Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 21
zaden spune:
buna!
sunt nou venita pe aici, am descoperit intamplator acest forum, am citit destul de mult din odiseea voastra si mi-am luat inima in dinti sa va scriu dc ma primiti si pe mine bineinteles.
Eu am nascut pe 3 noiembrie, un baietel 3310g, 51 cm, apgar 10 prin cezariana la cerere.
L-am alaptat exclusiv la san pana acum o saptamana pana am facut mastita, de fapt un fel de abces plin de lapte infectat, am luat antibiotic 7 zile si antiinflam si am alaptat doar din celelat san si am completat cu praf.de aseara mi-a dat voie medicul sa incep sa alaptez si la sanul asta, desi nu mi-a trecut formatiunea asta , e tare si de marimea unei nuci, dar dc nu va trece mi-a zis ca trebuie incizata si intrerupta lactatia.sunt cam suparata dar nu am ce face.
Felicitari tuturor mamicilor , sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si fara colici si bafta multa gravidutelor!
mami de Andrei
lauramiron spune:
Alra, nici Rebeca nu pare a fi geloasa momentan, desi ma vede mai tot timpul cu asta mica-n brate. Accepta fara probleme sa mearga la gradi, sa doarma cu tati, sa faca baie cu tati....o motivez tot timpul ca ea e sora mai mare, o trimit la cumparaturi cu tati sa aiba grija sa cumpere de toate, ca tati mai uita
...tot felul de tertipuri. Pana acum totul e ok, Doamne ajuta!
Oare cand s-o scot afara?? La noi e cam frig, la pranz cam 3-5 grade...
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
anes spune:
laura, eu zic ca poti sa o scoti afara cate 15 minute imbracata bine. Eu l-am scos de la 10 zile si cand erau - 2 grade.
ia uitati-va la ce jucarie se calmeaza Remus...la porcarioara aia da Mos Craciun cantaret
. Vedeti ce fatzuca face
? Tace instantaneu. Soacra l-a adus si desi este hidos lui Remus ii place
.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
simona_1402 spune:
Doi somnorosi
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) POZE si
Radu (3 dec 1997)
cata_myky spune:
buna fetelor.raportam si noi weekend fara mari probleme.colicii sunt prezenti si isi fac de cap seara,dar dupa 23-24 se calmeaza si doarme pina la 4-5.e mai greu cind il doare burta si pina trage o basinica asa se zvircoleste,se stringe da din cap de m-am speriat,am zis ca are ceva,o trage si se calmeaza.vad ca la noi functioneaza cu sab-simplex.sper sa nu ne tina mai mult de 3 luni ca deja nu mai rezist ,cind il aud cum plinge.imi vine sa pling si eu.
Chris a inceput sa gingureasca,zimbeste tot timpul cind se uita la mine,cind ne schimbam si la baita,ii place de ar sta numai in cadita.isi tine capul destul de bine si mult,fie ca il tin in brate sau il pun pe burtica.ne urmareste cu privirea,e interest de jucariile de plus care le vede,si daca vb cu el face niste ochi mari de parca te-ar intelege.
mai liber la
mi-am dat cam la 3 sapt,binenteles cu caciulite si mai cu grija.
mai nu stiu ca sa fac,mie nu mi-a dat nimic pt frontanela,si nici nu tiu daca se da.in schimb mi-a dat vitamina D3 sau asa ceva pt oase.
miine merg la dr sa facem vaccinul de 2 luni.abia astept sa vad cum creste pitikul si mai les cit a luat in greutate,ca daca nu are 4 kg si ceva ma bat singura ca mi-a rupt miinile.am tot zis sa nu imi iau perna pt alaptat dar cred ca e cazul sa mai facem o comanda ca nu mai pot.
mamicile si bebelusii si viitoarele mamici
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
malinas spune:
babyzapi, eu cred ca iritatia este de la laticul care ii ramane lui bebe pe barbie dupa ce papa, sau dupa ce regurgiteaza. Lapticul se usuca si irita. Eu il spal mereu pe fata pe David dupa ce papa. Ocazional ii mai apar si lui bubite.
anes, eu as face
non stop...doar ca eu nu sunt bine fizic
. Zici ca sunt obsedata, cum adorm
cum visez ca ma dau in barci
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Z_IULIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra cam asa aveam si eu dilatatia cu 2 saptamani inainte de nastere. a crescut cate 1cm pe saptamana si de nascut nici gand. mie mi-a indus cu un hormon (nu stiu care) si apoi cand s-a fixat capul bine in canal mi-a rupt apa. apoi au inceput niste contractii foarte dureroase si apoi cand mi-a pus epidurala mi-a marit doza de hormon pentru a mari si contractiile incetinite de epidurala. a zis ca daca tot nu ma mai doare poate face ce vrea la mine totul a fost foarte tehnic - tensiunea tot din medicamente mi-au tinut-o. noroc pentru tensiune a fost ca nu am avut epidurala decat 2 ore si jumatate, la nasterea laurei am avut-o vreo 7 ore si atunci au trebuit sa aiba grija mai mult de tensiune. mie mi-a fost frica de inducere caci nu imi plac lucrurile impinse si nenaturale (cu exceptia epiduralei multa bafta! ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
De epidurala clar nu o sa am parte ca la Campina nu se face! La Claudiu mi-a facut inducere in cewa de-a 42 saptamana cu o pastila introdusa in col care continea nu stiu ce hormon. Acum nici nu as fi vrut sa intind coarda si sa insist doar ca vroiam eu, sau ca doc. vrea sa fie libera de Craciun. Acu cum mi-o fi norocul.
Claudiu are serbare joi la gradi si e suparat ca eu nu merg ca ma duc la spital sa-i scoata doc. surioara!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Mamiseli , vroiam sa te intreb..de ce a fost nevoie de cizmulite de ghips pt. Mirunica pt. talus valgus? Te intreb pt. ca noua neonatologa ne-a spus la externare sa mergem la ortoped daca dupa o luna nu se vede nici o imbunatatire. S-a vazut clar imbunatatirea, dar am mers ca sa fim siguri. Era totul ok! Talus valgus de pozitie nu este ceva patologic.![]() http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Mami de minune Remus |
Masajul care mi-a fost recomandat din maternitate a fost complet neinspirat. Cand am ajuns la ortoped, m-a intrebat de ce n-am facut masaj ca e piciorul nelucrat si i-am aratat ce imi fusese recomandat si a zis ca se facea bine altadata. Si a mers pe ghetute 7 zile ca sa le aseze in pozitia corecta si pt siguranta, ne-a dat si ecografie de sold. Din fericire nu are displazie de sold, asa ca mai suportam 2 zile ghetutele si miercuri poate le scoate de tot. Pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Pe noi ne-a cantarit azi la cabinet, avem 800 gr luate intr-o luna, calculate si la noi de la greutatea de la nastere si nu de la pierderea fiziologica. Si ne-a zis ca e f bine, suntem ca in carti. Malinas, parca tie ti-a spus ca 800 gr la 3 saptamani e putin, nu? Si avem obstructie nazala, nu prea p[oate sa respire bine Mirunica, am zapacit-o cu ser fiziologic si batista bebelusului si la noi inca nu prea merge masinaria. Mai incercam.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Zaden bine ai veit la odiseea noastra si cat de curand la clubul scutecelor minunilor/cozonaceilor de nov - dec. Mesajele tale apar foarte greu pt ca esti moderata si nu le putem citi in timp real. Scrie repede peste 12 mesaje ca sa scapi de moderare. Am notat datele puiutului tau si le voi trece eu sau una din fetele care pot face modificari in listuta cat de repede putem. Mai trebuie data nasterii tale, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii. Imi pare rau sa aud ce probleme ai cu sanii, am intrat la idei tare din cauza asta pt ca fetita mea nu goleste decat un san la o masa si celalalt ramane plin pana la masa urmatoare. Sper sa nu am probleme. Pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele

, vroiam sa te intreb..de ce a fost nevoie de cizmulite de ghips pt. Mirunica pt. talus valgus? Te intreb pt. ca noua neonatologa ne-a spus la externare sa mergem la ortoped daca dupa o luna nu se vede nici o imbunatatire. S-a vazut clar imbunatatirea, dar am mers ca sa fim siguri. Era totul ok! Talus valgus de pozitie nu este ceva patologic.