapele astea!
bruni..sper si eu ca si fetele ca esti bine si ca iti revii ff repede!te-astept..anul asta facem echipa! ca altfel ne fura criadema burtica fetelor
!
fete dragi..va pup dulce si sa aveti o zi placuta si o saptamana linistita!
Ennni spune:
brunadria sper ca ai trecut cu bine peste operatie si totul e ok. Abia astept sa intri sa ne dai vesti.
criadema si eu m-am gandit ca primele saptamani, poate chiar luni, ii voi pune intr-un singur patut, mai multe mamici de gemenuti spun acelasi lucru ca si tine, ca puiutii 
nu se linisteau decat daca erau impreuna, insa eu am primit patuturile si-atunci le-am pregatit deja ambele pt orice eventualitate. Sunt absolut sigura ca poti sa-mi dai multe sfaturi, avand deja experienta in cresterea si ingrijirea gemenilor, dar momentan parca nici nu stiu ce sa te intreb. Dar sa stii ca m-as bucura tare mult daca mi-ai mai spune una alta chiar fara sa te intreb, orice sfat e bine-venit. Poti chiar sa-mi trimiti pm cu sfaturi si idei despre cresterea si ingrijirea lor (cand ai timp bineinteles), dat fiind faptul ca subiectul acestui capitol este altul. Pe mine ma va ajuta mama mea, chiar ne-am gandit ca se va muta la noi pt cateva luni bune, pt ca sunt sigura ca dupa o cezariana voi avea nevoie de cineva care sa ma ajute si noaptea (sigur ca e sotul noaptea acasa ![]()
![]()
insa el fiind si cu serviciul, nu stiu cat ar rezista).
uratica abia astept sa te vad burtoasa
si la cat esti tu de hotarata sunt sigura ca se va intampla in curand.
mara72 mersi de urari si la fel sa te vad si pe tine cu burta maaaaaaaaareeeeeee maaaaaaareeeeeee cat mai curand.
maddutz, jovana inca mai petrec oare????
tuturor
Eni
31+ 
Raymond si Roland
brunadria spune:

,
pai cu atata sustinere aici ar fi culmea sa nu fiu bine,

, pentru toate fetele mele dragi.
in primul rand va multumesc pt ca ati fost alaturi de mine...da...am ajuns acasa
...
m am dus dimineata pe la 7h00 la spital , la 7h30 m am instalat in salon (privat bineinteles), a venit asistenta mi a adus camasuta si papucei sterili...m am schimbat..mi a dat sa beau ceva efervescent, m am pus in pat si am stat linistita 10 minute...pe la 8h00 m a dus cu patul in camera de trezire unde m a pregatit pt operatie..am fost super relaxata..mi a pus branula, m am uitat pe ceas era 8h30, in 10 min nu am mai stiut nimic de mine , m am trezit exact in locul unde m au anesteziat( in camera de trezire)era 9h30si...gata..nu am simtit nimic..ma tot intrebam oare mi au facut ceva..nu simteam nici o durere nimic, personalul foarte dragut in frunte cu doctorul, foarte familiari...m au dus in salon , nici o durere nimic
,am sunat pe toata lumea (mon cheri, familia)nu le venea sa creada ca sunt asa happy ca am scapat si sunt bine..pe la 12h00 am luat masa, am dormit un pic(azi noapte n am prea dormit), pe la 15h30 a venit dr si mi a zis ca pot sa plec ..ca totul a decurs foarte bine si mi a taiat 1cm diametru din col...bizar, nu mi venea sa cred ca nu ma doare absolut nimic..peste o luna, o luna jumate programare la control si daca mi ajuta d zeu si totul e ok sunt din nou pe baricade ..incep fiv ul
,..l am asteptat pe al meu sa vina sa ma recupereze si iaca sunt acasa..bine merci..
fetelor va multumesc pt tot,

pe toate fara exceptie..
si am incalecat pe o sa ......
Ennni spune:
brunadria bine ai revenit
. Ma bucur foarte mult ca esti bine si ca totul a decurs ok. Ai grija de tine ca in curand intri in focuri pt fiv-ul norocos.
Eni
31+ 
Raymond si Roland
uratica spune:
hello fata frumoasa si curajosa!!!
ma bucur ca esti bine si atat de optimista!!ai vazut ca totul e bine atunci cand gandesti pozitiv???
deci hai sa-i dam bataie!!!!incepe operatiunea BEBE!!!!!!!!!!!!!!
FITI PE FAZA BURTICI..CA URMAM NOI!!!!!!!

brunadria spune:
fetelor nici mie nu mi vine sa cred ca totul a decurs asa bine , sunt ca noua zici ca nu am fost operata...
uratica cu siguranta urmam noi ,acuma sunt mai optimista ca niciodata..
mara ,maddutz
, dati voi startul,
enni semnatura ta e din ce in ce mai frumoasa
,
jovana pe unde umbli?
criadema esti de admirat
brunadria spune:
salutare ,
fetelor sant bine ,nu ma doare nimic, nici sangerari nu am..
de ar fi dupa mine as da startul , sa incep fiv ul, dar stau cuminte in banca mea si ascult sfatul medicului..
mara, maddutz cum santeti ?voi da ti startul!! sa va ajute d zeu sa reusiti..
uratica cu ce ti ocupi timpul?cum ti e operatia?nu mergi la control?
gravidutelor