Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicule ,
Am vb. George spune ca la primarie trebuie sa duci decizia de reluare a activitatii ,dar cand a fost cu Decizia mea, eram deja inregistrata cu reluarea activitatii.
Normal, cand iti reincepi activitatea, DECIZIA respectiva se inregistreaza la ITM ca orice alt Contract Individual de Munca si banuiesc ca se autosesizeaza ITM-ul direct.

Madaluta ,spor la cumparaturi .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alina(Lulu), merci mult! inteleg deci, ca ei s-ar putea deja sa fie in tema, si ca e suficient sa duc doar Decizia.
Mada, in aceeasi pozitie cu gramada de cadouri ma aflu si eu, mereu de Sarbatori, numai ca nu plec nicaieri pana dupa Craciun. Asa ca , te inteleg! cel mai tare ma enerveaza ca ei continue sa ma trimita pe mine sa iau cadouri si in numele lor, desi stiu ca de cand am copil am mult mai putin timp decat au ei..inainte imi placea s-o fac, acum doar ma irita, ca ma forteaza sa alerg in o mie de directii si sa nu ma concentrez strict pe ce mi-ar place MIE sa fac cadou celor dragi.
Mi-e mult mai greu sa ma pun in locul tau, acum ca si Briana s-a ridicat in picioare! nu vreau sa ma gandesc cum trebuie sa fie! Iti doresc putere, rabdare si copii ascultatori!

Cat despre operatiunea " Olita", si noi vrem sa incepem acum, de la 1,6 ani , intai cu o perioada de acomodare cu/pe olita..si treptat, sa-l facem sa inteleaga care-i rostul ei. Nu vreau sa-l fortez, sa devina stresat de idee, ca am auzit multe cazuri in care au dat-o in extrema cealalta.
Mada, daca Darius nu are rabdare sa stea pe ea, nu zice cand face si nu e interesat de asta, inseamna ca nu e pregatit inca. Am tot citit ca lor abia de la 2 ani li se definitiveaza dpdv nervos perceptia aceea ca " le vine sa faca" si contientizeaza unde, cand, cum..deci, nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme.
De ex. nepotelul meu, nu a vrut si pace la olita, pana cand, pe la 2ani jumate, a inceput singur sa ceara pipi, ca l-a invatat tati cum "fac baietii" si din vara trecuta face insa, direct la WC, sau, cand era cazul, afara, la copaci! Ba chiar, odata, la plaja, a venit sa ma ia de mana, sa-mi arate mandru unde a facut el pipi "ca baietii"!

Hai ca iar m-am latit ca o placinta!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Printre picaturi, am admirat si ingerasii din pozele voastre. Spun ingerasii, ca-s 'ingeresc de frumosi'. Acu'... ca n-or fi la fel de cuminti... nu ma bag...
Si eu sunt foarte agitata... ca n-am reusit sa rearanjez casa dupa botez (desi petrecerea a fost la restaurant, mi-au intrat in casa si peste tot... multi invitati... incaltati).
Sebi doreste sa impodobim bradutul... sa se bucure de luminite...
Nici eu nu am reusit sa cumpar niciun cadou si nu vad cand/cum voi reusi... Chiar de-i doar o prostie, ma streseaza chestia asta...

Am mai facut un album foto de la botezul lui Antonio.

Edit: Cami, eu vad slideshow-ul si daca nu-s logata pe site.... Mai incearca... Nu-mi dau seama care ar fi problema....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Alina nu am putut vedea pozele puse azi de la botez. lasa, nu te mai stressa ca incet, incet le pui tu la punct.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am vazut pozele de la botezul lui Antonio, o familiuta fericita, mama care radia si bebelus frumos si zambitor!

Cu olita, am incercat pe la vreo 11 luni dar dupa 3-4 zile, timp in care a facut un kkut mic si 2 pisulici, nu a mai vrut sa faca nimic nici in pampersi!! Si atunci am stopat si vom relua peste cateva luni...

Cadourile... poate ca nu mai exista o obsedata ca mine! Vreau sa spun ca ma apuca de pe la inceputul lunii noiembrie, cautatul, cumparatul, sondat teren.. incat deja uit la momentul cu pricina ce am, pe unde le-am pitit etc. Pe de alta parte ma irit teribil cand in loc de cadouri primesc bani.. mi se pare cel putin o lipsa de interes ca sa nu spun si altceva, ca dintr-o maree de posibilitati sa nu alegi nici una, caci o femeie se incanta la o groaza de lucruri si este chiar imposibil sa o dai in bara irevocabil. Mai ales cand vine din familie, unde se presupune ca ne stim si cu bune si cu rele.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Intru repede,ca suntem dupa serbare,asta-noapte alba,azi treaba cat cuprinde si cu pacientii si cu studentii si cu piticii acasa care ma iau de proaspata,la serbare nu mai spun;oricum,cel mai cuminte baietel al meu a fost si cel mai cuminte spectator Anabela!Maine va dau detalii.Voi va plangeti de cadouri si curatenii generale,eu n-am apucat de 3 zile sa fac o baie,chestie care ma irita ingrozitor; pur si simplu pic franta alea trei-patru ore cat apuc sa dorm.Cu cadourile eu v-am spus cum fac;magazinul virtual sa traiasca,de acum mai bine de 2 saptamani am rezolvat problema,asa ca Mos Nicolae si cadourile asta-seara la directoare,educatoare si ingrijitoare au mers ca unseAstfel mi-am salvat timp,stress,de multe ori bani,plus ca imi vin idei usor,mult mai lejer decat cu doi copii care trag de mine sau de marfuri intr-un magazin aglomerat cu vanzatoare flegmatice si batute in freza
Va pup ca mi s-a umplut CADAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Mai dar ce de pagini in 7 zile......le-am citit pe toate si deja pic de somn.FFF interesante subiecte.....dar cel cu domhul Tica m-a sursprins.Cand aveam eu 20 de ani (adica acu 7 ani) am stat 1 luna cu sotul in sptal in Buc ......si medicii nici nu au vrut sa ia un ban ca...suntem prea tineri si ar trebui sa facem altceva cu banii nu sa stam in spital.....Am inceput sa dezgrop acuma......
La poze ma uit alta data....
Noi suntem cazate la tulcea cu jumate de casa din constanta...
Muci avem si noi......a luat de la mine.... exact inainte de vaccin....se repeta modelul ..ce sa facem....
Va las....poate prin 2 ore de somn pana la momentul medicamentului....

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

AndreB eu sint in categoria celor neinispirati... fara imaginatie, cel putin anul acesta... parca plutesc. Asa ca de MOs Nicolae am dat cite ceva simbolic si pe linga niste banuti... Vreau sa daruiesc ... ca in fiecare an cite ceva dar .. parca nu mai am pic de imaginatie.

Simbata avem pomana , asa ca intre alergatura de rigoare, incerc sa ma orientez si la cadouri... si zau ca nu-mi pare nimic potrivit.

Cele care ati luat deja poate scrieti si ce... asa dati idei celor "saraci" ... ca mine.

Am de luat o gramada... si mereu sint trimisa eu, ptr. Gabi, sot, socrii, mama, cumnat / cumnata, matusa / unchi... Iar de cele mai multe ori... la sfirsit eu ma aleg cu banuti...

Va pup, ca sint in bucatarie, azi gatesc... vroiam sa fac si ceva curatenie... dar sa vad ce apuc.

Numai bine.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

In sfarsit au adormit copiii, am pus mancarea la foc si respir si eu putin...
Nu erau suficiente motivele mele de stres si nervi k aseara colac peste pupaa ma mai anunta al meu sot k azi trebuie sa stea peste program la serv k are nu stiu ce tampenie de facut....Va dati seama k am explodat...
s-a trezit briana

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

hai madaluta ,fii optimista ,toate sunt trecatoare .Stiu ,e greu cu unul ,dar si cu doi singura ...incearca sa vezi dar partea colorata in roz a problemei !Na ,zic si eu .....da si io cand eram singura cu LUCA ( pana la 10 luni am stat daor eu cu el ziua ,sotul era la plekat toata ziua ,soacra de atunci incolo m-a ajutat) si stiu ce inseamna si eu URLAM SI EXPLODAM uneori seara.
Dar a trecut .

ina
, idei .... eu mamei i-am luat o bijuterie de argint , soacrei un sal f misto si o pereche de ciorapi f grosi , sotului i-am comandat pe un site un ceas ADIDAS ,astept curierul azi-maine, nepoatelor jucarii, cumnatei o carte ( imi spunea ca de ani de zile nu a mai pus mana pe o carte sa citeasca) si o bijuterie mica de argint , fratelui o sticla de vin vechi din '70.
Si cam atat deocamdata ...mai urmeaza.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput