Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 21
bertha spune:
Laura, sigur sunt ate, se vede clar si nodul...eu am mai auzit la o tpa care nascuse natural, avusese o epiziotomie imensa si tot elimina ate. Dar la cezariana nu am auzit...de-aia intreb.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
alra spune:
ok, hai ca citi si eu un pic din urma pe diagonala si cred ca am prins si ceva subiecte de discutie ![]()
1) deci copchilu mare tinde sa se strice la modul general, nu e numa fi-mea exceptia? mersi ca mi-ati zis
ma simt un pic mai bine. vestea buna e ca laura azi noapte a dormit tun fara sa tipe dupa papi. da era muci de somn ieri. oricum am stabilit ca daca e sa mai strige noaptea ma duc eu nu papi ca din papi face ce vrea ea.
2) un san sau doi sani, la cate ore dam sa suga? eu incerc sa nu imi fac principii prea solide aici - daca pot sa scap de ea noaptea numa cu un san atunci un san ramane, daca cere inca atunci sunt doi sani. statistic (cu exceptia noptii trecute) mananca seara din 2 sani ca seara mananca mai mult si dimineata si noaptea cate unu. daca ii dau de ex ambii sani si apoi cauta iara o pun la primul san din nou caci mananca cam juma de ora dintr-un san si ala primu de apuca deja sa se refaca, gandesc eu.
3) incerc sa ii fac program: ziua o scol la 2.5 ore, maxim 3 calculat din momentul in care am inceput suptul anterior, nu din mom in care s-a culcat, seara dupa 5-6 ii dau cat mai mult daca sta treaza. noaptea nu o scol, o las in pace. constat ca tinde sa se scoale la 1 si la 5, asta de vreo 4 nopti incoace, exceptie facand aia anterioara cand inca nu stiu ce a avut.
4) constipatia: copilu alaptat poa sa faca caca des sau si la 4 zile si asta e normal! cica laptele de san e exact ce are el nevoie si nu contine balast mult. mai, eu daca simt ca are prb cu stomacu ii dau ceai de fenicul instant fara zahar - milupa sau olvarit. acu nu stiu ce sa va zic ca colici nu prea stiu ce sunt nici de la laura, da eu cu ceaiul asta tare bine m-am inteles.
editez ca e o vorba din batrani care zice ca unde e o ... de ... e si o opinie - opinia mea relativ la supoz si termomentru e ca nu ie bine, eu sunt contra orice e artificial. puiu de maimuta nu face caca cu termometru si supravietuieste.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
andreyutza spune:
Mirtha, mav, mar ysa, 

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
38+
Matei
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreyutza Mirtha, mav, mar ysa, ![]() ![]() Minunea din viata noastra!!! Criss http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png 38+ Matei |
sa nu dai cu paru da parca am citit ieri ca o sa nasti curand insa am pierdut detaliile - ieri am avut o zi crunta. inducere?
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
Marysa,
ce-ai facut la dr?ce v-a zis de betadina?
admirat printesa si mamica eu tanara,doua mumoaseeee
La multi ani pt ziua lu' tati,sa va traiasca
Mirtha,
de ce n-ai alapta-o pe Eva pana cand va dori singura sa se inatarce?
de curiozitate...,cum a explicat pediatra varsta de 9 luni ca fiind cea potrivita intarcarii?
CataMikie,
nu este relevant daca bb are manutele reci,etc...,cumpara un supozitor ca-i fff necesar,doamne fereste...sper sa nu aveti nevoie...,dar altfel nu vad cum ai putea afla sigur daca bb are sau nu febra...
vigantolul este vit d3,deci nu fi suparata
se da si supozitor pt febra,da!
Anes,
nu stiu care-i legatura de se constipa bb,dar exista o legatura...si la noi se potriveste teoria...daca sant constipata,are si Raducu probleme...,daca nu...,nu are...d-zeu stie...ca eu n-am timp sa caut info despre...
Babyzapi,
imi pare rau ca suferi din pricina lapticului
constipatia...
am avut de doua ori o situatie asemanatoase,doar ca in loc de un supozitor,am bagat cu varful termometrului doar o micaaa parte,apoi m-am jucat putin cu miscari de du-te/vino si a iesit baiatul fara probleme...
incercati si voi cu mai putin,sa nu cumva sa devina dependent de supozitor si mai apoi sa nu mai poata face decat cu el
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
dandusa spune:
Alra,
de ce nu dormi cu amandoua?
la noi Crinuta a dormit singura doar cateva zile...,dupa care a cerut sa doarma cu mine si bb asa ca m-am conformat...,acum dormim toti trei fara pic de probleme...
Crinuta nici nu se misca daca plange Raducu in noapte...,n-are nici o treaba...,ea care inainte avea un somn f agitat...si care 18 luni de zile n-a dormit o noapte cap-coada
in schimb Raducu este f deranjat de zgomotele ei...,nu-i chip sa doarma cu galagie,doar in cateva(rare) situatii...
sa nu mai zic...,da' in ultima saptamana si-a format un program de noapte(treziri la 1-4-7) si de obicei ultima trezire este definitiva
,sper sa-l tina si astfel dormim si noi ca oamenii...
eu zic ca asta a contribuit f mult ...,efectiv nu este geloasa...din contra,participa cu interes la tot ce inseamna Raducu...ba chiar incearca sa ma inlocuiasca daca nu-s pe faza,sant ATAT de mandra de ea
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)