America (135)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Dupa ce l-am nascut pe Alexandru eu nu m-am mai protejat deloc pina la Ana. N-am planuit neaparat sa avem inca un copil, desi dupa o vreme imi doream tot mai mult. Pe cind imi luasem gindul de la asta s-a anuntat si Ana! Intre copii sint cinci ani jumate.
Eu m-am gindit si la al treilea, dar sotul meu a zis ca pleaca-n lume! N-am fost nici eu foarte hotarita, plus ca sint tare scumpi copiii astia (si la propriu si la figurat).
Deci asta e, s-a inchis fabrica. Oricum, nici nu ma mai tin balamelele de acum, s-or fi defectat si oole...
adriana_m spune:
Aceeasi intrebare o am si eu Andrada, cum poti sa nu te gandesti? Ca eu tot asa ziceam in fiecare luna ca nu ma mai gandesc, dar cand se apropia perioada de ciclu tot ma gandeam , oare vine sau nu? Poate doar daca se intampla cum s-a intamplat la Miere sa ai multe pe cap si chiar s anu poti sa te gandesc, ca altfel nu vad cum.
Oricum bafta la toata lumea
Ramona J spune:
Nu v-am spus ce am patit azi! Dau sa duc fata la gimnastica (reprogramata de ieri), cind sa deschid poarta... nimic! Avem poarta electrica, daca aia nu se deschide sint "stuck inside". Cica se poate deschide si manual, eu n-am reusit si m-am gindit ca mai bine nu ma curentez... Asa ca am luat fata de mina si am plecat pe jos pina la magazin (noroc ca nu-i departe, dar nici asa aproape cum pare cind mergi cu masina) de am cumparat baterii pentru telecomanda. Din fericire asta a fost baiul, acum merge struna.
Rataram gimnastica, am reprogramat-o a doua oara.
alintaroma spune:
Ramona vezi ce nasol e sa depinzi de tehnologia asta
Vecina mea a ramas cu masina blocata in garaj dupa o furtuna cind nu am avut curent citeva zile . Eu am fost inspirata si o lasasem pe driveway, apoi mi-a zis husbandu ca se poate deschide si manual
Anyway, cind am inceput sa citesc credeam ca iar te plingi de frig
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Nu, cred ca m-am invatat cu frigul. Am mers pe jos pina la magazin si ma gindeam ca nu-i frig. Erau vreo 35, noroc ca nu batea vintul. Asta strica tot.
Si poarta asta se deschide manual cumva, dar nu stiu pe unde sint instructiunile. Imi venea s-o smulg cu totul! Nasol sa fii blocat asa.
liris spune:
Corina, felicitari!! sarcina usoara si bebe sanatos!
fetelor, este vreo sansa ca o mamica cu copil (nascut aici), fara GC, pe viza Hb cred, cu GC in procesare (ptr sot), sa divorteze si totusi sa ramina in US? o prietena de-a mea trece prin situatia asta din pacate, azi chiar a trrintit-o de perete si ea a chemat politia (se pare ca uul din ofiteri tot ei ii facea morala din ce mi-a spus) si se pare ca trebuie sa ia aceasta decizie.
eu i-am spus sa nu paraseasca domiciliul, si cu copilul nici atit, dar nu stiu ce sfaturi sa-i mai dau. in plus nici masina nu mai am sa merg la ea ptr ca am fost implicata intr-un accident acum fix o saptamina ... si masina tot in garaj busita sta.
lexi spune:
testele astea cu liniute, suprapuse peste frigul de afara, imi aduc aminte de bancul cu trenul care trecea pe la 4 dimineata prin satul cu copii multi.
felicitari, fetelor, si sarcini usoare, iar taticilor - rabdare cu carul. mie mi-era pofta sa mananc zapada, iar sarcina se desfasura in florida. apele mi s-au rupt amandoua la spital, stiu ei de ce nu pun paturi de piele.
Andrada, nu-i tarziu cu semintele. cred ... parca se pun dupa ce se termina pericolul cu inghetul, asa-i Ramona? la noi taman ce da inghetul, ne ameninta de azi dimineata, s-au inchis si scolile, doar-doar i-om indupleca pe cei de la meteo...
prin urmare, copiii n-avura scoala astazi, bucuria playdate-urilor!
pumba spune:
liris- nu stiu ce sfat sa dau ,dar sa multa putere si intelepciune prietenei.
ma duc sa ma fac frumoasa pt petrecerea de la sot la serviciu.
miereamara spune:
Liris, situatia este destul de grava, ar trebui sa ia legatura cu un avocat care sa o sfatuiasca ce pasi sa urmeze in continuare.
Din cate stiam eu dc dovedeste abuzul, poate sa file ca si "battered spouse married with a lawful permanent resident". Faza este ca ei inca nu au GC-ul, de aceea cred ca ar tb sa vb cu un avocat.
Cteva informatii aici:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=499a6c854523d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD
http://www.visajourney.com/forums/index.php?autocom=custom&page=family-status-immigration-a
http://faq.visapro.com/Battered-Spouse-FAQ.asp
Si ca avocat sa vorbeasca cu Gabriel Triculescu
http://www.proimmigration.com/
pe mine domnul acesta m-a ajutat cu cateva sfaturi, total dezinteresat, fara sa imi ia bani si l-am tot recomandat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan