studiu nou dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antigen

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Buna dimineata:)
am probleme cu net-ul si tot raman fara mesaje!

Off-topic: Daca ai probleme cu netul, poti scrie mesajele in Notepad, si apoi sa dai copy/paste pe forum, ca sa nu le pierzi. (Bine, eu dau sfaturi si chiar mesajul asta a trebuit sa il scriu de 2 ori, pentru ca prima oara nu eram logata )

On-topic:
Si eu am fost constipata in prima saptamana, si pe moment am rezolvat problema cu senna, iar pe urma am descoperit popcornul. Mi-am luat seminte de in, dar nu pot sa le inghit.

Eu le pot papa, norocul meu, ce este senna?

Nu ti se pare, regimul chiar deshidrateaza, pentru ca rinichii au nevoie de multa apa ca sa spele cetonele. Eu beau cel putin 3 l pe zi pentru ca simt nevoia, deci nu ma fortez.

Citat:
In rest fac 6 km pe banda - mai mult umblu f repede decat alerg in schimb imi inclin banda la 5-10 grade si simt cum lucreaza fesele de numa , fac vreao 50-100 de abdomene si ceva exercitii cu ganterele din dotare.

Wow!!! Jos palaria!

trebuie sa fac sport ca altfel o sa fiu slaba dar moale :)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DEUS- f bune indicatiile tale; si nu te las de fumat ca patesti ca al meu sot!

MADELAINE - nu cred ca depasesti 20 g carbs cu un snitel;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Buna seara doamnelor :0
voi ce mai mancati? nu scrieti niste sugestii si pt mine ca-s seaca l capitolul gatit :)
Azi am mancat pui fiert in supa, ceva legume din supa, 2 rosii, 2 buc castravete , o felie cas si 2 felii de branza cu mucegai si un gref. Am facut sport si ma pregatesc de nani ca-s plictisita. Eu la un tv sotul la altu ( am nevoie de un amant :) )

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

moamaaaa, Deus, de unde ai luat cortul ala cu fulger mc queen??

eu chibitam pe la dieta voastra si cind colo .... :))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Senna e un laxativ, o planta. Eu am luat o pastila de Chito senna (care mai are si alte substante) pentru ca m-am disperat dupa ce am fost constipata vreo 4 zile si a functionat foarte bine, dar nu e voie sa se ia pe termen lung.

Eu am mancat 2 zile mancare de fasole verde cu carne de pui si nu am legat-o cu nimic. A fost cam "uda", dar buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

moamaaaa, Deus, de unde ai luat cortul ala cu fulger mc queen??

eu chibitam pe la dieta voastra si cind colo .... :))

CAM DE 1 AN FRATELE MEU A GASIT LA METRO . MC.QUEEN SI BUCSA ERAU LA VANZARE. ACUMA NU STIU DACA MAI SUNT.

poze familia mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Antigen

Senna e un laxativ, o planta. Eu am luat o pastila de Chito senna (care mai are si alte substante) pentru ca m-am disperat dupa ce am fost constipata vreo 4 zile si a functionat foarte bine, dar nu e voie sa se ia pe termen lung.

Eu am mancat 2 zile mancare de fasole verde cu carne de pui si nu am legat-o cu nimic. A fost cam "uda", dar buna.

Din cate am citit in carte este voie frisca, la gatit poti sa folosesti smantana dulce=frisca dulce de 15% grasime de la Dorna plus un galbenus de ou si atunci ii dai putina culoare sau consistenta. In mancarea de mazare sau fasole verde sa incercati sa puneti marar tocat f marunt! iese de vis va spune una care nu suporta mararul!

Dimineata am mancat ochiuri cu rosie si o bucata de castravete.

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Deus, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu am avut gatit : peste cu pleurotus la tigaie; friptua de porc cu brocolli, conopida; pui cu praz si ardei verde si sos de rosii(de asta a papat si pitica si ia placut); 3 zile, 3 meniuri...dar cand s-o duce inspiratia? aaa...am mai cumparat dovlec, dovlecel, vinete, ciuperci , ficatei...dar ce oi gati dein ele?
Deus- vazusem o reteta de supa cu bacon si branza, cred ca e buna!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
Din cate am citit in carte este voie frisca, la gatit poti sa folosesti smantana dulce=frisca dulce de 15% grasime de la Dorna plus un galbenus de ou si atunci ii dai putina culoare sau consistenta. In mancarea de mazare sau fasole verde sa incercati sa puneti marar tocat f marunt! iese de vis va spune una care nu suporta mararul!

O da, mararul e tare bun in mazare! In fasole nu am incercat (am pus patrunjel verde), dar as putea.

Deci mancarea de fasole se poate lega cu smantana? Eu credeam ca doar cu faina... Nu ma pricep aproape deloc la gatit si am facut singura pentru prima oara. Si spanacul... tot cu smantana? Multumesc!

Azi am mancat un ou fiert si peste la gratar cu mujdei (delicios!).

Mergi la inceput