Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Micaela Ma bucur ca va insenineaza si pe voi...noi ne prapadim de ras cu el, ca numai asa face..ca si ai vostri, banuiesc.
HAi ca eu nu vreau sa ma dau culcata... de ce e imbufnat tati vostru??
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Micaela06 spune:
Laura motivul e simplu: ca am facut dus si nu am tras perdeau si s-a stropit dulapu pe care EL s-a chinuit sa il monteze 

Si in plus fata de asta nici nu vreau sa imi cer iertare
Bine, naibii, ca nu s-a prins ca am schimbat becurile 
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Doloress spune:
Ca_eric s-a nascut cu doua luni inainte de DPN, la 32 de saptamani. Normal trebuia sa aiba acum 5 luni jumate, nu 7 jumate.
Laura eu am mai trisat cu cate jumatate de bere
bauta imediat dupa ce am terminat de alaptat, ca in 2 ore jumate se duce tot, m-am interesat exact in functie de inaltimea si greutatea mea.
Micaela06 spune:
Doloress, mersi pt raspunsu legat de canuta o sa incerc si eu dupa 6 luni sunt tare curioasa cum o sa faca, la inceput cand ii dadeam cu lingurita incerca sa o suga ![]()
Socrateeu eram aia cu canuta, voi sunteti mai maricei o sa experimenta si noi. Felicitari pentru dintisor 
Miss si eu tb sa imi iau saltea ca aia a nostra s-a facut cu gropi si nu o mai suport, cam scumpute ale voastre... asa or fi preturile? ca eu nu prea m-am uitat
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Doloress spune:
Micaela si al meu se enerveaza cand stropesc prin baie
Lasa ca le coboara lor nivelul de acceptabilitate cand or incepe piticii sa faca numai pozne prin casa ![]()
Doloress spune:
Ca_eric ceaiul de fenicul stimuleaza lactatia. Mi-a adus mama din Romania o gramada.
monik16 spune:
Fata mea e fresh... la ora asta... Cred ca si Julia de lili79 doarme la ora asta
. Spuneti si voi, ce ma fac eu cu fata asta??
Azi, de fapt ieri dimineatza a dormit pana la 12.30 si nu am menajat-o sa fac liniste... si eu de la 7.30 n-am mai putut dormi
.
Acum e in leagan, mormaie acolo. Poate o lua-o somnul... Nu doarme non-stop, se mai trezeste sa si manance destul de des. Uneori si la o ora, trage putin la san si adoarme la loc. Eu...mai greu.
Ce vroiam sa va intreb: voi lasati bebeii sa se uite la tv? Eu o cam las la desne pe minimax sau ii pun pe tv un dvd de la o revista, ceva despre culori, educativ. Tv-ul e LCD dar e cam mare (102 sau 108), ma tot gandesc ca nu-i prea bine...
Acum se uita la mine si rade... Imi vine sa o mananc...E asa dulce!!
Noapte buna tuturor!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
stefany_p spune:
Ca eric, Iustin are 5 luni si jumatate si mananca fomula, cereale simple de orez si de 2 ori i-am dat morcov..si cam atat. in ianuarie mergem la doctor sa vedem cum facem cu diversificarea. Iustin e foarte frichinit, se trezeste noaptea, ziua doarme de 2 -3 ori maxim cate 30 de minute, plange mult, nu sta singur deloc
...a...si n-avem niciun dinte oricat am bali si baga mana pana la cot in gura...
in schimb zicem mama, nana si ana, nu stiu cine-s gagicile astea doua ...sa ne traiasca bebelucii nascuti intr-o zi de 15...acu 29 de ani eram si eu unul dintre ei![]()
Doloress spune:
Stefany La multi ani!
Sa traiesti sa infloresti alaturi de familia ta! Sa fii fericita si iubita!
Cum sarbatoresti ?