LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

NEMARY felicitari pt primii pasi ai DARIEI!Am profitat de ocazie si m-am uitat si la pozele voastre.Aveti o papusa frumoasa si zambitoare iar parul cret si lung e mortal.Isi tine clamitele in par ca eu si acum ma lupt cu Vanessa si nu le suporta decat 5 minute?Imi pare tare rau pt tatal tau.Multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

ELLENUTA foarte frumoase torturile!Cu intarziere vreau sa o felicit si eu pe EVA pt cele 11 luni implinite.Scuze ca nu am facut-o ieri dar am avut musafiri si nu am mai reusit sa intru.Sa stii ca te admir pt felul in care reusesti sa imbini rolul de mama cu cel de femeie activa si sotie.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am admirat-o pe Daria cum merge singurica! Bravo !
(Imi pare rau de tatal tau, Mary).

Torturile de la Piticot sunt tare bune ; Al Adelei a fost din foaie de rulada cu crema de ciocolata si invelit in martipan!
(asta pt cine vrea sa stie )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata, iubitele mele!!!

Scuze pentru lipsa din ultimile zile! Noi am omis iar sa platim netul si ne-am trezit fara!!

Urez si eu clopoteilor care s-au sarbatorit zilele trecute, LA MULTI ANI!!!!

Biencuta de Lala20, sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Sa te ocroteasca ingerasii toata viata si sa iti aduca multa dragoste!
Mami Laura, sa fii fericita si sa ai parte de mult noroc alaturi de iubita ta fetita!!
LA MULTI ANI, BIBI!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

De vreo saptamana am un nume de baietel in minte.Inca nu l-am supus la vot dar mie imi place foarte mult.DARIUS cum vi se pare?Puiutul a aparut la mine in burtica exact de ziua mea si e cel mai special dar pe care o mamica il poate primi.N-am prea auzit baietei cu acest nume iar varianta feminina mi se pare mortala.Astept si parerile voastre!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Acum sa dau si eu "Buna dimineata!"
Am citit mai pe diagonala capitolul asta ca am trebutza acum dimineata...
Grati multa sanatate lui Dudu mic! Imi pare rau ca nu ati scapat de antibiotic ...oricum nu mai conteaza...macar sa se faca bine repede
Nemary imi pare rau pt tatal tau Multa sanatate! Felicitari Dariutzei pentru pasi!
LauraI ce frumos ca ati fost sa o dati pe Thea cu saniutza! Vrem si noi! Am zis ca dc nu ninge in Bucuresti, in ianuarie facem cumva sa ajungem si noi la munte chit ca pentru o zi/doua, numai sa o dam pe Dariutza cu sania.

In we nu am reusit sa intru deloc pe dc. Sambata am fost harnici si am facut cu sotul curatenie in toata casa, apoi ne-am relaxat cu Daria care pur si simplu ne-a luminat sufletele -a mers singurica in picioare, a inceput sa zica diverse cuvinte, stie sa zica la minge "minea", ii zice lui tati "baidane" - Bogdan, i-a pus ta-su in cap o sapcalie de-a mea si ea o tinea cu manutza sa nu cumva sa-i cada, se uita in oglinda sa vada cum ii sta, a stat la pozat ... ce sa va mai zic...ne-a dat pe spate pe amandoi! Ne-am simtit super fericiti si impliniti! - si dupa ce a adormit am impodobit bradul. Duminica cand s-a trezit a fost foarte mirata de brad, atingea globurile, mirosea bradul ... Apoi am fost la cumparaturi si la niste prieteni in vizita.
Cam atat despre noi...ma bag la treaba si sper sa mai intru mai tarziu.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

ALINA felicitari pt DARIA cea frumoasa si isteata!Ce multe lucruri stie sa faca!E o scumpa!Poate in 2009 reusim sa ne vedem.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Acum sa dau si eu "Buna dimineata!"

In we nu am reusit sa intru deloc pe dc. Sambata am fost harnici si am facut cu sotul curatenie in toata casa, apoi ne-am relaxat cu Daria care pur si simplu ne-a luminat sufletele -a mers singurica in picioare, a inceput sa zica diverse cuvinte, stie sa zica la minge "minea", ii zice lui tati "baidane" - Bogdan, i-a pus ta-su in cap o sapcalie de-a mea si ea o tinea cu manutza sa nu cumva sa-i cada, se uita in oglinda sa vada cum ii sta, a stat la pozat ... ce sa va mai zic...ne-a dat pe spate pe amandoi! Ne-am simtit super fericiti si impliniti! - si dupa ce a adormit am impodobit bradul. Duminica cand s-a trezit a fost foarte mirata de brad, atingea globurile, mirosea bradul ... Apoi am fost la cumparaturi si la niste prieteni in vizita.
Cam atat despre noi...ma bag la treaba si sper sa mai intru mai tarziu.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Bravo Daria!
Mi-o si imaginez cu "sta la poza".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Azi nu cred ca mai reusesc sa intru pt ca se intoarce tati din tara si ni-l aduce si pe bunicul.Deja au intarziere cu avionul.Initial ar fi trebuit sa ajunga la 11 si se pare ca vor ajunge abia pe la 4.Eu stiam ca cei de la TAROM sunt mai seriosi dar in ultima vreme isi cam bat si ei joc de clienti.O zi buna tuturor!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Bianca
Sa cresti mare,sanatoasa si sa ai o viata plina de impliniri!

Serban
Sara

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput