FIV 207
Raspunsuri - Pagina 18
cellu spune:
MUFFINUTA, IOANATUGS, DARIAIOANA felicitari burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi!
MEDA,
te asteptam, mult curaj!
Pumnii stransi pt toate fetele! 
BB George-Ion 11 luni
aurel_cris spune:
DARIA felicitari,sarcina usoara si la termen iti doresc

MEDA fata mea draga,imi pare tare rau,sigur data viitoare va fi bine,ma bucur ca nu renunti.Ai grija de tine ca ai trecut prin multe

Bafta la toate fetele in tratamente sau in asteptarea rezultatelor

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
iazminn spune:
DARIA felicitari.
MEDA[red]imi pare f rau, dar lasa ca la anul ne vine si noua randul cu siguranta.Pupici
dariaioanaxx spune:
Fetele mele luptatoare, nu va enumar pe toate, sa nu uit pe cineva, va multumesc !
ieri a fost randul Ioanei, azi al meu si maine va fi momentul vostru fetelor care sunteti aspirante ! continuati lupta si faceti ca visul sa devina realitate !
un pupic special pt. Liana - care este un exemplu pt.mine cel putin, de tenacitate; pupic special pt. Andicu care m a sprijinit cu sfaturi la inceput cand am intrat pe forum;
am asteptat acest moment demult intr adevar asa cum spunea Andicu, a fost intai Sp. Universitar unde am aflat prima data ca singura sabsa de a mai avea un copil este FIV, apoi Szeged, Medsana, Medlife si in sfarsit dr. Dracea care ....are maini de aur femeia asta fetelor( aa cum spunea si Amzulica), pt. mine si pt. multe alte fete, asa a fost ! si referitor la ce zicea Muffinuta de zmeurici, cam in ziua 2,sau 3 de la ET, am visat ca plafonul meu de la bucatarie era plin de vrejuri de mure, cu niste mure coapte din care mancam si la care ma uitam cum atarna din tavan ! a fost un semn poate, venit de "sus" si la propriu si la figurat !
murele stiti ce erau nu ?
Laura - colega mea de la Medlife, pupici si alegerea e buna !
Miruna - pupici si bafta cat de curand si tie !
Luca - eu sper sa se fi prins amandoi, caci amandoi erau ai mei ! Dumnezeu insa decide !
am exagerat cu condusul azi, am mers pana la Giuli si inapoi pt ca verisoara mea nu s a descurcat cu ambreiajul, si am avut o febra musculara si inca mai am !!!!! acum gata , nu o sa mai exagerez !
pupici si bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
oanademunck spune:
Ioana, Daria FELICITARI!!
Ioana, drum lung a fost da frumos rezultat pana la urma!
Sa aveti sarcini usoare fetelor si 4 bebelusi si bebeluse sanatoase!!
PS Moni te rog eu sa ramai aici sa mai deschizi capitole, te rooog te roog eu frumoosss!!!!!!!
nusy spune:
Daria: felicitari,sarcina usoara si la termen!!!!
Meda:
imi pare tare rau...
Cristinici, Meda, Crystyna:
multumesc pentru urari!
Eu am facut azi ecografia morfologica si totul este foarte bine.Am dat si sange pentru dublul test.Urmatoarea eco la 18 sapt.,impreuna cu triplul test.
Va
pe toate!
Nusy
12+
vally spune:
daria Ioana FELICITARI ATI TEUSIT 

ce mai fac 'vechile' noastre gravidute catalina moniland elenada muffinuta 

huski bine ai revenit! iti tin pumnii!sugur vei reusi de data aceasta!

ralucapaun sa-ti traiasca cele doua floricele!te asteptam cu vesti 
eu am fost azi la eco la 5sapt si 6 zile;totul e ok,inimioara bate cu 110 bpm (a rams un bebe) suntem fff fericiti si emotionati!
pupicei tuturor! bafta!

5+

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
huski spune:
Daria, FELICITARI!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina la termen si bebici sanatosi si frumosi! 
Medamaya
...OFFFFF, te inteleg atat de bine...

.
Pe mine, voi de aici m-ati ajutat sa trec mai repede peste durere si sa privesc cu incredere inainte!
Sper ca si tu vei gasi puterea sa-ti revii cat mai repede

Vally 
Muffinuta 
cristal1995 spune:
Ioana, Daria: felicitari si sarcini usoare!!!
Meda: am auzit eu ca numarul 5 este norocos
. Stiu asta de la Moni
si pe asta ma bazez si eu. Vad ca dupa ce reusesti la al 5-lea fiv iti da DD si un har special, de deschis capitole extrem de norocoase. Asa ca, asa cum spunea si Oana, Moni nu plecaaaaaaaa!!! Avem mare nevoie de manutele tale norocoase de graviduta cu gemenei.
Apropos de asta, fetelor, cand va naste Moni si nu va putea sa scrie cateva zile, cred ca facem greva aici, pe forum, ca nu cumva sa se termine capitolul ![]()
Va pupic pe toate, va las ca m-am intins prea mult
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
ellanik spune:
dariaioanaxx FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ce mare e Dumnezeu si ce multa grija are de noi.Luna asta si-a facut timp pentru tine si l-a trimis pe Mos Craciun cu sacul plin.Sa stea "jucariile" 9 luni in sac si sa se joace acolo.
medamaya nu te lasa.Imi pare rau sa aud de esecuri insa Dumnezeu are grija de noi toti si numai cand vrea el lasa minunile sa se intample.SIGUR minunea se va intampla la tine data viitoare.Putere!
Moniland multumesc pentru ca m-ai pus pe listuta.Pupici pt vrabiutele tale.Pe buricutz!