Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
Aalina spune:
celor 3 licurici si
mamicilor.
Lisa bb mai are timp sa se intoarca. La prima sarcina la mine am simtit cum s-a intors intr-o noapte da nu mai stiu daca era saptamana 36 sau 37.
Dark foarte tare costumasul ala al vostru. Din ce zici nu iti mai trebuie nimic pentru bb. Scutece cred ca va da din spital.
Miere brava pentru lucrare si pentru curatenie. Ce burtica faina ai.
Criss sanatate!
Lily nu te mai forta si stai linistita.
Restul paginilor le-am citit ieri si evident am uitat tot
Oricum ideea e ca voi va faceti bagajele iar eu imi fac programare la coafor si manichiura
Pai doar numa cu unghii lungi pot sa tin agitatele nu? Mai am 6 zile de lucru si apoi tot pe aici o sa fiu sa stau sa va astept cu vesti.
O zi buna sa aveti!
29+ cu
Fabian si
Dorian
jasmi spune:
Neatza!
Vin si eu cu intarziere:
Billy, sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare, frumoasa si desteapta!
Ana-Maria, bine ai venit pe lume!

Miere, super poze cu super burta! 
Rog fetele care stiu sa-mi raspunda la o intrebare:
daca vreau 2 zile libere saptamana asta (cele 16 ore date prin lege pt mers la medic), trebuie sa fac vreo cerere scrisa, ceva? (as intreba la noi, dar persoana resp este ff ocupata azi si nu poate fi deranjata ). Sau e suficient sa anunt ca lipsesc?
Voi cum ati procedat?
Mersi anticipat 
Jasmi
31+ cu 
way to go, BB
cristi_2003 spune:
neatza
jasmi - exista un formular de instiintare, dar nu-l am acuma ca e la birou
36+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI

roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
Catalina felicitari pentru Ana Maria sa fie sanatoasa, fericita, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!!! 

iar tie refacere rapida si abia asteptam primele impresii! 
Alina si mie imi place Sofia. e tare frumos ![]()
Veronica, si eu votez ptr Dorotheea Alice. frumos de tot!
Porumbito, asa cum zice si Selene, doar sub coaste ca pe acolo se aduna tot ce comprima piticu', intestine, stomac, membrane interstitiale, tot
. si-s comprimate ca vai de ele, de aceea te tot inteapa si doare. terminatiile nervoase raspund si ele cum pot.... vestea buna e ca dupa aia nu mai ai treaba. ![]()
jasmi spune:
Mersi, Cristi 
Ma duc sa googalesc dupa cerere ![]()
Daca are cineva un model, pls afisati-l aici sa dau copy/paste ![]()
Thanks 
Jasmi
31+ cu 
way to go, BB
flowerbee spune:
BINE AI VENIT PE LUME, ANA MARIA! SA FII SANATOASA, FERICITA, INCONJURATA DE PACE SI IUBIRE!
MAMI SI TATI, SA VA TRAIASCA FETITA!
BILLY, REFACERE RAPIDA!
Bee
33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Porumbita spune:
uf sper sa fie cum ziceti voi; pe mine ma doare de ceva timp sub coaste, pe dreapta; dar de cateva zile durerea nu mai ia nici macar o amarata de pauza...
am incercat cu ceva masaj, cu ceva exercitii etc nimic... doar de ma urc pe pereti... si ca sa fie tacamul complet de azi noate a inceput sa doara puternic si incheietura dintre bazin si coapse tot pe dreapta...
distractie ce sa mai....
da sapt asta sunt pusa pe fapte mari... incep sa organizez petrecerea de ziua mea si revelionul, plus ca la sf sapt as vrea sa fac si eu operatiunea spalat/calcat/aranjat in dulap haine bb;
noi bradutul il facem pe 24; e o traditie in familia mea si cam vreau sa o tin...
de regula il pastram pana dupa sf ion (de sf ion e ziua de numa a maicamii)
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jasmi Mersi, Cristi ![]() Ma duc sa googalesc dupa cerere Daca are cineva un model, pls afisati-l aici sa dau copy/paste Thanks ![]() Jasmi 31+ cu ![]() way to go, BB |
Neatza.
Jasmi eu stiu ca trebuie sa faci dovada ca ai mers la analize /dr prin bon fiscal,adeverinta de la medic etc.
De ex. eu am fost la munca,nu ma simteam bine deloc,dar m-am dus totusi.N-am ajuns bine si mi-am sunat iubitul sa vina sa ma ia ca ma durea burta destul de tare si nu pot sta.Am sunat dr si am fost la dumneaei la cabinet de urgenta.Mi-a facut control,prescris tratament si mi-a dat o adeverinta,pt ca dr de fam mi-a zis ca ea nu-mi poate da CM doar pt o zi!Ca nu voiam pe mai multe,era ultima mea zi de munca,inainte de concediu de odihna.Si celor de la personal le-am trimis adeverinta aceea si copie dupa BF.(n-am facut nici o cerere in plus,am scris un email,le-am zis de lege si ca ziua aceea va fi acoperita in baza adeverintei aceleia)
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 11zile
.
cristi_2003 spune:
porumbita - durerea la incheietura aceea o am si eu, nu trece decat daca schimbi des in timpul noptii partea pe care dormi. si eu mai stau un pic pe spate sa iau greutatea de pe picioare si mai fac cercuri in aer cu piciorul care doare
si noi tot pe 24 facem bradul - eu cred ca altfel pana la craciun nu ar mai avea acelasi farmec
36+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI

alinuk spune:
In afara de comunicarea directa cu bb e important si ceea ce gandim in legatura cu el. Ar putea sa aiba complexe de vinovatie daca-l 'acuzam' ca ne-am ingrasat prea tare, ca avem vergeturi, ca ..etc
Eu cred ca cel mai bine e sa fim relaxate si echilibrate... pt kilograme de dat jos avem tot timpul din lume / iar cu vergeturile... las ca nu sunt eu complexata din cauza lor (desi deocamdata nu mi-ai aparut cu toata tona de kg cate am luat..am inteles totusi ca pot aparea si dupa nastere
).. nu voi mai purta oricum fuste pana'n buricel...iar la plaja.. asta e, oricum soarele nu e benefic...si apoi putem compensa cu inteligentza 
Dark multumim de urarile pt stelutze!!
Chiar a fost frumos la party. Ce rpd cresc fetelor...parca mai ieri ma pregateam cu mamicile ...asa aici ca si cu voi
felicitari fetelor care au terminat curatenia..... (si la noi sotziunea a prestat din greu ...dragul de el)..si mult spor celor care mai au inca!
uau si eu si eu in sapt 37!!! si cand ma gandesc ca pe Teo l-am livrat (ma rog s-a autolivrat la 36s+3z)...adica ar veni cam maine/poimaine
ptiuuuuuuu emotziileeeeeeeeeee
haideti la o cafelutza 

dupa care m-am gandit sa purced totusi la ceva cadouri: vreau sa fac pt Bonita (bona lui Teo) o pernitza pe care sa imprim o foto cu ei doi... Astia se iubesc mult si ma gandesc eu ca cel putin pt ea o sa fie o surpriza!
Lui tati cred ca ii bag tot asa un mousepad cu mocutzele lor
Iar la bunici am pregatit deja niste aparaturi (ca si asa sunt cam atehnici: un fotodigital pt astia mai plimbareti - doar doar o sa-i ia si pe pitici si o sa-i pozeze si pe ei; si un antiradar pt astia mai fanatici care tot iau amenzi de radar
)
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................