Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana_78 spune:
Silvia, suntem bine. Lara nazdravana ca intotdeauna. E tare neascultatoare, nu-mi place, am gresit undeva cu ea - ca 90% din rugamintile mele sfarsesc cu refuzuri sau cu facut exact pe dos.
Annika e o cumintica, vesela si scumpa -- sper ca cumintenia sa o tina cat mai mult.
Maine mergem la vaccin si seara am planuit iesire cu sotul la restaurant -- sper sa fie bine, sa nu fie Annika agitata si sa trebuiasca sa fugim acasa.
Si cum e la Mama lernt Deutsch? iti place?
Maria ce mai face?
Adriana
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
am mai aruncat si eu aici un ochi si ca vazui????????
Ca a trecut ziua lui LUCA STEFAN si nu i-am urat LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI,LUCA sa-ti dea Domnul sanatate,iubire si parintilor tai puterea si intelepciunea sa va creasca,pe tine si fratiorii tai!
Gabriela sper ca nu te-ai suparat!
HANY, LA MULTI ANI!Sanatate si sa te bucuri de puisorul tau!
Noi suntem bine,sanatosi.Insa fac fata cu greu pt ca David,a inceput sa se ridice pe marginea canapelei,chiar a cazut,mama si urlaaaaa,de zici ca cine stie ce i-am facut!Nu mai pot face mare lucru cand Costi nu-i acasa!
Va pup si fug la nani ca maine o iau de la capat!
Adriana_78 spune:
Violeta, bine ca esti vigilenta - si eu care studiasem listuta cu vreo apt. inainte, da nu observasem sarbatoritii.
1 ANISOR - Luca, sa cresti mare, sanatos! Gabriela, sa-ti traisca baietelul!
vad ca intri tare rar pe la noi, stiu ca lucrezi, cred ca esti tare ocupata - cum te descurci?
mult succes si pupici piticilor tai!
Hany, cu intarziere La multi ani fericiti!
Fetelor, de ieri a inceput un vant in Buc. mama-mama. Vajaie pe la usi si geamuri brrr. A nins ieri binisor, da nu s-a depus nimic pana la urma.
E bun si frigul asta, da eu tot astept cu nerabdare vremea calda si primavara-vara.
Adriana
silar spune:
Buna fetele,
Adriana Maria me este bine. Ieri am fost la dansuri si l-am luat si pe Mihaita cu noi, am zis ca poate cu el danseaza. Rezultatul- a dansat doar Mihaita si Maria a stat lipita de piciorul meu. Lui Mihaita ia placut si o sa mergem in continuare. Maria poate pe parcurs se incadreaza si ea, cine stie.
La cursul de germana este okay, colegele de acolo stiu germana cat de cat si ma ajuta si pe mine, chestia este ca sunt multe araboaice si cand le apuca vorbitul intre ele ma doare mintea. Desi profesoara le spune ca nu este corect fata de noi celelalte care nu stim araba, este una care nu prea asculta. Astazi trebuie sa ma duc sa vad o scaoala unde as vrea sa -l inscriu pe Mhaita. Fetele tale ce fac?? Sa aveti grija cu vantaul, vad ca astazi s-a starnit si la noi un vantisor.
Hany La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti.
Gina speram ca sarbatoritul nostru de maine si-a revenit cu gatuletul.Il pupam dulceee de tot si asteptam poze de la suflatul in lumanarea de te tort. Distractie maxima va dorim si toata dragostea din lume
Liana30 mai treci te rog pe la noi sa ne zici cum esti, ce mai faci etc....
la toate fetele.
danat spune:
Neata fetelor si de la noi
Ce vreme! Nu a nins toata iarna cat s-a apucat saptamana asta
Babee sa iti traiasca Luca si sa fie sanatos, alaturi de ceilalti puiuti ai vostri
Adriana ma bucur ca fetele tale sunt sanatoase. Din pacate, si aici sufla un vant de vreo 2 zile, ieri simteam ca imi taie respiratia ca am avut ceva mai mult de mers pe jos, noroc ca mai intram din cand in cand in cate un magazin pt cateva minute, ca imi amorteau obrajii. Acum ninge din nou...si vrea sa iasa soarele. Interesanta combinatie
Silvia pupicei lui Mihaita dansatorul si Mariei, of corse, sanatate multa
Flavia ce mai faceti? V-ati reintrat in program dupa mica vacanta? Bianca ce face?
Gina vreau sa iti spun de pe acum LA MULTI ANI pentru ziua de maine pentru frumuselul Thomas, sa fie sanatos si sa aiba noroc cu carul!
(nu de alta, dar mai uit,asa...cand nu ma astept... si nu as vrea... )
Pupici si sanatate!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Adriana_78 spune:
Thomas! sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de multe bucurii!
Gina, sa aveti parte de o zi frumoasa, cu un Thomas cumintel si vesel
Adriana
tyana spune:
Gina ....cu intarziere ...scuze ...LA MULTI ANI! lui THOMAS:
Sa creasca mare santoas, ce frumos e oricum.
Pupici si numai bine
marimar spune:
THOMAS, LA MULTI ANI !
Gina, nu-mi vine s acred ca Thomas a facut 1 an !
Sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii !!!
-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Flaflo spune:
Buna fetele, scuzati absenta, am avut o perioada de letargie, o fi astenie de primavara, inceput de migrena,....
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!
Dana, ne-am reintrat in normal dar parca iar am pleca undeva(studiez oferte).
Gina, sa-ti traiasca flacaul, sper ca nu mai e bolnavior!
Silvia, multumim de tratie, ne-am simtit tare bine.
Noi suntem bine, Bianca ma dispera cu faza ei de printese, totul trebuie sa fie roz, nu imbraca altceva (cu exceptia rochitelor de Alba ca zapada si Belle), Florin este printul ei si nu ne jucam decit "de-a pritesele". Sper sa treaca odata ca m-am cam saturat!
Violeta Nicolae spune:
LA MULTI ANI THOMAS!Sa cresti mare destept si cuminte!
Gina sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!
Silvia,multumim pt invitatie,a fost tare frumos?
Pupam fetele!