Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 14

mihaser spune:
Neata!
Jas i-am facut si eu un cont sotului zile astea dar cu adresa de fr...am dat comanda sapt asta...sa-ti dau si datele lui?
Va pup!

carmenada spune:
Salutare fetelor
Eu v-am descoperit, din pacate, destul de tarziu, insa cu toate astea am apucat sa fac 4 comenzi exact ininte de a fi sistate. Sunt revoltata de tot ce se intampla mai ales ca tocmai ce prinsesem si eu gustului cumparatului on line
, insa NICIODATA NU VOI COMANDA DE PE .RO. Sunt alaturi de voi, dar nu prea pot sa scriu pentru ca am niste probleme cu sarcina si stau mai mult in spital. Am trimis PM la Jasmine cu datele.
Carmen 22+

danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Salutare fetelor Eu v-am descoperit, din pacate, destul de tarziu ![]() ![]() Carmen ![]() |
Bine ai venit printre noi! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe si el sanatos si la termen.
Daca mai stii pe cineva care poate furniza aceste date catre Jasmine, este binevenit(a).

Brigit spune:
hello!
voiam sa va spun ca am ratat intalnirea pe chat cu madam Kuneva din cauza de vanzoleala /aglomeratie de sfarsit de an.
asta e , am pierdut o oportunitate, insa tre sa mergem inainte cu memoriile oficiale. sa speram ca pana de Craciun reusim si noi sa strangem semnaturile si sa compunem textul
va pup in mare viteza pe toate
April

madau spune:
Am comandat si eu de cateva ori de pe contul mamei, as vrea sa trimit datele insa nu mai stiu care e nr de client...factura nu mai am, il pot gasi prin alta parte? Aveti idee?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Am comandat si eu de cateva ori de pe contul mamei, as vrea sa trimit datele insa nu mai stiu care e nr de client...factura nu mai am, il pot gasi prin alta parte? Aveti idee? ![]() ![]() www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar ![]() filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 |
era scris si in mailurile cu oferte care veneau de la LR.