LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea ai incercat sa il pui in patut si sa ii canti si sa il mangai pe cap, fata???? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ooo Lavi, am incercat de toate...nici mangaiatul, nici batutul usor pe spate, nici frecatul manutelor, nimic nu-l calmeaza...iar de cantat sau povestit am incercat, dar ma acopera la cum urla...

cred ca va trebui sa-i dau putin cogniac de-al Mihai ca paote asa am sanse sa-l adorm oriunde...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
AM VAZUT-O PE CECI!!!!!!!!!!!!!!!!! E BRUNETA SI DOLOFANA!!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mai fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu eric asta al meu...e excesiv de mamos, e permanent dupa mine, oriunde merg, isi ridica mereu manutele sa-l iau in brate, e marait si iritat... in plus, dupa cateva nopti de dormit cu mine, nu mai vrea in patutul lui!!!!!!!!!!! am avut un show aseara, incercand sa-l adorm, ca dupa juma de ora de tipete am renuntat si l-am pus iar in patul mare... plangea frate, urla de fapt, dar cu lacrimi, ii curgeau si mucii si saliva din gurita, isi intindea manutele sa-l iau in brate sa nu-l las in patutul lui... ![]() ![]() il adormeam in brate, dar cum il puneam jos in patutu parca il puneam pe jar...indata era treaz si incepea sa tipe... nu stiu cum o sa-l reobisnuiesc in patutul lui... poate aveti voi sfaturi, vorba Laviniei...![]() stiu, o sa ziceti ca ar trebui sa-l las sa planga, dar credeti-ma am facut asta si la un moment dat nu mai avea aer sa respire, asa urat facea... nu stiu ce sa ma fac cu el...![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC LA 1 ANISOR... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Andreaa, poti sta cu el in camera si sa il mangai pana se linisteste (cum zicea si BB)...il poti lua in brate sa il linistesti si il pui la loc..de cateva ori...il lasi sa se mai joace putin si incerci iar...
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi AM VAZUT-O PE CECI!!!!!!!!!!!!!!!!! E BRUNETA SI DOLOFANA!!!! ![]() ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
unde?unde?
bb_yasmi spune:
hi hi in poze la paparazzi....![]()
![]()
pe messenger...prin webcam!!!! si mamica ank arata foarte bine!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Corect. Asa am ramas cu Matei, la o luna dupa intreruperea AC.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ancule nu fa pauza mai O zi excelenta ! Lala. Bogdan si baby Andrei (27.12.2007) Poze Aventuri |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ancadragoman spune:
Si eu am vazut-o pe Cecilia!!!!!!!
Mama ce frumoasa e ,are niste buze superbe ,mult par si mamica este f aratoasa deci cred ca mai poate duce unu ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Si eu am vazut-o pe Cecilia!!!!!!! Mama ce frumoasa e ,are niste buze superbe ,mult par si mamica este f aratoasa deci cred ca mai poate duce unu |
pt ...chestia asta merita sa intru

....sa vad daca pot in urm 15 minute sa pun pozele
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine

cristi07 spune:
Ank...asteptam cu nerabdare...
si schimba AMR-ul ala de la semnatura ca ne dai emotii ![]()
Roxxy80 spune:
ANK, bine ai revenit!!!
Ceci, bine ai venit in gasca noastra, printesa mica si frumoasa.
De abia astept sa vad pozele!!!!
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)