Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Marysa, amalia, imi pare rau ca au puiutii vostri asa crize. Mititeii de ei

Eu raportez prima noapte in care bebelina a dormit la ea in camera. m-am hotarat sa o culc la ea pt ca nu se mai poate...vrea numai in brate, doarme f aproape de mine in pat si eu nu ma mai odihnesc. Asa ca aseara dupa baita am pus-o la ea in patut. S-a trxzit ca de obicei la maxim 2ore, 2 ore jumatate, chiar si intr-o ora jumatate, am pus-o la san si apoi tot la ea in patut. Sper sa se obisnuiasca si sa doarma si ea mai mult. Stau cu monitorul langa cap, din cand in cand ma mai uit sa vad ce face, dar imaginea e atat de mica, ca uneori ma intreb daca mai respira

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Poate il conving azi pe sot sa mai puna si el niste poze. Sa vedeti ce sunt si ce zana fumoasa am (acum vorbeste cioara din mine )

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

nici eu nu ajung luna asta la doc..azi fac 6 sapt de la nastere si nu astept sigur pina ajung la doc...am stat pe bara pina acum ca stiam ca m-am rupt la nastere si mi-a fost frica...acum nu mai imi e frica...ramine sa cumparam caciulitele si lubrifiantul ca nu vreau sa am parte de surprize!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mar_ysa daca tu te simti bine, este ok!

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Fetelor am si eu o intrebare...bieninteles ca nu am gasit loc la dr mea pt comntrolul de 6 sapt...am gasit deabia la 8 sapt si vroiam sa stiu daca pana ajung la dr avem liber la ..ma refer dupa 6 saptamani...?

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Z_Iulia tot raul spre bine! Asa ai reusit sa dormi linistita la tine acasa, iar startul sigur s-a dat deja!
aAstere cat mai usoara si muuulta sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Buna si bine v-am gasit!

FELICITARI NOILOR MAMICI !SA VA TRAIASCA PUISORII SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Ieri am fost la spital. BBliana mea nu a vrut sa se nasca intr-o zi de 13 ! M-a consultat doctora mea, mia zis ca am dilatatie suficienta cat sa-mi incerce o inducere. Si a incercat!!! Dupa injectiile respective ma si asteptam sa nasc! Am inceput sa am contractii la 6-8 minute. Apoi mai rare, 10-15 min. Si........am adormit cam 1/2 ora. Cand m-am trezit nu mai aveam nimic. Doar o vaga durere de spate! Mi-a monitorizat BB si a zis ca e in regula, dupa care mi-am luatbagajelul si am plecat de unde am venit! Asa ca am linistita in patul meu. Ma asteptam sa mi se rupa apa, sa am ceva dureri peste noa[pte......nimic. Asa ca astept! Imi dau seama ca sarcina a mai coborat in pic dar alt semn..nu. Aaaaaa si asearaam sancerat putin, foarte putin, probabil de la cosult. Acu ma simt bine, ma mai inceraca cate o durere vaga dar ... nimic important!

Va pup si va multumesc din suflet pentru sustinere! Arata foarte bine majoretele in dreptul numelui meu !

Acu am pregatirea facuta. Sper sa nu ma apuce peste noapte si sa nu apuc sa va anunt! dar asta e, cu DD inainte!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Julia nu am, dar cand il apuca ma plimb cu el lipit de mine...Ideea e ca trebuie sa-i tot schimb pozitia in momentele respective..il mut cand pe burta, cand lipit de mine, cand pe umar..etc...deci nu m-ar ajuta. Sigur ajuta cuiva care are dureri mai mici de burtica!
Saru mana pentru sfat!

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Amalia, tu ai baby wrap? Diana zicea ca tinut in wrap, lipit de tine se linisteste. Eu mi-am cumparat unul de la o fata de pe forum (Aditza)care le face ea. O sa vad dc ma descurc si dc lui bb o sa-i placa.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Julia sunt unii bb care cind au colici nu le trebuie nimik...urla si in brate si pe jos si in wrap ori pe burta...oricum...(am avut la bia unul primit cadou nici macar nu am incercat sa o pun ca la cum zvicnea sigur imi luam doar niste pumni si picioare in burta)
Amalia la noi rezultate bune are tinutul pe umar in pozitia de rigait cu mina lipita strins pe spate pina inceteaza cu zvacnirile si cu datul haotic din cap si cind nu are colici f. puternici leganatul pe perna pe picioare!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mi s-a umflat maseaua de minte. Nu mai pot !
Una singura mai aveam care nu a dat si aia nenorocita s-a gandit ca ar fi bine sa dea acum !
Am o fata asimetrica de mai are putin si se crapa oglinda !
Va pup , merg in pat sa bolesc linga Pitica !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

fetelor ce e acela wrap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu nici macar nu am asteptat 6 saptamani, mi-am dat singura unda verde la dupa 4 saptamani...si nu s-a intamplat nimic

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Fetelor am si eu o intrebare...bieninteles ca nu am gasit loc la dr mea pt comntrolul de 6 sapt...am gasit deabia la 8 sapt si vroiam sa stiu daca pana ajung la dr avem liber la ..ma refer dupa 6 saptamani...?

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput