FELICITARI BILLY, sa va traiasca ingerasul, multa sanatate, sa fie mancacioasa, sa nu aiba colici si sa aiba somnic linistit. Te asteptam cu mai multe povesti....am plans cand am citit mesajele tale 

Dariuca ce mare si frumoasa te-ai facut, esti asa de schimbata....multa multa sanatate iti doresc.
Termin de citit fetelor si ma intorc

32+
Vlad Mihai
AMR 8 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Da nu v-am spus ce am patit....cu bradutul...
Acum imi vine sa rad dar pe moment m-am speriat tare rau.
Dupa ce l-am terminat de impodobit tati a vrut sa-l traga mai spre colt si s-a bagat in spate...nu stiu cum a tras si a cazut bradul cu totul jos, exact pe fatza cu toata globurile izbindu-se de parchet. Eu am inlemnit si m-au luat transpiratiile si Ana a inceput sa planga rau (cred ca s-a speriat tare saracuta) si sa zica "Tati...ute..a cazt badul...globuletele...au spat..."
Si am luat-o de la inceput cu impodobitul, evident dupa ce l-am ancorat ca lumea de calorifer.
UF! brad cu peripetii anul asta ![]()
Lisa, m-am speriat cand am citit de accident! Bine ca sunteti bine!!! UF!!!
37+ cu
ADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Lisa, de ce te stersezi degeaba cu pozitia copilului daca doctorul nu ti-a zis nimic? mie mi-a zis ca nu mai face ecografii, dar pipaie burta si asa isi da seama unde e capul..deci zau, nu te stresa degeaba. Plus ca in AMerica, din cate stiu eu, se nasc vaginal si copii cu picioarele in fata..nu e ideal, dar nici imposibil.
Miere, eu ma bag la teleconferinta..stabiliti o data si o ora si vin si eu( mai mult in weekend ca eu inca lucrez).
Alina, saracuta fetita, ce sperietura cu bradul..bine ca nu a cazut sa va loveasca.
Crisss
33+