America (135)
Raspunsuri - Pagina 23
Andrada spune:
Sigur ca poate minti (mai ales daca vrea sa isi scoata zilele alea nemuncite, statul in spital etc), o invata si pe ea cineva. Si daca a simtit doua socuri amindoua puteau sa fie cind te-a lovit cel din spate, un recul ceva.
Vorbeste cu asigurarea ta sau a celor din spate numai.
Si mai ales nu-ti pierde capul. Va descurcati, iti spun sincer dupa ceva timp pare nimic, te intrebi de ce te-ai framintat atita. Si eu am fost cam in acelasi tip de accident, aia din fata desi zgiriata a zis insa ca n-are nimic sa-mi ceara, dar masina mea tot a trebuit schimbata toata.
Dar stiu ce zici si cum m-am framintat atunci.
Capata nitica perspectiva si concentreaza-te pe tine, pe bebe. Cum te simti acum? (de la tuse se pare ca mai apare incontinenta aia)
A
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ramona-cineva ne-a zis sa mai asteptam,e posibil sa mai scada. |
Multumesc. M-am gindit si eu... Pe de alta parte e atit de jos... o mai fi fost vreodata atita? Tin minte ca in alte vremuri 13% era deal bun.
Ramona J spune:
Liris, sper ca te simti mai bine si ca bebelusa e OK.
E posibil sa fi fost doua lovituri daca ulterior o alta masina v-a lovit pe toti. Eu zic sa nu te simti vinovata.
Cred ca la expertiza pot determina daca au fost mai multe lovituri.
Am avut si noi o patanie urita de genul asta. In final am scapat cu bine, dar am avut multe emotii.
Acum avem asigurare care sa acopere toate cele.
Ai broker? Citeodata ei iti dau sfaturi bune. Un avocat are in general prima intrevedere gratuita. Decit sa te perpelesti asa e mai bine sa vorbesti cu cineva specializat, sa afli ce optiuni ai.
alintaroma spune:
Pumba , Josefine multamim de urari si le intoarcem innzecit
Corina de ce sau au inceput sa kick in hormonii ? ca eu ti-am multamit da cred ca am scris in acelasi timp. Cum de simti acum dupa ce a trecut unda de soc a celor doua liniute ?
Panteruto asta cu brigeul e o decizie grea de luat ... ca si eu am o maseea care s-a inclinat ca turnul din Pisa si la ultimul check-up dorctorul mi l-a arata in poza si mi-a zis ca ar cam trebui sa imi fac brige dar eu am zis ca n-am chef sa stric doi dinti pentru asta. Si mi-a zis ca cel ce se inclina il voi pierde negresit ca va ajunge sa fie atit de inclinat incit radacina si camera pulpara va fi expusa si vor incepe dureri si ajung la extractie ca nu v-a mai putea fi folosit deloc si ca voi sfirsi cu brige de doi instead de 1. Inca nu am luat nici o decizie ca mi-e greu sa iau una. Pe de alta parte mi-a garantat coroanele puse intre 20 si 30 de ani ceea ce inseamna ca m-am aranjat pe life-time cu aia. La lucrarile dn ro nu am astfel de garantie si nici nu sunt portelan :(
Mai vad eu ...
Liris tare nasoala faza dar in final tu si bebe sunteti priceless vorba fiica'mi "things are just things mama ..."
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Oana_B spune:
136.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!