FIV 207
Raspunsuri - Pagina 4
Fragutza spune:
Hello girls, multumesc mult pentru sprijin si pentru cuvintele frumoase
Am 5 ovocite, tot putin mi se pare, dar fata de 2 data trecuta e un progres. Totul a decurs ok, m-am trezit si-am fost direct la masa.
Dr mi-a zis ca a fost destul de dificil sa-mi extraga ovocitele, se pare ca sunt lipite f tare de peretii foliculului.Mi-a mai zis ca daca va fi cazul (pentru al 2-lea copil evident:)) imi va recomanda altceva in loc de Ovitrelle, nu am retinut insa ce anume.
Fertilizarea se va face natural, maine ne spune cati embrionasi avem si transferul va fi joi.
Va pup pe toate si multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!
Ioanatugs spune:
Ralucapaun felicitari pentru ovocite si multa bafta sa se fertilizeze toate!
Moniland eu teste de urina nu fac, le urasc si nu am incredere in ele. De ce sa ma grabesc...pina joi mai e ceva vreme!
Medamaya cum te mai simti??
21ali poti face si maine test, dar daca nu iese a doua liniuta si totusi esti gravi, te vei stresa inutil pina vine rez. la cel de sange.
Dariaioanaxx tu mai rezisti pina joi?
Stiti de ce urasc testele de urina?? Cand faceam inseminari, nu aveam rabdare sa treaca cele 14 zile si cu vreo doua, sau trei zile inainte faceam cate un test f. sensibil si scump si mereu i-mi iesea a doua liniuta palida. Si nu era de la Pregnyl pentru ca el trece in 10 zile, iar eu aveam vreo 12 ,13 de la el, sau uneori faceam si fara Pregnyl. Iar in z15 de la IA mereu venea menstra indiferent cat utrogestan puneam. Deci cum sa am incredere in ele???
medamaya1 spune:
Ioana, cum sa fiu, la fel, ieri am iesit in oras, la mall...dar spre surprinderea mea, nu am avut chef sa-mi iau nimic...nu e normal ptr mine , m-am dereglat de tot.
Am avut si eu niste dureri , simbata, dupa ce am vb cu tine, ma durut si spatele, m-a luat brusc stind in pat, am luat nos-pa si uscosin , dar tot a durat vreo 2-3 pina m-au lasat de tot, ieri niste junghiuri la spate si cam atit....nu stiu ce sa zic, data trecuta nu am avut nimic, nici o durere , nimic.Vedem...joi ce si cum
Raluca, multa bafta draguta.
Pup fetele
Ioanatugs spune:
Valeria72 of Doamne Va doresc multa putere...! Trebuie sa depasiti momentul pentru copilasul care traieste, are nevoie de voi!
Betty78 cred ca e de ajuns sa repeti FSH, LH si Estradiol acum in z 2-4 si aventual un TSH. E deajuns pentru inceput! Multa bafta!
dariaioanaxx spune:
Valeria - ma voi ruga pt. tine sa ai puterea de a depasi acest moment!cuvintele sunt de prisos si banuiesc ca nu exista durere mai mare! Dumnezeu sa aiba grija de ingeras !
Ioana- nici nu vreau sa aud de test de urina! daca nu va venii menstra pana joi, voi face joi testul si va fi ceea ce a vrut Dumnezeu ! dar macar nu vor exista incertitudini!
Raluca - felicitari pt. ovocite, sa fie un inceput bun cu o finalitate la fel de buna !
Raluca - graviduta, eu stiam ca beta trebuie sa creasca in sarcina, mai consulta te cu doctora !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ioanatugs spune:
Medamaya ai vazut ca te doare si pe tine cate ceva? Ma bucur ca ai iesit din casa! Nu te-ai simtit mai bine dupa?? Eu ieri am stat toata ziua acasa, mi-am luat singura liber si m-am stresat mai mult. Aveam niste nervi nu stiu de ce si nu aveam cu cine sa ma cert...ma gandeam mai bine eram la munca...ma certam cu ei.
maria08 spune:
Salutare, fete dragi!!!
Incepand de joi nu am mai avut acces la net.....
Muffinuta: Felicitari!!!! O sarcina fara probleme!! Si cand ma gandesc cat de sigura erai ca nu ai reusit.....Felicitari!!!!!
Tin si eu pumnii pentru fetele care fac testul pe 18 si bineinteles si pentru Raluca care-l va face mai tarziu!!!
Maine ajungem la Bucuresti, am vrut sa mai cerem o parere vis-a-vis de necesitatea HSG-ei.....vin cu vesti dupa intalnirea cu Ron el.
daniela74 spune:
Buna fetelor,
IOANA,ai dreptate cu testele de urina,am facut si eu mai multe ,nu zic cite ,doar ca am inceput in ziua a9-a de la E.T.si primele 2 zile mi-au iesit pozitive;le-a vazut si sotul meu, ca daca nu as fi spus ca sint eu dusa cu capul;si totusi,testul de singe-negativ.Dar sint multe cazuri in care ele au fost cu adevarat pozitive.
Cred ca e cazul sa scot si eu majoretele,sa fac putina galerie pentru cele care asteapta joi rezultatele.SA VENITI CU VESTI BUNE.
PA,PA.
betty78 spune:
Valeria condoleante...sa te ajute DD sa ai putereasa treci peste aceasta tragedie
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario