Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
imi permit sa copii o parte dintr-un mesaj scris de o colega de la scutecele legat de o comanda pe lr.ro...vedeti sa nu va stricati de ras![]()
![]()
"Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi...."
seriosi oamenii , nimic de zis, doar doar or ajunge pragul ala de nush cate mil de e pe luna vanzari

gata ma duc la culcare langa pui ca deja ii simt lipsa![]()
Mamica de bobocel David-Mihai
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica imi permit sa copii o parte dintr-un mesaj scris de o colega de la scutecele legat de o comanda pe lr.ro...vedeti sa nu va stricati de ras "Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi...." seriosi oamenii , nimic de zis, doar doar or ajunge pragul ala de nush cate mil de e pe luna vanzari ![]() ![]() ![]() gata ma duc la culcare langa pui ca deja ii simt lipsa Mamica de bobocel David-Mihai |
cred ca ii ajungea mai repede in africa de sud
acum conturile noastre trec implicit pe africa de sud...ptr ca ro nu mai e in lista temporar!
Nushu
sa-mi spui ce parere are David...ca venim la Iesi!
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui nushulica imi permit sa copii o parte dintr-un mesaj scris de o colega de la scutecele legat de o comanda pe lr.ro...vedeti sa nu va stricati de ras "Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi...." seriosi oamenii , nimic de zis, doar doar or ajunge pragul ala de nush cate mil de e pe luna vanzari ![]() ![]() ![]() gata ma duc la culcare langa pui ca deja ii simt lipsa Mamica de bobocel David-Mihai |
Buuun!Sper s-o tina tot asa!Si in conditiile astea zic ei ca au vandut de 40000 euro numai in noiembrie?Vrajealaaaaaa!
danadc spune:
Nush de ce dar am un feeling ca in vara comandam de pe .fr...ca cu criza si la ei si la noi nimeni n-o sa-si faca targetul...
Jasmine spune:
da' vad ca nimeni nu mai zice nimic
!
ati mai intrat pe LR.fr?eu am evitat in ultima vreme ca sa nu ma mai enervez.
claujro spune:
Noi am fost asta-seara la Opera: "SCrisori pt Mos Craciun" cu si pentru copii.
Maine mai stam in Bucuresti, facem cozonaci si apoi plecam pana pe 4 ianuarie.
Voi ce program aveti? 
danadc spune:
Ce liniste....!
De unde mai shoppinguiti?
Am primit pt pitica hainutze luate din Auchan de la In Extenso (made in China). Sunt ok. Nu e atat de catifelat bbcul ca la .fr
, dar merge.
Intreba cineva pe aici cand inca se mai comanda pe .fr![]()
![]()
de pantaloni flausati. Eu am luat de la Tex Carefour pantaloni din fleece ok la 200.000.
In rest
dupa .fr....
lizzy spune:
| citat din mesajul lui nushulica salutareee! n-am mai intrat pe forum de 2 saptamani...au fost cele mai grele darr...am scapat de colici! ![]() am alt copil de 1saptamana nu mai plange deloc decat maraie cate un pic cand e tare obosit....acum imi mai trebuie mie vreo luna de somn bun sa-mi revin si pe urma revin in fortaam reusit si eu acum sa trimit jasminei pt listutza nr client si adresa de mail tuturor!Mamica de bobocel David-Mihai |
eeehhhh, alta viata, nu?
ma bucur ca ati scapat de colici, odihna si refacere rapida mami!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
lizzy spune:
| citat din mesajul lui claujro Cat absenteism de la subiect! |
asa-i, cam lipsim de la apel. io una in w-end nu prestez ca sunt sechestrata de feciorii mei
hai fetele, ce mai faceti? ce mai spuneti? mai trageti cu ochiul pe .fr?
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

'neata