Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Am pus si eu la semnatura un filmulet cu Saby care se uita la poze cu Irfan View .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Suuuuper dulcik ; cum da ea pozele singurica si doar la un an si cateva luni ; sa va traiasca ; ce dulce era « mama anca » si la final cu desenu ca il are si fata dom ;le pe bluzita. Sa fie sanatoasa, e minunata

16 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

...si eu sunt aici,,citesc...n-am scris ca-s stresata din multe motive,unele tin de sarcina,altele nu si nu am vrut sa va necajesc.Dar daca s-a facut "prezenta" am raspuns.
Maine merg si eu la control,astept cu nerabdare tinand cont ca din 1 nov nu am fost.Unul din stresuri e legat de faptul ca nu am pus nici macar un gram si m-a speriat medicul de familie...l-am simtit pe bebe in 29 nov, in 2 dec am fost la ea si mi-a zis ca i se pare ca nu e in regula, ca n-am burta...si de atunci tot stresata...pe bebe nu stiu daca l-am mai simtit, oricum nu ca atunci,ci doar vagi falfairi.Am incercat sa ma calmez n-am prea reusit(nu ma ajuta nici faptul ca sotul nu mai are loc de munca,ca rezervele noastre s-au cam dus)Maine voi sti!Doamne ajuta sa fie bine!
Azi a avut si Mayanna serbarea...a fost steluta care vesteste Nasterea
Voiam sa va mai spun ca va citesc zilnic si va raspund in gand fiecareia si promit ca daca maine e totul bine am sa incerc sa scriu zilnic,asa ca iertati-ma!
multi pupici, sanatate multa si ne auzim

sarmisa17+ si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

...am uitat sa schimb semnatura, de maine intram in saptamana 20

sarmisa17+ si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

si eu burticile 2 in 1.

Mult mai scrieti fetelor. Am intrat acum 1 ora si de abia acum am reusit sa termin de citit tot ce ati mai scris de cand nu am mai intrat. De la serviciu nu pot intra, ca stau cu ochii in acte si calculator toata ziua, iar seara ajung rupta de oboseala acasa. La noi nimic nou, asteptam cu nerabdare si ceva emotii sa vina ziua de vineri sa mergem sa vedem bebitul,si sa luam rezultatul de la dublu test.Sper sa fie totul bine.
Apropo, eu ori am luat-o razna, ori acum 2 seri cand m-am pus in pat si stateam linistita, am simtit niste valuri in stanga burticii, ca si cum si-ar fi schimbat bebitu pozitia. Credeti ca e posibil, ca am doar 14 sapt (aproape).
pentru fetele care au aflat ce ascunde burtica lor,
Bebe Beca, super costumasul de fulg al Berecutzei, iar ea extraordinar de hotarata si fr frumoasa. Sa iti traiasca.
dicristea, imi pare rau sa aud vesti asa triste,multa sanatate soacrei tale.
Philip, superbe pozele...imi aduc si mie aminte de Tenerife.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sarmisa, imi pare rau ca sotul este fara serviciu si sper sa-si gaseasca cat de repede ceva. eco nu ai facut sa-l evzi pe bebe si sa-ti iei de-o grija? nici eu n-am luat inca in greutate dar burtica se vede. iti tin pumnii la toate!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarmisa
Unul din stresuri e legat de faptul ca nu am pus nici macar un gram si m-a speriat medicul de familie...l-am simtit pe bebe in 29 nov, in 2 dec am fost la ea si mi-a zis ca i se pare ca nu e in regula, ca n-am burta...si de atunci tot stresata...

Mai, unii n-au ce face decat sa sperie gravidele!
Depinde de la sarcina la sarcina - si eu am cu jumatate de kg mai putin decat cand am ramas gravida, burtica se vede foarte putin - am o prietena care mi-a zis ca arata exact cu a ei care a ramas asa dupa sarcina.
La sarcina cealalta n-am avut burta deloc mare - si dr mi-a explicat ca fiind inalta, copilul s-a pozitionat de-a lungul meu, de-aia n-a crescut burta .
Bafta sa isi gaseasca sotul ceva - macar sarbatorile sa le petreceti in liniste si pace, conteaza mult tonusul cu catre intrati in noul an . si sper sa fie totul bine.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Am pus si eu la semnatura un filmulet cu Saby care se uita la poze cu Irfan View .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

toate fetele au spus despre sabinuta ca e superba. si eu zic acelasi lucru. nu cred ca ai obosi vreodata sa auzi acest lucru. se vede cat esti de mandra de ea. sa va dea DD multa sanatate si sa fiti o familie frumoasa pana la adanci batraneti.

poate viitoare , te DD

poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

voi stiti ceva de clodyac?
sau mi-a scapat mie? desi nu cred ca va citesc tot timpul.
a zis ca luni o sa ne dea detalii ce a facut la doc, dar deja e miercuri si nimic.

burticile

poate viitoare , te DD

poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

Pentru DICRISTEA:imi pare rau dar am citit cam tarziu faptul ca ai nevoie de un neurolog,sper sa nu fie prea tarziu iti recomand si eu 2 neurologi:

CLINICA BIOMEDICA...CALEA FLOREASCA NR 111-113,TEL: 0213117793,0213117794 DL DR NEUROLOG PETRE ONACA

SPITALUL ELIAS:DL DR NEUROCHIRURG BALTATEANU DUMITRU TEL:0723266122

Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Buna dimineatza gravidutze..sper sa aveti o zi buna si sa nu va supere nimeni..eu am fost ieri la dr. si speram sa-l vad pe bebe in alta pozitie fata de acum 3 sapt ( 25.11). si atunci si acum sta cu caputzul in jos ..si-a gasit un loc tare ciudat..nu-l poate masura nici cum..mie mi-a parut ca a ramas acolo si nu mai poate iesi...oare e bine?..l-ati gasit si voi de 2 ori in aceeasi pozitie..in rest misca manutzele..piciorusele..inimioara bate f bine..am intrebat-o pe dna doctor si a spus ca nu-i nimic, ca dupa ce facem triplul test vineri si echo 4D in 5 ianuarie putem sta linistite...m-a speriat putin..sper da dea DD sa fie bine..ca tot la asta ma gandesc..mi-a dat si lacrimile ieri
..felicitari burticutzelor cu carucioare

15

Mergi la inceput