LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

sigur, nu am vazut inca nici un copil (baiat sau fata) caruia sa nu-i placa asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, mersi de incurajare.... deja ma gandeam ca poate ma dat banii degeaba. pt ca l-am luat fara sa ma gandesc prea mult.... ca aveam in minte celelalte doua optiuni.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Jasmina si Floris au primit de Mos Nik impreuna ceva semanator (fara cosulet, dar cu tigai), si muuulte alimente. Impreuna asta pentru ca stiam ca le va place la amandoi, si in fiecare zi se joaca, fiecare in felul lui :)

Mergi la inceput

cred ca sunt asa draguti cand se joaca impreuna!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

ma retrag si eu!
noapte buna!
somnic pufos...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

'Neata!!
Multumim tuturor pt urarile de LA MULTI ANI!!

Avem aici poze cu mini-petrecerea si mai sunt si cateva poze mai recente .
Aaa, si la sfarsit am pus si o poza promisa de la inceputul saptamanii, cea in care puteti arunca cu rosii pt felul scheletic in care am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Imi pare rau ca nu avem mai multe poze, dar lumea era concentrata pe distrat, nu s-a oferit decat o persoana sa faca poze si alea f. putine...
Atat de stresata am fost sa iasa totul bine si fiecare invitat sa se simta ca la el acasa, incat abia pe la sfarsit am realizat ca nu m-am schimbat si eu in ceva elegant .

Roxana si al meu manca de muulte ori lapte noaptea, aproape la 800-900 ml ajungea, pana cand a invatat sa-si ia singur biberonul. Aaa, si nu ii mai dau lapte de ceva vreme. Ci doar la culcare si apoi ceai. A fost greu pana ce s-a invatat ca nu mai primeste altceva noaptea, dar incet-incet s-a resemnat.
Spuneai ca ursuletul tau umbla la Wc. Daca nu poti tine usa inchisa, ai putea sa cumperi sigurante universale. Sunt tot felul de modele, eu am luat www.bebestore.ro/sigurante-universale2-primii-pasi-p-276.html" target="_blank">asa . Si am pus una la wc si la 2 dulapuri pt ca deja ma disperase intr-o zi de cate ori a trantit usile, respectiv capacul la wc.
Am luat si alte modele pt prize si pt usi si aparatori de colturi. Si sunt de 10 ori mai relaxata pt ca deja simteam ca innebunesc de ingrijorare cand il vedeam cu cat interes se uita la prize, cu cata placere inchide/tranteste usile la camere si cate cucuie isi facuse lovindu-se de colturi de mobila. Ii trecea cel vechi si in maxim o saptamana, cu toata grija mea, tot mai facea un nou cucui.

Adina sunt deliciosi !! Si printul meu are o placere extraordinara sa scoata pana la ultimul servetel din pachet.
Andreea si Vlad cu hartia igienica procedeaza la fel: ar sta o jumatate de ora deruland-o !

Sorina multa-multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ellis, cum a rezistat bradul vostru? Eu il vad in picioare inca.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

si eu ma mir, vine langa el, trage putin de globuri, vad ca intelege sa nu il strice, ii zic sa il mangaie ca e frumos, ea ii face mai-mai, nici eu nu ma asteptam...nici macar nu l-am ancorat! desi de maine il leg , ca raman singura cu ea acasa...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RAMO- e frumos Vladut si super inteligent ca deja joaca table; mie nu mi separe ca esti anorexica(in niciun caz), tu te stii mai bine, esti slabutza, arati bine, poate doar la fatza se vede ca esti f slaba, nu stiu, ca la corp mi se pare foarte bine!...si ea in considerare ce zic, nu de multe ori auzi asta de la o balena ...esuata;

asta cu lapticul noaptea, cred ca o problema ar fi pauza pt stomacel, de 6 ore, in rest fiecare cum isi obisnuieste puiul si cum rezista; eu am o prietena(care e mai slaba decat tine) iar baiatul ei , in varsta de doi ani jumate bea si acum 2 bibe pe noapte; acum ii e f greu sa il mai dezvete, copilul stie ce vrea, cere lapte nu altceva, si nu adoarme pana nu bea; si ei ii e greu ca e si cu serviciul si ea vesnic are mai multe treziri nocturne...uneori, cand e f obosit pustiul, nu se mai trezeste decat o data

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Ramo, e un pusti super frumos puiul tau.

BB, ce frumos ca ai cumparat deja cadourile. Eu tot astept alocatia aia care trebuia sa vina d epe 10 .

Fetelor, eu cred ca acum e momentul sa-i dezobisnuiti de lapticul de noapte pt ca va fi cumplit de greu mai tarziu (exemplul dat de Ellis e concludent). Stiu ca usor de spus si greu de facut, dar luptati-va acum cat inca nu se trezesc si cer ei cu gurita lor laptic.

Lala, ce baieti frumosi ai, o familie adevarata. Sa stii ca si eu tot mama de doi baieti ma vad. Poate al doilea o sa iasa si la mine un pletos ca Matei tot cheliuta a ramas (ma rog acum avem si noi mai multi carlionti la ceafa ).

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput