studiu nou dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 16
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor..ma bag si eu la subiectul cu regimul....Am 1,70 si cand am nascut acum vreo 2 luni juma aveam 85 kg....AM RAMAS CU 77 kg...de la 58 cat aveam inainte de sarcina....de 4 sapt ( asta fiind a 4 a in derulare , NU alaptez )tin ATKINS , cu 1 zi pauza de papa sambata ....am juns la 70 kg...desi in mintea mea bolnava nu papam 1 zi nimik si trebuia sa ma trezesc cu 58...ei bine..nu a fost chiar asa asa ca m-am pus pe papa...mai am ceva drum...incerc sa nu cedez, fac de 3 ori pe saptamana electrostimulare si cellum6.....si pap oua, carne, peste, cascaval, branza....si ceai antiadipos.... mai nou locuiesc in baie....
psiho_log spune:
chestia cu slabitul cateva indrumari psihologice ca sa zic asa...si eu sunt acum la dieta tot dupa bebe......1. faceti din servirea mesei un ritual..adica nu va aruncati pur si simplu pe farfurie, mirositi, ganditiva ce sursa binefacatoare de energie poate fi...poate ajuta sa va imbracati si intr-un costum mai elegant dar repet nu luati masa oricum....nici macar o gustarica...2.puneti in farfurie o cantitate mai mica si mancati mai incet decat de obicei...apoi daca se termina si nu v-ati saturat puteti sa va mai puneti dar abia dupa jumatate de ora...3.nu mancati atunci cand sunteti agitati sau mai ales suparati
4. se poate sa va faceti un jurnal prin care sa monitorizati tot ce bagati in gura...de mancare....salut si sa ne vedem in oglinda cum vrem....apropo..privitul des al corpului in oglinda ...ajuta si asta!
Deus spune:
Hi doamnelor:)
M-am intors din Spania, mi-am luat examenele si acuma sunt Master Trainer in fitness ( fitness, reabilitare, nutritie, sport pentru persoane din arii speciale de ex gravide, seniori, copii, bolnavi de inima etc.)
Regimul nostru, Atkins, este cea ce la institutul European Institute of FItness UK este kick start. Este cea ce se recomanda sa faci in paralel cu inceperea sportului pentru a misca rata metabolica ca sa slabesti. Nu este un stil de viata pt totdeauna ci este un ajutor pentru inceputul unei calatorii.Dupa ce echilibrezi balanta sport-consum de calorii cu energia/alimentele pe care le consumi se recomanda sa revi la un stil de viata sanatos care sa cuprinda toate grupele alimentare.
Deci doamnelor, sport, carne alba si carbohidrati din legume si fructe este un kick start care ne ajuta sa vedem luminita de la capatul tunelului.
Voi cum sunteti? ati miscat acul cantarului?
Eu m-am intors tot cu 61 de kg dar cu masa musculara bine definita.
Am facut ore intregi de sport in fiecare zi si ma simt grozav.
Acuma voi face o mare curatenie acasa si de maine am sa-mi continuu exercitiile. Imi voi face publicitate prin Cluj si sper sa-mi gasesc de lucru:)
Astept vesti f bune de la voi:)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
madelaine77 spune:
Buna fetelor!
Va citesc de ceva vreme, am postat acum vreo luna cateva vorbe la subiectul vostru, dar nu mai aveam 'determinarea' sa ma apuc de treaba. Stiu despre Atkins cate in luna si in stele...asa ca de azi m-am decis sa ma alatur voua.
Pe scurt: am facut 8 ani de sport de performanta, apoi am renuntat la sport, mi-am schimbat total stilul de viata, am devenit sedentara si apoi , in timpul sarcinii, acum 4 ani, am luat 30 kg. Am slabit acum vreo 2 ani destul de mult tot cu Atkins si m-am ingrasat la loc , asa cum am mai zis in postarea anterioara, mancand tone de ciocolata, pt ca am avut o perioada foarte frustranta si care apropae ca m-a distrus psihic.
Acum...sunt grasa, dar foarte hotarata sa ajung, asa cum zicea Deus, macar inca odata pana la batranete, 'buna'. Dar apoi mi-am jurat ca raman 'buna', chiar si cand voi fi o hoasca de 80 de ani.
Datele mele sunt: 160 cm, 72 kg, target : 55 kg (pt ca posed masa musculara multaaaaaa si sunt grea si nu pufoasa). chiar si la 72 de kg sunt oameni care imi zic..vai dar tu ai vreo 65 maxim...
Asadar sper sa ma primiti printre voi si sper pana in vara sa imi vad visul cu ochii.
Va pup si va urez succes.
Deus spune:
SCUZE CA NU AM COMPLETAT NOILE DATE DAR AM FOST F PRINSA!!!! maine dimineata refac datele si astept noutati si de la fetele mai vechi:)
Nu v-am abandonat!
poze familia mea
Deus spune:
Deus 1.70 m 19 01 09 – 61 kg target – 57 kg
Antigen 1.55 m 22 01 09 – 56,6 kg target – 50 kg
Eunice78 1.65 m 19 01 09 – 62.5 kg target – 59 kg
Claudia 1.60 m 22.01.09 – 52,5 kg target – 52 kg
RORY76 1.60 m 56,5 kg 21.01.09 target - 50 kg
madelaine77 1.60 m 72 kg 11.02.09 target - 55 kg
Alexa 1983 .......70 kg 5.02.09 target - 58 kg
Buna dimineata dragi doamne:)
Ce faceti? aveti noi date pt tabelul nostru? ideei de meniuri?
Va tineti de treaba?
Eu recunosc ca pap legume, dar nu papa faina, cartofi sau orice alte paste fainoase sau dulciuri. Luni am sa ma cantaresc si sper sa vad ca sunt mai slabuta
poze familia mea
Antigen spune:
Felicitari pentru examen!! A fost cam pustiu pe-aici fara tine...
Eu... fac ce fac de mult! M-am mai relaxat, am mai mancat si legume, si fructe, pentru ca incep sa ma apropii de tel. Am facut si prostii (pizza si mere coapte cu unt), dar nu am suferit prea rau. Acum sunt la 54.1, dar e OK. Iar au venit comunistii la mine, si 1 kil din astea 54 e de apa. Pana sa ma cantaresc zilnic nu m-am prins ca acumulez apa in halul asta.
Aveti idee cam cati carbohidrati are o cana de ciorba strecurata, deci doar zeama? Am tot cautat prin tabele, dar se pare ca americanii nu stiu ce e aia.
Deus spune:
Bravo Antigen !
Ne dai clasa!
Eu cred ca nu este grav daca papi si supa din cand in cand plus daca o si strecori ! Trebuie sa mancam si altceva nu doar carne ca o luam pe ulei! Si eu pap legume ( crude cel mai mult ca iubesc salatele) si fructe dar nu multe.Dar imortant este sa fim sanatose asa ca este foarte bine daca mancam si asa ceva.
Va astept pana luni cu noile masuratori ca sa completam tabelul!
Aveti ideei cum se face supa de morcovi- crema ?
Va doresc spor la slabit si weekend placut alaturi de cei dragi.
poze familia mea
rall spune:
Eu tin o dieta low-carb de 6 zile, am slabit 3 kg. Nu am nici o regula in afara de aceea de a manca sub 20g carbs pe zi. Iar asta rezulta intr-un meniu destul de variat, multa salata, orice tip de carne, sunca, smantana, branza, fructe de padure, la care adaug muuulte alune, seminte, migdale, seminte de in, uneori Fanta zero ori Cola Light.
Eu is obisnuita cu hipocaloricele, asa ca acum mananc mai mult ca niciodata (si grasimi, pe care inainte nu puneam gura) si slabesc. Imi place
A, iau si un complex de minerale + vitamine, fibre si extract de orz verde. Si merg la electrostimulare de 3 ori pe saptamana
Antigen spune:
Deus, multumesc de info! Am mai baut cate o cana cu ciorba, dar o faceam asa, cu grija, ca nu stiam ce zaharuri are dizolvate prin ea.
Intrebai si de idei de meniuri... Nu ca ma laud, dar am facut ieri o mancare asa de bunaaa!!! Eu nu stiu sa gatesc, deci a fost o surpriza pentru mine ca a iesit. Am mai facut de vreo 2 ori, dar parca nu a fost chiar atat de gustoasa ca ieri.
Am facut mancare de fasole verde cu pui.
Ingrediente: o punga de fasole verde (galbena, de fapt) congelata, o ceapa, cativa baby carrots, o jumatate de ardei gras (mie nu-mi place ardeiul), 3 catei de usturoi, niste frunze de patrunjel, un cub de ceva gen Vegeta, 3 pulpe de pui, ulei.
Am fiert pulpele in apa cu cubuletul, am calit ceapa cu ardeiul si cu morcovii, am pus fasolea peste, apoi am pus carnea de pui dezosata si apa in care a fiert puiul. Le-am lasat sa fiarba pana a scazut (era prea multa apa!!!), si aproape de sfarsit am pus usturoiul si patrunjelul. Aseara la 11 am terminat-o si mi-am si pus o portie.