La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 2
dianav spune:
Multumim pentru urari!!
De ziua ei nu i-am facut decat vreo 3 poze, in rest a filmat taica-su. Cateva ore si 3 fetite in vizita au extenuat-o efectiv si pe ea si pe noi, tare obositori sunt.
Am pus cateva poze haotic. Una e cu mine si cu ea anul trecut, era miica, cred ca vreo 6 luni, pe urma la mare vreo 2, apoi de ziua ei cu mama mea, si ieri sau alaltaieri in casa, era in pijamale.
http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/PozeNet#
Diana
ank999 spune:
Eric si Elisa Sa fiti cuminti, sanatosi si destepti. Felicitari mamicilor si sa petreceti bine!
Piscotica. Sa te bucuri de puiul tau si sa fi sanatoasa.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Acs multumim pt reteta de cioco. O sa o incercam curand!
Dia nu ne place nimic altceva dulce, cat despre fitze...
Sanatate multa, sa scapati de tuse ca sa mergeti la serbare. Oana se simte mai bine? Vazut pozici de anul trecut cu una bucata fata mica si frumoasa. Cred ca era si mai grasuta! Felicitari si pt petrecerea reusita!
Teutz frumoase poze cu sarbatorita! Cat desprea a sti la ce se foloseste olita la noi o foloseste doar papusa. si ce inel are fata.
Oana, Denisucul e mai bine? Mai face KK?
Madaluta multa sanatate tuturor
Ruxandra si baietii? Multa sanatate!
Sper ca de Craciun toti fulguletii sa fie sanatosi tun si sa avem zapada!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Oana imi pare rau pt serbarea voastra, dar important e ca Denis sa fie bine.
Dianav am vazut sarbatorita. Oana e tare frumoasa!
Roxanica m-ai facut sa plang! Tare mult o iubeste David pe mami a lui...
Lacramioara felicitari ca ati scapat de suzeta si biberon. Noi cred ca o sa le mai pastram. Nu am nici rabdarea necesara si nici ea nu e pregatita , mai ales ca-l vede zilnic pe verisoarul David (un an) cu ele.
dianav spune:
Acum v-am si citit!
Dragul David, cat poate sa sufere! Eu ma bucur ca Oana nu pare ff dependenta de mine, adica sta cu bona fara probleme, si cu parintii mei, dar cand ne intoarcem e jale.
Dia sper ca Oana sa fie bine si sa straluceasca la serbare!!!
Acum nu va suparati pe mine, dar nu aveti o oarecare teama cand mergeti cu copiii la locurile de joaca? Eu sincer nu am dus-o niciodata, ma tot gandesc ca acolo nu sterge nimeni nicio jucarie, nu stii cine a pus mana inaintea ta pe toate cele de acolo.
La mine la bloc au pus o ghereta si acolo sta un jandarm care le interzice stapanilor de caini sa isi mai lase patrupedele sa faca mizerie in nisipul copiilor. Sper sa o tina tot asa, tare ma bucur, sunt atatia oameni nesimtiti.
dianav spune:
Teutz tare domnisoara mai e, draga de ea!! Ce set de cercei si colier!!! E ca o papusica
ank999 spune:
Erica nu vrea sa invete nici o poezie sau cantecel.Raspunde cu nu de 10 ori. Lui mos Craciun ii da bataie si zice ca poate sa nu vina. Oricum ea vrea sa-i aduca doar "cicolate" In schimb repeta ce aude pe la tv. stie cantecul de la reclama la Tuborg... si alte tampenii!
danita spune:
Eric motanul - LA MULTI ANI ! sa traiesti sa fii sanatos alaturi de familia ta pisiceasca !
D cu P