Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 5
Clodute spune:
Si inca una si ma duccccccccccccccccccc .... asta asa doar ca sa ies la socoteala cu numarul de mesaje ... ![]()
Am cistigat !!! Am cistigat !!!
Va
pup si
ma retrag
Clodute
ccris_ccris spune:
Sa-ti fie de bine, Clodute, dar tot nu-nteleg de ce 

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihutza11 spune:
multumesc fetele de aprecieri! adevarul e ca imediat cum aude muzica (preferate:house, ceva po****ra dar si de ale ei gen Gummy bear) Andra incepe sa se batzaie.. dar cine a fost graviduta in club? ha? cine? io.. cred ca o sa cam avem de furca cand o fi mai mare..
chiar radeam ieri cu randunoiul si ii ziceam sa isi pregateasca de pe acum
sa se antreneze..
iar cu Mosul initial era curioasa si se uita la el ca la nu stiu ce.. dar pe urma ne-am gandit sa mai facem o poza si la brad si am pus-o iar in brate la mos dar a luat-o plansul (nu v-am aratat poza in care plangea)..
am vazut si Sufletica-printesuca!
si la noi papatul decurge destul de bine.. adica nu i-am dat jucarioare.. se mai uita la tv sau la calc cateodata, dar atat.. in rest ne conversam..
mamaa tuchi prima serbare!! abia astept sa vad fulgusorul!
Giani 
Liana,Clodute si Cris nu e vreme de butoi.. mai e un pic si vine

tare bancul!
Luny imi pare rau de frichineala.. sper sa reusiti sa o scoateti la capat cumva.. tare comicaros mai e cum vb el!
Ela bvde iesire!
si mie imi place sa ma plimb prin magazine mai ales acum cand sunt toate impodobite asa frumos!
Mimo asa cu popa si cu prietena.. deh mai asa suntem noi astia mai din nord 
Nicol bv de shopping! da-i inainte!
BV Iulia nu il lasa pe iepurila!
mai Surubelul cred ca stie ca vine Craciunul si vrea sa o ajute pe mami la treaba!
Olgutza
Clodutze hai ca esti bella! si cum mai de maine pui iar sapca?? pai bataitza!!
Tuchi iar curge urechiusa? off.. mama ei de treaba!
Bitza ce brad v-ati luat? natural sau plastic?
si restul fetelor nenominalizate!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
na ca am patit-o si eu cu stelutele ![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bubu05 spune:

Bine, bine, nu mai zic nimic ![]()
Clodet, iti dau nr. lui Stanciu, dar mai incolo, ca mi-e lene sa ma ridit sa-mi caut mobilul ![]()
Am vazut si eu pozici si filmulete cu Surubel, Iulia, Mufa, Clodet coafezata 
Olguta, am luat branzica din aia dela MegaImage, 6 cutiute din alea, am luat 2 seturi
si nu mai fac branza in casa ![]()
Luny, vreau si eu sa vin, pe Vlad il trimit la soacra-mea si dupa ce-l adorm pe Stef ma imbrac si vin la Unirea. Sper sa ajung, ca maine am program de curatenie in bucatarie...daca termin pana pe la 3 o sa vin!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Mihule, am uitat sa zic de Andra, si pe ea am vizionat-o! 
Sa va zic ceva: cand scriu pe forum am tastatura varza si semnele de punctuatie abramburite si "mutate" de la locul lor...abia le nimeresc...in rest e ok!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Deci copilul mananca, rade, se joaca, doarme 11 ore pe nopate neintors neauzit...de ce naiba ii curge urechea?
Sper sa reusesc sa ajung saptamana viitoare la celebrul dan Gheorghe, ca la altcineva nu mai am incredere sa duc...poate primesc si eu niste raspunsuri si niste sfaturi...
pana atunci voi aplica tratamentul cunoscut si maine poa' sa se faca randunoiul si elicopter ca eu fug sa iau umidificator!
Mi se parea si mie interesant aparatul ala salin, dar am vazut ca scrai 60db la zgomot ceea ce e mult, si cum a confirmat si Sovi am zis pas!
Deci, o astept pe Mimo,sa-i spun ca sunt in continuare regina urechilor si zana otitelor...
Mihutza, 
Bubule, a dat lenea peste tine? nu cred...
Clodute, daca nici dupa ce te duci la coafor nu iesi din butoi...
Liana, vin la mama, ca mai tare ca mine nu e nimenea!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Bubule, vezi ca ti-a trecut tastaura pe romana in loc de engleza!
ar trebui sa ai o iconita pe bara de jos de unde sa o poti schimba inapoi!
Ma duc sa-mi pun ceva de baut...randunoiul meu n-a dat nici macar un singur telefon de dimineata de cand a plecat...petrece, deh!
Ce
il asteapta acasa...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ancka spune:
Mimo, nu mai plange
, uite pozele din Berlin si Varsovia:
http://picasaweb.google.com/ancato/Warsaw?authkey=MPpC1D4G5jg#
http://picasaweb.google.com/ancato/Berlin?authkey=mMQaqPEBiQw#
Sa stapanesti sanatoasa masina de spalat vase, am si eu din martie si taaare bine e cu ea 
Zoze, ma bucur ca te-ai plimbat si ti-ai mai incarcat bateriile.