Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
ILDI25 spune:
www.dropshots.com/ildi25#date/2008-12-23/06:34:46" target="_blank">CRACIUN FERICIT 
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
CamiM spune:

Craciun fericit tuturor, multa sanatate si un mos incarcat cu daruri!

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Lya spune:
Ildi,ai 2 copii superbi!Poza www.dropshots.com/ildi25#date/2008-12-23/06:34:46" target="_blank">asta e SUPERBA!Ma bucur c-ai mai dat un semn de viata si te mai asteptam in livada !
Lya spune:
www.youtube.com/watch?v=KCz8ZbeLKC0&feature=related" target="_blank">Un colind pt fiecare

camelia.t spune:
Salutare Livada!
Anul asta am impodobit noi si bradutul de la bunicu de-acasa (tatal meu). Pt. cine are vreme si vrea sa ne vada cat am crescut, suntem aici
http://good-times.webshots.com/photo/2176181960062330238ebZRNn
Va pupam.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/" target="_blank">Andrei
CamiM spune:
Am vazut poze cu cirese.. superbe...

Irinel felicitari
- ce mult ma bucur pentru voi.
Lacra ce surpriza..ce mai face Mai-marele-imasului
?
Ildy, Camelia, Lya, Dolce ce bine sa va recitim.
Cami - mami de
DianaR spune:
Vad ca acum de sarbatori se aduna copacii in livada! Nu puteam sa lipsesc si eu!
Sper ca ati avut un Craciun fericit si va doresc sa aveti un an nou minunat si plin de impliniri! Cirese sanatoase si istete!
La nou a fost o perioada incarcata. N-am mai intrat de cand a facut Timi 2 ani, (multumesc Lya ca mi-ai adus aminte si de invitatie!), a fost o perioada agitata, nu cea mai minunata a vietii mele dar pana la urma bine ca suntem sanatosi si impreuna! A trebuit sa renunt la cardiologie ptr ca ma chinuia naveta la Timisoara si simteam cum ma rup in 2 tot penduland intre 2 case plus ca-mi dadea familia peste cap. Nici atmosfera de la Clinica nici ce invatam acolo (adica nimic in plus fata de ce as fi invatat aici, in Arad) nu-mi placea. Am cerut transfer la Arad dar seful meu de rezidentiat nici n-a vrut sa auda. Asa ca am luat-o de la capat, am invatat am dat din nou rezidentiatul, am schimbat specialitatea (sper sa-mi placa, din ianuarie incep) si am dat de oameni muuult mai intelegatori spre bucuria mea!
Copii cresc, Vlad cu gradinita care ii place la nebunie, Timi o sa mearga si ea din ianuarie si sper sa-i placa. Timeea inca suge si nu prea stiu cum s-o fac sa renunte. De buna voie sigur nu vrea. Cu suzeta a fost ultasimplu, de Pampers am scapat tarzior dar tot simplu, numai cu tzitzi nu stiu cum sa procedez.
Am fost in concedii la Budapesta (a fost minunat!) si in Antalya (la fel de minunat).
M-am lungit prea mult. Daca doriti am pus si poze proaspete, din decembrie. http://good-times.webshots.com/album/569394334pTUUgX
As mai avea multe de scris, dar mai las si pe alta data. Poate asa voi fi mai motivata sa scriu.
Pupam toata livada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
adriana spune:
Diana, tot respectul meu pentru ce ai facut, chapeau
Si cu jobul si cu tzatzi... Bravo ca o mai alaptezi, hehe intri in analele DC-ului cu alaptatul ![]()

CamiM spune:
DianaR ce surpriza... bine ai revenit si felicitari..pentru tot!!

Sper sa nu mai lipsesti atat din livada; vazut poze cu Timeea-dulcineea....gata deja ii domnisoara mare si la fel de frumoasa si Vladut e superb.
Hei copacei gata ati terminat de despachetat hai si dati raportul cum au reactionat ciresele la marea intalnire
La noi a a fost destul de simplu: a venit mosul cand Sofia nu era acasa(pentru la anul ne-am dotat deja cu costum si o sa il intalneasca in persoana), bine ca am facut o tentativa sa vorbim cu mosul la mall dar cand sa ne apropiem a inceput sa urle Sofia asa ca am renuntat. Altfel e foarte multumita de mos
lasa mormanul de jucarii dar pentru ciocolata.. asta a spus la toata lumea la telefon. Acum il tot asteapta si ma intreaba daca dimineata cand se trezeste mai vine iar mosul..![]()
Cami - mami de