LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique ELLENUTA foarte frumoase torturile!Cu intarziere vreau sa o felicit si eu pe EVA pt cele 11 luni implinite.Scuze ca nu am facut-o ieri dar am avut musafiri si nu am mai reusit sa intru. Sa stii ca te admir pt felul in care reusesti sa imbini rolul de mama cu cel de femeie activa si sotie.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
danutza
multumim mult de urari!cat despre imbinat mamiceala, jobul si party .. incerc .. adevarul e ca face bine la psihic o iesire din asta o data pe saptamana ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
danutza da, e frumos numele DARIUS.
alina felicitari pentru piticuta desteapta!!!
printesa lui mami
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
mari ce dulce e dariuca .. cum merge ea ca ratusca
bravo piticut .. ce molfanea ea in gurita? tubul de crema? imi pare rau pentru tatal tau .. ma rog sa se impace cu soarta. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Dlaga Mos Claciun
Copiii lai m-au supalat
La gladinita azi c-o veste
Ca Mos Claciun e o poveste
Nu e, si nu a ezigstat.
Ca nu ale nici sanioala,
Nici balba alba, nasu losu’,
Chial au si las, ca noaptea, Mosu’,
Pe cosul casei nu coboala.
Am fost atat de indispus,
Si-am plans cu laclimi, suspinand,
Pe Mos Claciun il stiu de cand
Pe mine balza m-a adus.
Da’ ca sa ma conving am stat
C u ochii mici sub plapumioala,
Facandu-ma ca dolm de-aseala,
Sa-l vad si eu macal o dat’.
Intr-un talziu, palca plin vis,
L-am auzit plin dolmitol,
Pe la palinti, venind in zbol,
Ca ei aveau geamul deschis.
Tiptil apoi, s-a dus glabit,
Tlecand plin hol cu sacul plin,
(Ca i-am vazut umbla putin)
La pomu’ male, -mpodobit,
Sub cale Mosu-a pus, galant,
Si giucalii, si ciucalata...
Va povestesc eu altadata
Ca altceva-i mai important.
Ca dupa ce a fost el gata,
Si cum pe toate el le stie,
A tlas din sticla de lachie,
Pitita in balcon de tata.
S-a dus si in bucatalie,
A cautat plin fligidel,
(Ca nu-i- e flica lui de gel)
Mancand cu pofta din piftie.
Si tot tiptil a si plecat,
Mai vesel palca, si vioi,
Da’ milosea a ustuloi,
Pe flunte cand m-a salutat.
Asa ca io, as vlea sa stie
Copiii lai, ca Mos Claciun
Ezigsta si e tale bun.
Si fala sa fac bascalie
Ii place tuica si piftie
Cledeti-ma cand io v-o spun.
PS. Am povestit ce s-a-ntamplat
Si lui mamica si taticu,
Si flate, toata ziulica
Atat de mult s-au minunat!
va place ce am gasit?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ramonab spune:
faina tare poezia 
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 62.Ma bazez pe voi 
stoisor spune:

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani
Cine sa traiasca,cine sa traiasca
La multi ani
Bianca Mihaela sa traiasca
La multiiiiii aniiiiiiii!

Bibi sa traiesti ani multi,sanatosi si fericiti ,sa i umpli mamei inima de fericire si multumire
sa fi cuminte inger scump
sa ne traiesti clopotel frumos

cu intarziere...
La multe lunite Eva ,repejor a trecut timpul ,inca umpic si are mami fetita mare de un anisorrrrr
multa sanatate si tot binele din lume puiuta dulce
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
doniro spune:
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor heeeelp!!!! cum il fac pe Dudu sa suporte masca pt aerosoli? eu am model Laica... in seara asta a facut 39.6 si-n plus ii si curg secretii nazale cu sange pe nara dreapta...ma apuca disperarea... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Eu o puneam pe Daria in fata calculatorului si ii puneam filmulete cu ea. Era fascinata, dar asta se intampla dupa 1 an, deci era ceva mai marisoara si intelegea mai mult... Incearca si tu. Bafta!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
| citat din mesajul lui danonique Azi nu cred ca mai reusesc sa intru pt ca se intoarce tati din tara si ni-l aduce si pe bunicul.Deja au intarziere cu avionul.Initial ar fi trebuit sa ajunga la 11 si se pare ca vor ajunge abia pe la 4.Eu stiam ca cei de la TAROM sunt mai seriosi dar in ultima vreme isi cam bat si ei joc de clienti.O zi buna tuturor! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Mi-a sarit in ochi "TAROM"... Treaba sta cam asa cu intarzierile: niciunei companii nu ii convin situatiile care duc la intarzieri, deci nu prea poti da vina pe companie. De cele mai multe ori cauzele sunt naturale (conditii meteo nefavorabile) sau de ordin tehnic, sa zic asa (un alt avion intarziat cel mai probabil al altei companii, care nu permite decolarea/aterizarea avionului tau) si muuulte altele, crede-ma. Nu iau apararea Tarom-ului in mod special sau a companiilor aeriene in mod general, dar din afara lucrurile par mult mai simple decat sunt cand stii despre ce e vorba (lucrez la Tarom). Hai, nu mai fiti suparati pe Tarom si continuati sa mergeti cu compania nationala
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
alina023 spune:
Grati, eu nu ii mai puneam masca Anei ci direct tubul acela in drptul guritei si nasului. Il rontaia, il sugea...pana la urma inhala mai mult decat daca i-as fi pus masca si ea o respingea. Incearca si asa!
Multa sanatate lui Dudu mic si scump! 
Mary imi pare tare rau pentru tatal tau. Sa-i dea Dumnezeu puterea de a accepta ce i se intampla si de a se bucura de nepotica si de copiii dumnealui!
Serbanel de Doc si Sara de Stoisor....AMR un pic!
La multe lunite, sa fiti cuminti si papaciosi si dormiciosi!
puii mici si frumosi si pe mamicile, zuze dragi!!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
emabucuresti spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani Bianca!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
La multi ani si clopoteilor serbati zilele acestea!, care mai au un pic si fac anisorul, printre care Stefan de Anca, Eva de Elle, Serbanel de Doc,, Sara de Stoisor, Matei,Patrick,Alessia,Yannis
Theli of , a fost cumplit sa va chinuiti cu atatea diagnostice, nici nu-mi pot imagina, enteroviroza cred ca ati luat-o din spital. sanatate multa multa , ce bine ca a trecut!
Shose ce rasfat, un weekend doar pentru voi! Cum ati profitat? Munte, distractii, restaurant, ceva?
Nemary felicitari pentru pasii Dariutei,am vazut-o in actiune! Mari sanatate si optimism tatalui tau, optimism si putere mamei tale!
Grati sanatate multa lui Dudu, sper ca deja este mult mai bine azi!
Am vazut poze super de frumosii lui Grati, de mica Irlandeza a carei mamica decoreaza asa frumos casa(n-am putut vedea bine vacanta din Egipt insa), de creata(ondulata momentan) mica, de cloptotei si clopotici deghizati in mos cu JLopez la brat hihi
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

23+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png