Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 8

ChrisDun spune:
M-am bagat si pe forumul redutilor, dar n-am sperante sa primesc si raspunsuri... poate doar d'alea cu majuscule, de prost-gust Sa nu radeti de titlul subiectului, altul mai bun n-am gasit
Oricum, amaratii au primit pentru Craciun cate un cec de 40 de EUR... ... si dintr-o suta de vizualizari la respectivul subiect, au fost 5 replici, din care vreo 3 cu majuscule. Brr !

ChrisDun spune:
Dierna, am scris aproape in acelasi timp Postasem si pe forum, dar am ezitat sa pun link-ul pe DC ...

ChrisDun spune:
Va pasioneaza ? http://ec.europa.eu/commission_barroso/kuneva/index_en.htm
Citat: |
Webchat On 18 December 2008, from 13:00 European Commissioner for Consumers Meglena Kuneva will participate in a webchat, organised by Le Soir. Chatters will have the chance to share views, ideas on topics related to consumer protection by clicking HERE. |

iriss27 spune:
citat din mesajul lui cepuchm Citat: citat din mesajul lui cepuchm Buna fetelor, aveti idee din germania se poate comanda pe .fr? Multumesc da Multumesc frumos Diotima. Pe contul pe care il am ar trebui sa modific adresa si sa trec numele persoanei care va fi primi coletul in germania, nu? Mihaela |
are idee dineva, comenzile trimise in germania, sunt livrate acasa sua se ridica de la posta, ca si la noi?
merci
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Giova spune:
Mirunici!!! sa fii la fel de zvapaiata ca si pana acum!! Multa sanatate si fericire alaturi de mami si tati!
Matei!!! sa cresti mare si frumos, numai bucurii sa aduci parintilor!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

lizzy spune:
citat din mesajul lui claujro mada, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea ! Pot sa ma alatur tie? Matei face azi 5 ani! ![]() ![]() ![]() ![]() |

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

lizzy spune:
citat din mesajul lui madau Ca sa mai inveselim putin atmosfera....azi dau de ![]() ![]() Pupici la toata lumea ![]() ![]() www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar ![]() filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 |

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

diotima spune:
citat din mesajul lui cepuchm Citat: citat din mesajul lui cepuchm Buna fetelor, aveti idee din germania se poate comanda pe .fr? Multumesc da Multumesc frumos Diotima. Pe contul pe care il am ar trebui sa modific adresa si sa trec numele persoanei care va fi primi coletul in germania, nu? Mihaela |
Da
Yannis