M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 9
nicoll75 spune:
Va multumesc din inimasi ma rog ca toate mamicile care asteapta miracolul sa aiba puterea sa astepte pentru ca acolo undeva sus Cineva le iubeste si are totul pregatit.
Pentru mine este un miracol,inca nu imi vine sa cred ca mi se intampla mie.
Maternala este o persoana deosebita si din acest motiv drumul meu va fi mai usor.
pentru toate mamicile.
misha71 spune:
Nicol FELICITARI MAMICOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
Maruta sint la al doilea atestat pe care nici acum nu l-am primit si nici sperante pentru anul asta nu mai am. Am vazut citiva copii, dar care nu aufost sa fie ai mei. Acum astept, altceva nu mai fac.
Claudelu fetele dulci si mai ales pe cea mai vorbareata dintre toate
asi spune:
Nicoll felicitari!!!!!!!
Ce active ati fost in ultimul timp.
Noi ieri am avut serbarea la Razvan.A fost tare frumos , a venit Mosul cu cadouri pentru copii dar si pentru Maria care a fost tare incantata.Dupa serbare au fost atat de obositi ca au adormit instant.
Maine facem si noi bradul ca sa sarbatorim o luna de cand Maria a venit acasa.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Cineva intreba daca e interzis sa cauti copilul inainte de a te "potrivi" DPC-ul.Pentru asta cititi legea 273/2004 art.27 si 28.
luiza1318 spune:
buna fetelor,
revin cu forte proaspete
David e acasa la el!!!!!!!! de marti, ne simtim foartee bine impreuna,este un copil vesel, jucaus, s-a atasat de noi (mai mult de mine) destul de repede. Simtim ca plutim, avem impresia ca traim un vis frumos...suntem cei mai fericiti parintiiii!!!!!
nicoll75 felicitari mamico!
asi un pentru Maria si un pentru Razvan!
fetelor unde pot pune si eu poze cu David?
iza
chrisum spune:
Felicitari mamico!!! Cred ca esti in al noualea cer.Cum a fost prima zi?Povesteste-ne,poate asa vom avea mai multe sperante si noi cele care suntem abia aspirante.Eu mi-am ridicat abia atestatul de 2 zile.
luiza1318 spune:
multumesc chrisum
ce sa zic..prima zi a fost superba, am papat (e un macacios si un dolofan), ne-am jucat, am facut nani, il amuza foarte tare cainele (avem un coker). Au trecut asa putine zile si deja stim sa-i dam papa lu` cutu (sta in premergator, si ii dau piscoturi sa pape, iar dupa ce se satura le arunca in castronelul cainelui
revin...s-a trezit gogosica mea..
iza
misha71 spune:
luiza eu tin minte ca ti-am trimis pe pm datele mailului comun. verifica te rog
gogosica!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
asi spune:
Am pus si eu poze.