Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
mar_ysa_28 spune:
Neata dragele mele....de la 4 de cand am scris s-a prelungit pana la 6...

dar apoi a adormit bineinteles nemancata si s-a trezit acum...ma duc sa ii dau sa pape....si dupa 13 ore de nemancat e treaza dar nu plange...e grav?
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
Amalia spune:
Isaelena
mai e un pic si la tine!
Se pregateste organismul de nastere..
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isaelena Buna dimineata tuturor! Mamicile sper ca au reusit sa se odihneasca un pic macar. Am si eu o intrebare la voi, din nou: ma ustura sfarcurile. stiti cumva de la ce? urmeaza sa iasa bebelina? Cred ca v-ati saturat de mine, ca eu numai intreb! |
eu n-am auzit de o legatura intre sfarcuri si nastere. cred ca doar te-ai iritat de la bluza, ceva. intreaba tot ce-ti trece prin cap si nu te mai scuza ca de aia suntem aici. daca nu primesti raspuns imediat si e important, mai intreaba o data, pune cu rosu si sigur raspunde una din noi pana la urma. pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
julia16 spune:
Otilia, va urez petrecere frumoasa!
Sa fie fericita Ana si sa primeasca multe, multe cadouri. Sa ne pui si noua poze!
julia
39+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Neata dragele mele....de la 4 de cand am scris s-a prelungit pana la 6... ![]() ![]() dar apoi a adormit bineinteles nemancata si s-a trezit acum...ma duc sa ii dau sa pape....si dupa 13 ore de nemancat e treaza dar nu plange...e grav?Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
Habar n-am daca e grav. Dar acum a mancat? Ca daca mananca, cred ca totul e bine.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
FETELE, CUM FUNCTIONEAZA NENOROCIREA AIA DE BATISTA BEBELUSULUI? CA LA MINE NU MERGE SI CRED CA ARE MUCI CA E HARAITA DESTUL DE TARE. AM PUS SER, AM TINUT-O LA VERTICALA DAR NU TRAGE NICI UN MUC. HELPPP!!!
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
isaelena spune:
Mamsiseli Sarumana mult! e super bine sa ai pe cine intreba si cu cine te consulta, cred ca stiti si voi sentimentul!
Din pacate batista bebelusului nu stiu cum este!
mar_ysa_28 spune:
Amalia imi pare rau pt voi cu colicile dar asta e...o sa trecem noi si peste asta...
julia multumim...
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
Amalia spune:
Mamiseli eu fac intocmai cu instructiunile de pe cutie: "capul de aspirare marcat cu “A” va fi introdus in partea marcata cu “B”
Punem in functiune aspiratorul casnic
Introducem partea marcata cu “C” in tubul flexibil al aspiratorului casnic "
Pun inainte cateva picaturi de ser fiziologic in nasuc. Apoi introduc capul de aspirare in nara. Explicatiile lor sunt similare:"Bebelusul sau copilul va fi fixat in pozitie sezanda. Capul de aspiratie marcat cu A astupa complet nasul dintr-o parte. Instrumentul isi regleaza automat puterea de aspiratie !
Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand mucii curg. Capul de aspiratie introdus in orificiul nazal poate fi miscat in sus, in jos si lateral. Aspiratia poate fi repetata zilnic de mai multe ori pana gripa sau raceala sunt vindecate. "
Sper sa te fi ajutat!
Eu o folosesc cu succes asa.
| citat din mesajul lui mamiseli_11 FETELE, CUM FUNCTIONEAZA NENOROCIREA AIA DE BATISTA BEBELUSULUI? CA LA MINE NU MERGE SI CRED CA ARE MUCI CA E HARAITA DESTUL DE TARE. AM PUS SER, AM TINUT-O LA VERTICALA DAR NU TRAGE NICI UN MUC. HELPPP!!! Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)