Buna ziua, am si eu o mare urgenta.Finul meu care are doi ani a lesinat joi in timp ce plangea dupa un iaurtel.Scos afara imediat , palme, strigat la el si-a revenit.Sambata iar a lesinat, la fel, plangea dupa o jucarie.Si-a revenit acum, dar deja e prea mult, de doua ori in 2 zile, plus ca am inteles de la maica-sa ca a mai lesinat odata cand avea un an, dar atunci n-a dat importanta, a zis ca a fost un accident.Dar acum deja e prea mult, de 2 ori in 2 zile(am mai spus asta, dar sunt f ingrijorata, nu mi se pare normal).Azi vine cu el in Bucuresti, eu stau vis-a vis de spitalul 9,dar nu stim ce sa facem, sa mergem la camera de garda, sa umblam maine dupa trimiteri de la medicul de familie(care e prin comuna Pantelimon,la mama naibii), si daca da, ce sa cerem sa i se faca copilului, asta daca avem noi dreptul de a cere vreo analiza, macar sa stiu ce ar putea fi, ce sa intreb dr., cine ma ajuta cu un sfat?Sa mergem cu el la camera de garda si sa spunem ca a lesinat azi si vineri?Ca sa nu mai umblam dupa trimiteri?Va rog urgent un sfat, multumesc mult, Cranguta
Mergeti de urgenta la camera de garda a unui spital de pediatrie: Gr. Alexandrescu sau Budimex si vor stii medicii de acolo ce e de facut.
Sanatate multa!
si eu cred ca r trebui sa il vada un pediatru cel mai bine, asa ca mergeti la urgenta cu el.
multa sanatate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
din ce ai povestit pare a fi spasmul hohotului de plans, cu care ne confruntam si noi..povestiti in detaliu ce s-a intamplat pediatrului sau dr de garda, ca sa nu fie alte cazuri de lesin..Daca e spasmul hohotului de plans nu treb sa intrati in panica,ci doar sa incercati sa ii atrageti atentia in asa fel incat sa nu se mai enerveze(observ ca lesina atunci cand nu i se da ceva..)
La fel cred si eu ca e spasmul hohotului de plans. Mai ales ca de fiecare data s-a intamplat cand plangea. Dar cel mai bine e sa consulti un medic pediatru.Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Eu te sfatuiesc sa ceri o trimitere si la un neurolog pediatru, sa excluzi orice alta posibila cauza! Pare a fi ce spuneau si fetele mai sus, dar paza buna...
Sa va faceti mari si sanatosi!