Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Iulia, daca vrei te poti uita dupa ceva dye-free perfume free detergent..de ex. Trader Joes are ceva de genul asta mai ieftin...si din cate am inteles e bine sa-i dai o clatire( sau spalare) in plus la sfarsit fara detergent. Unii detergenti care zic ei sunt speciali ptr bebe sunt foarte scumpi, si nu cred ca merita. Stiu de Ivory,Ecover sau in Ca e o firma la care ii zice Soapworks, sau All Free and Clear. Fara balsam sau foi din alea de uscator, ca au frate la chimicale.... Prietena mea foloseste Tide sau Arm and Hammer la copil, dar din ala fara coloranti si parfum si cu 2 clatiri si nu a avut probleme.

Crisss 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Astea-s Lisa, dar nu-s asa slaba cum zic fetele, si n-am decat 1.60 anyway, deci cand se pune, nu-i ca la voi, inaltele...

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#

nu stiu cum sa le fac sa ramana la semnatura.

Iulia 29+ Carla

Mergi la inceput

Crisspoliss, zbor cu Northwest, cred, am verificat atunci cand am luat biletul, ziceau ca te lasa chiar si in ultima luna daca ai bilet de la doctor cu due date-ul. Acum nu mai gasesc unde am citit, sper sa nu iau tzapa. Venim in Los Angeles, unde vom merge la colindat si apoi dam o tura si in nord, sotziorul are planuri mari, vrea sa ajungem pana la Crater Lake, apoi pana in Lake Tahoe, care e un loc tare drag noua. Din pacate n-o sa pot schia de data asta... O sa schimbam planul, bineinteles, daca n-o sa fiu in stare sa fac fata.
Tylenol(Allergy, cold, flu, sinus)e pe lista pe care o am de la doctor pe care poti sa le iei in ultimele 2 trimestre daca n-ai high blood pressure, dar nu mai mult de o saptamana.

Iulia 29+ Carla

Mergi la inceput

A, si merci de info despre detergenti, Crisspoliss, scuze pentru propozitia ambigua din finalul mesajului precedent. Prin San Fran n-o sa ajungem, cica vrem natura.

Iulia 29+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

oare numai mie mi se vad asa de rau pozele tale??? oricum tot se vede ca esti slabuta

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

roxi,am uitat sa te felicit de frumusetea de baiat! ce mandru e el cand recita poezioara. sa iti traiasca familia.

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca se vad OK daca nu le maresti, ca daca le maresti nu mai incap pe ecran. Trebuia sa le micsorez cand le-am pus pe picassa, da' uite ca n-am facut-o.

Iulia 29+ Carla

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca se vad OK daca nu le maresti, ca daca le maresti nu mai incap pe ecran. Trebuia sa le micsorez cand le-am pus pe picassa, da' uite ca n-am facut-o.

Iulia 29+ Carla

Mergi la inceput

pai eu sunt cu capu',dupa articolul dat de dark(cred) ala cu 8 ways to determine the baby position,ma incadrez la normal,adica e cu capu in jos. sper ca la a doua sarcian sa nu mai fiu asa stresata. imi pare rau ca va stresez cu toata bazaconiile ce imi trec prin cap. virtual pt rabdarea de care ati dat dovada.

Mergi la inceput

da iulia,le-am deschis cu alt browser si se vad. sa stii ca esti tare frumoasa asa graviduta. you have the glow,cum se zice aici! vezi sa ne lasi un nr de tel(poate pe PM sau email).
miere,ce se mai aude de teleconferinta?

Mergi la inceput