LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cristina,multumim de invitatie!poate reusim sa ne vedem mai spre "Maritzsor", asa cum ramasese dupa insuccesul celei de la un an!
Jucariile le recirculi, la le gasesti alt adapost o perioada; dupa aceea vor fi ca noi..
Bb,asa am mai zis si eu pe aici,nu este o reproducere asa reusita dupa personajul din desene;dar,daca iubesti desenul (cum fac eu- mi se pare printre cele mai simpatice pe care le-am vazut,mai ales pt. copilasi mai micuti) treci peste micile imperfectiuni
Cristina,setul est cel cu aburi (se umple cu pipeta?)?? pe noi ne-a pus pacatu' sa ii luam si incarcatorul de apa;rau am facut, ca il supraumple si mai da si pe afara, face balta pe parchet ; eu nu sfatuiesc pe nimeni sa il cumpere, daca prichindelul nu este f. atent si ordnat..
Si Stefania se joaca cu masinute, ii place sa le ruleze pe perete, dar in mod vertical ; mai apasa si pe nasul meu sa fac beep-beep, zice si ea bem-bem, atat la nas, cat si la masina..

Alina,mult ser fiziologic si Sterimar,dupa care aspirat temeinic (dar nu pompita clasica,ci cu aspiratorul-adica folosit batista bebelusului..); la noi face minuni acest procedeu..dupa 1 zi-doua nu mai are nimic..
Anca,bafta si suces! Nu stiu ce ne va astepta la anu', daca nu ne paste vreo concediere! si daca pana anul trecut aveam oferte garla,de acum cred ca a cam inghetat piata, toata lumea este in expectativa,vigilenta si prudenta..asa ca, banuiesc ca va fi greu sa iti gasesti de lucru..Eu sper sa nu fie nevoie sa reintru in CIC, m-am reobisnuit cu serviciul si nu vreau sa trebuieasca sa ma reacomodez din nou...
Sanatosi sa fim ca le vom duce pe toate,nu?

Bafta tuturor!

P.S. am vazut si doua printese superbe de Gianina,sunt atat de gingase si delicate ca imi vine sa le imbratisez prin ecran!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce bine!!! si eu speram sa-l folosesc pana la vara. bine macar ca nu am mai dat banii pe altul nou mai sport.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

si eu am zis la fel,noi din septembrie l-am strans ca nu mai statea deloc in el.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
ellis, si la noi in bloc au venit pensiile dar nu si indemnizatiile. cica la inceputul saptamanii viitoare le aduce. eu am renuntat sa mi se mai aduca indemnizatia pe card din cauza faptului ca mi-a intrat de cateva ori cam tarziu.

Zilele trecute o prietena de-a mea s-a dus la posta sa intrebe de indemnizatie.si acritura de acolo ii zice:"nu sunt bani de pensii si tu vrei indemnizatie?"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pai de indemnizatie daaaaaaaaaa ca pensiile si asa ptr unii nu mai vin mult

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, Roxxy, va tin pumnii !! Ce emotionant ar fi. Din ianuarie cred ca vom incerca si noi, desi mie inca nu mi-a venit ciclul.
Lavi, Iasmi e o domnisoara adevarata. Maria nu se pune nici pe ea la nani, totul trebuie sa fie alert, nici eu nu am voie sa dorm...
Ramona, si eu te-am vazut putin la baby expo si aratai super! Ce mi-ar place si mie sa trebuiasca sa mai pun vreo 5 kg.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:

seara buna.
am aparut si eu.
azi mi-am practicat meseria preferata: cea de musafir....
anca ai mai vb cu ank???? eu nu am ajuns pe la ea, cel mai sigur maine ii da drumul, daca totul e in regula.doamne ajuta!!!

fetelor mie nu imi place papusa fifi deloc......si nici nu mi se pare ca isi merit

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

azi nu,o sun maine

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Cami, nu e insula cu apa e asta

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Decembrie08#5278427271678995922

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

la noi inca este de succes caruciorul! a avut o perioada cand dadea semne de ostilitate fata de el, dar acum probabil ca este fericita si asa numai sa iasa afara la plimbare - la asa vreme, putin ne mai scoatem nasucurile afara (astazi am fost in vizita si doar intre csa si masina a mai inspirat aer de afara...)

Alina,nu stiu cand, am avut tot timpul tel deschis, nu imi amintesc de vreun tel. ratat; nr. meu este cel cu 45 in coada...
Ramona,lasa ca asa mai merge..; caz si mai nasol este cand ii ai pe astia mici si restu' mare (fund,picioare,burta..aaa,si ceva in plus la brate..)

Gata,va pupam,noapte buna (ca de la ora 5: lapte,joaca si servici..)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, mi-am adus aminte ca ai intrebat de wrap, eu l-am luat de la hoppediz (a fost fratele meu in Viena cu jobul si l-a cumparat), dar gasesti si in ro acum, pe nandu.ro si pe babycomfort.ro.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Adina, am uitat sa-ti raspund despre sigurantele universale: au un sistem pe care abia il deschidem noi; trebuie sa apesi in acelasi timp pe clemele laterale.

Mergi la inceput

aaa, "Aventuri in Insula Sodor" , o avem si noi.
Sebastian ii zice "serpentina" si asa a ramas la noi in casa..
A fost mare batalie la gradinita pe asa ceva, a trebuit dna sa o duca in alta clasa sa termine luptele; cica isi luau si fetele si baietii cate o masinuta (sunt unele si ce masini) si pe ea..nu mai aveau loc decat f. rar, de aici si lupte pt. intaietate..Nu stiu de ce, dar ii pasioneaza pana la varste mai mari alunecarile astea pe diverse pante

Ca masinute, iti recomand cele din Cars: sunt mici, cu ochi, chiar si cu dinti; nu se demodeaza, se joaca si mici si mari cu ele, dar..in primul rand ilustreaza eroi din desene animate, ceea ce este extrem de important la varsta asta
Masinutele astea din metal,destul de rezistente si la apaa (nelipsite la baia zilnica de seara).Sunt destul de scumpe pt. unele simple, ne-electrice: pe crazytoys.ro si in Real/Auchan le-am vazut cu 27 RON,la Toyplexul din Vitantis cu 32 RON (aici este o gama completa), iar la Diverta cu ....42 RON (!!!).Aceleasi masinute, nimic in plus,nimic in minus

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Masinute-Avioane-si-Trenulete-68/Cautare/cars/Pagina-2.html

Mergi la inceput