studiu nou dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eunice eu sunt bine, reusisem sa dau toate cele 25 kg jos.
Am pus vreo patru inapoi din cauza ca am fost nevoita sa iau cateva luni anticonceptionale si asa reactionez eu la ele. Dar cum sunt ambitioasa, ma voi ambitiona sa le dau jos din nou si sa mai dau jos inca cateva pe deasupra ca sa fiu eu multumita. :)

Rory, Domeniul regilor e undeva pe langa Cluj,pot sa-ti spun ca e foarte frumos vara ca doar atunci am fost, dar probabil ca si iarna trebuie sa fie la fel. Vezi ca este site domeniulregilor cu www in fata si .ro la final . Sper sa nu fie considerata reclama....

Succes fetelor la slabit, eu va urmaresc si poate ca la un moment dat ma voi hotari sa va insotesc in lupta impotriva ultimelor kg asa ca scrieti si rezultatele pe care le aveti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata :) sunt vesela ca-s mai slaba...stiu ca trebuie sa te cantaresti doar odata pe saptamana dar mie mi s-a lipit de picioare cantarul:) Am 61,9 si un abdomen plat !!!!!
Voi cum sunteti?
Azi eu pap/fac:
*oua, pui, salata verde
*multa apa ( beau mai mult de opt pahare si nu am probleme cu constipatia ) ceaiuri si suplimente
*o plimbare cui catelul familiei de 30 min ( am banda de alergat dar am si glezna sucita de cca 5 zile si inca nu fac fata la banda - de luni )
- asa zic acuma ca voi face, dar seara cand ma loveste calu ma dau la branzeturi si sunca! Am nevoie de cineva care sa ma loveasca peste mana. Sotul meu este dragut, aseara ii spuneam ca as bea un pahar de vin la care el imi spune ca deschide sticla! Ca o tampita m-am ratoit la el ca de ce nu ma sustine in cura si sa-mi spuna ca mai bine nu si sa-mi ofere un ceai.
Uf ce bine ca ma suporta! oare cat timp?

Mergi la inceput

am revenit:
la pranz pui si salata
si candva pe la ora 18 doua/trei bucati de cas cu piper verde

Fetelor mi-am activat albumul foto dar nu stiu cum sa fac sa-mi pun fotografii in mesaj? stiti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Oare chiftelute am voie sa pap, Deus???
Doamne, Deus, arati FENOMENAL!!!!M-am simtit grasa si urata cand am vazut pozele tale...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

rory 76
nu vorbi prostii! nemancata toata ziua ca sa nu am burta asa arat:)
Eu am facut 16 ani de sport, baza mi-e inca bunuta insa si eu ca tot omu veznic nemultumita.
Dar se poate sa slabim!
Da ce pui in chiftele? daca doar carne si ou este ok. daca si painica nu prea. Acuma, 2 nu te omoara insa constiinta ta o sa te certe.
Cum stai cu kg? simti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, nu v-am uitat, dar sunt super prinsa cu treaba, si la serv si acasa (curatenie, mancare, etc. si lucrez inclusiv miercuri).
Cred ca dupsa Craciun o sa fiu mai activa.
Oricum, ieri am facut prajituri toata ziua dar nu le-am gustat.
Aseara insa am fost la restaurant si am mancat niste ciorba de burta dar ieri nu mancasem mai nimic (vreo 2 bucatele de cascaval), ca nu am avut timp. O sa caut niste info sa vad cat de rau am dat-o in bara. In rest, chiar ca nu am pofta de dulce.Nu m-am cantarit inca.

Deus, arati ff bine!

Rory,

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Chiara, . Mie mi se pare greu 5 kg, de 25 ce sa vorbesc, tot respectul..

Mergi la inceput

multumesc eunice 78, dar vezi eu de cand ma stiu tot vesnic nemultumita...toata viata tot altceva am vrut si tare gresesc ca nu-i o stare f fericita sa nu te impaci cu tine insuti.
Ma stradui, cantarul meu merge cate putin in jos asa ca e de bine. Si stiti ceva? am mancat cat doi doar ca fara carbohidrati. De cate ori mi-e foame da-i cu pui sau oua sau cas. De plictis cred, ca seara stam dupa copil sa ne jucam si as rontaii tot timpul ceva...
Stiu ca sunteti pe baricade asa ca nu conteaza cat de des scrieti doar din cand in cand este super bine ca sa stim pe unde se plimba acul cantarului.
Va doresc o duminica super alaturi de cei dragi.

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Deus, mi-e cunoscuta si mie chestia asta cu nemultumitu..
Apropo, tu cati ani ai?

O duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Io abia de azi am vazut o scadere, nu mare, dar e! Cam 1 kg asa. Cred ca e putin, dar mai incerc! Aku vrea si al meu sa incerce dieta ca a vazut cata carne bag si el e carnivor de formatie...bine, el are mult de dat jos, dar zic sa se apuce makar.
In chifetele am pus carne, ceapa, mirodenii-piper, verdeturi, si ou. Am mancat ca mi se acrise de sunca si branza. Oricum eu cred ca gresesc undeva...ori mananc prea mult, de ce naibii nu dau jos mai repede???

"sky is the limit!"

Mergi la inceput