Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

http://community.webshots.com/photo/2392369560104241692MJkpQV

O poza facuta de dimineata ... acum arata mult mai rau .... ii ies in valuri, de trei zile ii apar continuu. Are si la putzulica si pe ousoare ... si pe scalp .... e plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mokika,puiul scump, ce mila mi-e de el! incearca sa-i pui ceva rosu pe el. Stiu ca e babism, dar se zice ca il ajuta sa-i erupa tot mai repede si la exterior, nu si in interior. Eu am facut-o si in 2 zile a erupt tot..sa nu razi de mine si de sfat, dar poate ajuta..

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

CRACIUN FERICIT !Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
Am citit pe fuga ca ati scris nu v-ati jucat si Teo azi a fost argint viu ,m-a terminat.
Mamacita multumesc frumos ca mi-ai raspuns,am inceput de 3 zile sa iau .Sanatate copiilor!
AndreB ma gandesc ce este in sufletul tau,mereu cu baiatul bolnavior. lui Matei.
Mokika sfatul lui Andicu este unul bun,pune rosu pe el.
Se vb de carnati?Eu am facut cu manutele mele doua,pt prima data si sunt un deliciu,prajituri am facut 4 la numar si ma intreb cine le va manca ca acasa nu prea am stat.Asta e si motivul pt care nu am intrat ieri sa scriu.
la toata lumea,ma duc in pat ca sunt franta.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 8+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

CRACIUN FERICIT!si tot binele din lume vi-l doresc alaturi de cei dragi!
multa sanatate puiutilor de andreB si mokika,pe al meu l-am pus pe picioare,si-a revenit complet!
eu am petrecut craciunul la urgenta,si nu va imaginati ca am facut exces de mancare,ci din acelasi motiv,pt care am fost si saptamana trecuta,adica dureri acute de cap,care nu trec cu NIMIC!am stat vreo 5 ore la urgenta,am facut analize de la a la z,mi-au facut si tomograf(nu am nimic),si la ginecolog(i-au anticonceptionale,si astea uneori pot da dureri de cap),in fine ideea este ca nu am absolut nimic,dar durerile de cap sunt crunte!
mamacita,daca citesti,te rog,ce crezi ca as mai putea face?multumesc anticipat!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

CRACIUN FERICIT!si tot binele din lume vi-l doresc alaturi de cei dragi!
multa sanatate puiutilor de andreB si mokika,pe al meu l-am pus pe picioare,si-a revenit complet!
eu am petrecut craciunul la urgenta,si nu va imaginati ca am facut exces de mancare,ci din acelasi motiv,pt care am fost si saptamana trecuta,adica dureri acute de cap,care nu trec cu NIMIC!am stat vreo 5 ore la urgenta,am facut analize de la a la z,mi-au facut si tomograf(nu am nimic),si la ginecolog(i-au anticonceptionale,si astea uneori pot da dureri de cap),in fine ideea este ca nu am absolut nimic,dar durerile de cap sunt crunte!
mamacita,daca citesti,te rog,ce crezi ca as mai putea face?multumesc anticipat!

E greu de spus din povestiri,daca la urgenta,la fata locului,nu s-au lamurit.Conteaza in primul rand caracterul durerii,intensitate,debut,iradiere,analizele pe care le-ai facut,tensiunea; dureri crunte,in afara de migrene si hipertensiune,pot da nevralgia Arnold,zona zoster,meningita etc.Mi-e greu sa-ti spun,doar stiind ca te doare capul,care este cauza.Mai da-mi amanunte.Ce neurolog te-a vazut?Diagnosticul si tratamentul sau sunt de baza.Ce iei acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mamacita,multumesc din suflet!
m-a vazut dna doctor rusu,iar acum iau asa
dimineata si seara,tador si ketoprofen,dimineata,la pranz si seara iau sedocalm,si omez,de fiecare data!
durerea de cap,de exemplu,pe25 dec a debutat asa,stateam de vorba cu socrul meu,in jurul orei 11,si deodata parca m-a strafulgerat,brusc a inceput durerea si mai mult pe partea dreapta....ieri dimineata cand m-am trezit,ma durea rau de tot doar fruntea....
azi,vad ca nu ma doare,multumesc lui Dumnezeu!
la analize mi-a iesit si o anemie,de care stiam de altfel,mi s-a spus ca si asta ar putea fi cauza...offf,este tare greu...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mokika,multa sanatate!!!offf mititelul.si eu stiam ca daca ii pui rosu scoate tot.dar de unde a luat-o?
eu sunt suparata,merg la o inmormantare.o fata de 25 de ani,a nascut,a avut complicatii,au transferat-o la floreasca si de craciun a murit lasand in urma ei o fetitza.doar ce se casatorise in aprilie.
pacat de tineretea ei si de fetitza ramasa fara mama.nimeni nu o va putea inlocui vreodata pe mama ei
revin mai tarziu.

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Poftiti la capitol nou, aici

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput