M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 13
maruta007 spune:
Cu drag va urez Sarbatori fericite la fiecare dintre voi.
Sa va dea Domnul pace si bucurii multe, multe.
chrisum spune:
va urez si eu tuturor un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi,multa sanatate,pace in suflete si risete de copii in casa cit mai curind!
Anca Wish spune:
Maria, Andrada, in pozele pe care mi le-a trimis maternala se afla si una cu biologica. Stiam pe unde bantuie (ne-au fost si aratati acum ceva timp, dar din masina), iar alaltaieri am avut ceva treaba in acea zona si asa am vazut-o. Ea nu ne cunoaste, dar bine ca nu eram cu copilul pentru ca maternala, din exces de zel, a mai lasat-o s-o vada, deci stie cum arata acum copilul.
Noua nu ne-au ascuns nimic (cred eu!) in legatura cu biologicii. Stiu cam tot despre ei si nu pentru ca m-ar fi interesat, ci pentru ca cei de la DPC au gasit de cuviinta sa ne informeze.
Craciun fericit!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
catty spune:
Dragelor, sa aveti sarbatori fericite, pline de lumina si dragoste!
Nu disperati, pt ca fiecare are acolo sus scris cand isi va intalni ingerasul. Atata timp cat flacara sperantei nu se stinge, in fiecare zi se naste un nou inceput.
Pupici tuturor
andruskandu spune:
CRACIUN FERICIT!
Sarbatoarea nasterii Domnului sa va aduca numai impliniri si cate un pui in anul ce vine!
Cu drag, Andreea
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Alexa Ioana spune:
sarbatori fericite si un an nou plin de bucurie si impliniri !
misha71 spune:
Craciun fericit tuturor! Sa va indeplineasca Mosul toate dorintele!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
SoriLea spune:
Mos Craciun sa va aduca numai bucurii, multa sanatate si dorinte implinite.
CRACIUN FERICIT
SoriLea
carmenul spune:
Tuturor fetelor minunate pe care le-am intalnit aici, familiilor lor si in special copilasilor le doresc din tot sufletul mult noroc, sanatate si multa fericire.
Un Craciun unic care sa va aduca speranta si bucurie va doresc din toata inima.