Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madutz Buna dimineata! Eu sunt Eva: http://www.flickr.com/photos/33349596@N06/ Sunt o fomista maaaamaaa maaamaaa, mami zice ca-s si cuminte (eu ma straduiesc, da's sigura ca nu-mi iese intotdeauna Vreau sa va multumesc pentru urari si gandurile frumoase si sa va doresc tuturor nasteri usoare si bebelusi sanatosi! Felicitari proaspetelor mamici si pumnii stransi pentru fetele pe ultima suta! Madalina, mami de Eva ![]() |
Vazut puiut frumos, pupam puiut frumos, felicitat mamica radioasa!!

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirtha spune:
Hai ca ma trecu" transpiratia pina dadui de raspunsul neonatologului.
Ufff...cred ca pina la diversificare albesc ! Am vazut si eu faza cu urma dar in momentul cind am sters-o cu servetelul hop a venit si nesperatul. Problema e ca acum e ne-iesita de 3 zile.
Astazi aplicam metoda termometrului pt. ca vad ca se tot screme , si inc si oac si nimic.Multu" Corina !
| citat din mesajul lui BraveGirl Am citit ca vb de constipatie. Sa va zic parerea mea: nu e constipatie, atata timp ca scaunul nu e tare. Adica sa existe dorinta de a defeca si sa intervina imposibilitatea, deoarece scaunul e f tare, s-a format un dop si nu pote fi eliminat. Zanica mea facea inainte de cateva ori pe zi. De vreo 10 zile avem probleme. Am fost sfatuita sa-i bag supozitor, termometru....de dr. si eu am refuzat. a iesit o data pe zi, chiar mai rar. O data am observat pe pampers o urma, ca si cand a vrea sa faca caca, dar nu poate. DOAR atunci i-am bagAT TERMOMETRU SI A IESIT, DAR MULT MAI TARE DECAT DE OBICEI. Azi am vb cu noenatologul si mi=a zis ca nu e grav daca nu are scaun zlnic, se intampla la bebeii alaptati la san si sa nu intervin decat dc trec mai ulte zile si vad ca are burtica tare. Asa ca Mirtha, ai intuit bine , nu trebuie sa pui repede supozitor . fiecare copil e latfel si mama stie cel mai bine. La fel si cu suptul. Noi mergem bine pe varianta un san la o masa, dar nu e o retea universal valabila.========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Da cam asa ma orientasem si eu pe la 9 luni. E cam virsta recomandata ca fiind optima prin mai toate cartile si a fost sugerata si de pediatra.
citat din mesajul lui mar_ysa_28![]() ![]() Mesaj pierdut ![]() ![]() ![]() Mirtha eu ma gandeam ca undeva pe la 7-8 luni...oricum inainte sa mearga in picioare pt ca nu mi-ar place sa mearga si sa vina la tatzica...asta e parerea mea...pup mamica si fetita scumnica foc ![]() ![]() ![]() Babyzapi vazut...placut...trecut in listuta...ce scumpici sunteti voi acolo... ![]() Am vazut ca te machiezi...mie imi9 e teama sa nu ii faca rau contactul cu fond de ten..ruj...ca nu ma pot abtine sa nu o pup si sa o simt aproape. Am vazut ca avem aceiasi saltetuta de infasat de la ikea dar tu nu ai husa....nu ai gasit cand ai cumparat salteluta sau nu ai stiut ca exista? Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Cu multa placere Mav .
Multumim pt. felicitari.
Sper sa ramina lucrurile ca in proiect si sa nu apara cine stie ce modificari nefavorabile. Sunt cu ochii pe Mo.
| citat din mesajul lui mav Mirtha, am uitat sa-ti multumesc pt proiectul de lege! Saru-mana! ![]() ![]() Felicitari pt primul zambet! Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Mirtha mama de Eva
alexutza_26 spune:
Buna seara fetele mele dragi
Nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat...
Azi am revenit acasa, suntem bine,avem laptic, bebe e cuminte deocamdata...momentan de vreo 2 ore sunt singura cu strumfii...asta asa sa vad daca pot face fata
.....
Vreau sa va pun si niste pozici in seara asta.....
Va pup
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 1 ZI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
babyzapi spune:
Julia mersi frumos
m-am uitat si eu la pozele tale si ai o burticuta asa mare si frumoasa
eu sunt innebunita dupa burticile mari pt ca a mea a fost foarte mica, iar Maria e delicioasa
foarte dragut costumasul de Haloween.
Mirtha felicitari pt primul zambet al Evei
...si poate reusesti sa te strecori pana la cosmetica inainte de craciun, un mic pensat si o sa te simti ca noua, vb din propria mea experienta.
BraveGirl a crescut frumos Arianna, nu degeaba vrea tzitzi non stop.
Mar_ysa cand ma machiez nu folosesc fond de ten sau ruj din acelasi motiv ca il pupacesc pe Piciulicu tot timpul, imi fac numai ochii, dar cand fac poze ma machiez de la A la Z...sa zica Raphael cand o fi mare : vai ce frumoasa era mami
....salteluta de infasat am luat-o de la ikea da, dar habar nu aveam ca are si husa
ii pun mereu un scutec pe ea, dar ca tot stiu acum de husa o sa arunc un ochi mai atent data viitoare...mersi 
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
mar_ysa_28 spune:
Babyzapi mi-ai dat o idee cu machiajul...o sa fac si eu asa...sa vada fetita mamica draguta...

..
Cu husa o gasesti langa salteluta, sunt 2 la set una cu margini rosii si alta cu albastru la 25 ron...
Mirtha 

felicitari pt zambet si pitika mea zambeste dar nu cred ca e constient...inca.
Andreyutza bine ati venit acasa...acomodare rapida si somnic mult!!!
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
Amalia spune:
Alexutza bine ai revenit acasa!
Ma bucur ca e cuminte bebe! Abia astept pozicile!
| citat din mesajul lui alexutza_26 Buna seara fetele mele dragi Nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat... Azi am revenit acasa, suntem bine,avem laptic, bebe e cuminte deocamdata...momentan de vreo 2 ore sunt singura cu strumfii...asta asa sa vad daca pot face fata Vreau sa va pun si niste pozici in seara asta..... Va pup ![]() Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ TheodoraPRINTZUL AMR 1 ZI ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Otiliav spune:
Eu am adormit bustean, aveam lipsa de somn si tot m-am trezit cheauna. Elisa ma suge la 2 ore maxim, s-a dus febra laptelui si parca nu-i mai ajunge lapticul. Bine ca am o punga cu ceaiuri si suplimente.
Mav, bine ca ne-ai tras de maneca, eu recunosc nu am avut timp de poze. Am 72 de kg dar nu-s speriata ca totusi am o saptamana de la nastere, ajung eu si la 60, sau macar sper pana la vara
. N-am insa pofta de mancare si dupa cum a fost ziua de azi trebuie musai sa mananc mai consistent nu doar o masa pe zi. Am observat ce baiat mare ai, deja pupa fete
iar Antonio un grasunel scump, aduce putin cu Elisa la frunte in poza de www.flickr.com/photos/12628432@N06/3065357144/in/photostream/" target="_blank">aici.
Isaelena, Zaden, bine ati venit!
Vroiam sa le dau disparute ieri pe cele doua Diane, bine ca Diamisha a aparut, Diana tu pe unde esti, Olivia, Cherie, nu mai spun de Windy care nu a mai intrat de mult timp?
Alexa, mi se pare tare ciudat cum brusc ai ramas fara lapte. Nu a functionat nimic pentru stimulare?
IuliaCospy, incearca sa treci peste momentele neplacute. Un psihic bun face mult in perioada alaptarii. Te pup, si chiar te rog sa te mai plangi pe aici daca asta te ajuta.
Mirtha, Marysa, eu nu vad de ce trebuie sa ne gandim la intarcat. Am de gand sa alaptez cat pot de mult, chiar si dupa ce incep serviciul. Si pe Ana am alaptat-o cand avea dinti si mergea. Mie chiar mi se par tare dragalasi cand ridica tricoul sa se bage pe sub el dupa titi, sunt momente unice mama-copil si cum nu stiu daca voi mai avea vreodata un bb vreau sa profit.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
mar_ysa_28 spune:
Doamne Otilia ce frumusica e Ana....

..poze cu Elisa cand vedem?
fetele
Eu ma duc putin la nani ca a adormit pitikuta...
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/