M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 14
Mariaa spune:
Craciun Fericit mamici si tatici si cupii frumosi si fericiti [
un copil creste in inima mea
claudia72 spune:
LA MULTI ANI !!!! CRACIUN FERICIT TUTUROR MAMICILOR , TATICILOR SI COPILASILOR LOR SI PENTRU TOATE MAMICILE SI TOTI TATICII CARE ASTEAPTA IN CASUTA LOR UN COPILAS !!!!
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
Maribela spune:
tuturor fetelor de pe forum!Sa sa implineasca dorinta fiecareia!
doar cei ce cred,inving!
misha71 spune:
Craciun fericit tuturor!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andrada77 spune:
Sa ne aduca Anul Nou un copilasi la toate cele care asteptam si multa fericire la cele care nu mai trebuie sa astepte.
asi spune:
Buna ziua lui Craciun!
Cum ati petrecut fetelor?V-ati distrat , v-ati relaxat?
Noi am fost la bunici.A fost frumos desi a lipsit zapada.A fost frumos dar mi-a fost tare greu sa fac bagajele.Zici ca am fost plecati o saptamana.Ieri am venit acasa si Razvan tusea si Maria avea febra.Acum stau cu ochii pe ei ca pe butelie.
Azi am zis ca nu mergem afara avand in vedere situatia sanatatii si am zis ca nici nu mai putem sta in casa deci ne-am hotarat sa mergem la un mall.Zis si facut.Ne-am imbracat(cu circ ca de obicei) si ne-am dus.Dupa ce s-au dat pe tot ce se putea si le-am facut de toate au inceput amandoi sa urle ca disperatii de zici ca eram la nebuni.Acum cand revada faza imi vine sa fac pe mine de ras dar atunci imi venrea sa plec si sa-i las acolo.Asa ca daca ati vazut 2 oameni cu 2 prunci care urlau ca din gura de sarpe aia eram noi.
Va pe toate si va astept la povesti despre Craciun.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Asi, sanatate multa celor mici!
Nici la noi lucrurile nu au stat foarte bine. Pe 23 dec Dana s-a imbolnavit rau. Febra 39, o tuse nasoala, voma, diaree. Am inceputimediat tratamentul, care si-a facut efectul foarte greu. Era asa de bolnavioara, incat nici nu s-a putut bucura de venirea Mosului. Azi a nins putin si m-a intrebat daca vine Moshu'
Slava Domnului ca se simte un pic mai bine.
Dar, de ieri s-a imbolnavit si sotul meu si au ore diferite de luat medicamente. Asa ca fac ture intre dormitor si sufragerie. Parca sunt sunt o asistenta din filmele cu razboi.
Primul nostru Craciun a fost un fiasco cu: panica, lacrimi, nopti nedormite etc.
Astept sa citesc povesti fericite.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
cons spune:
Buna fetelor,
In primul rand insanatosire grabnica lui Razvan, Mariei si Danei.
eu micuti, dragi si scumpi.
Asa cum v-am spus, noi am fost la parintii mei. Ne-amm intalnit acolo cu mic si mare. A fost frumos: am ras, am depanat amintiri, am mancat bucate alese facute de mamea mea (amintesc aici painea facuta la cuptor si malaiul dospit), am primit colindatorii, etc. A venit si mosul (din pacate am uitat costumatia acasa si a trebuit sa improvizam). Pentru noi adulti a fost comedie curata, pentru copii insa a fost cam infricosator pentru ca nu au vrut sa-l pupe pe mos.
Dupa plecarea mosului l-am intrebat pe puiul meu ..De ce n-ai vrut sa-l pupi pe Mos Craciun" iar el mi-a raspuns ,,Pentru ca era plin de barba si de mancare".
Mama cu tata erau tare fericiti, in special mama.
Din pacate a trecut prea repede.
toate fetele.
misha71 spune:
Seara buna, fetele!
Am ajuns si eu in sfirsit acasa, dupa citeva zile petrecute alaturi de socri. Am avut un Craciun superb, cu toti cumnatii, cumnatele, copiii adunati in jurul mesei, am povestit, am ris, ne-am facut si nasi (la toamna il vom cununa pe fratele sotului), ne-am jucat cu teroristii cei mici (unul de 4 ani si celalalt de 6 ani) si am mincat juma de porc (de care ma voi ma atinge probabil la vara ca mi-a ajuns )
Singura durere a fost ca nepoteii mei nu au avut un verisor/verisoara cu care sa se joace, dar poate la anul....
Va pup pe toate si sa aveti un an nou excelent!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
maruta007 spune:
Bine v-ati reintors la casutele voastre. Asi si Anca Wsa vi se insanatoseasca iute pruncii . Mai fete, si eu am avut-o la mine pe finita/nepotica noastra de 4 ani 2 zile inainte de Craciun. In ajunul Craciunului s-a trezit micuta cu febra, varsatur, stare de somnolenta (a dormit pana la 14 si a cerut intr-una apa si iarasi somn.) Asa ca am lasat deoparte ruladele si fripturile si m-am ocupat de copil. Depa aceea si-a revenit si a fost plina de viata dar nu mai vroia acasa la mami. Tot spunea "vleau sa raman cu tine la BLooc, vleau sa fiu fata ta".
Acum si noi ne facem bagajele, plecam la olteni, la parinti.
Va pup cu drag si va doresc un calduros "LA MULTI ANI", fie ca anul care vine sa va aduca multe, multe impliniri.