Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 10
AndreB spune:
Tot citind am constatat ca nu am mai scris de mult.
Primul gand: Aveti toate niste copii frumosi...!
(Am vizionat cu placere pozele Adinei&copilasi, petrecerea lui Darius, Antoniosi Sebi, poze Cami, Jojo..)
Despre noi: suntem bine chiar daca ne lipseste mult tati ramas acasa dar care trebuie sa recupereze incepand de pe 20 ale lunii (vine la noi), Matei se simte bine (cu tratament, dar asta e), creste si se fce pe zi ce trece mai baietel in detrimentul aspectului de bebelus. Adica: un an si o luna, 82 cm, 12 kg.
Nu stiu cand mai pun poze, in ultima vreme am tot filmat pe camera video mare.
Multumesc Alina pentru mail, e f. folositor, macar sa stim ce ne asteapta, in mare daca in detaliu inca nu s-a publicat.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
ina78 spune:
Buna seara!
Madaluta cu intirziere dar motivata (plecati de acasa) ii urez si eu lui Darius La multi ani!!! Multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. Va doresc numai bine.
Am vazut poze... sinteti o familie tare frumoasa. Acelasi lucru voiam sa-l spun si Isidorei. Mi-a placut tare mult.
Amindoua aveti niste copii superbi.
Angi multumesc pentru detalii. Te rog sa ne spui si continuarea. Cind, unde si ce mai trebuie facut.
MAv saru-mina ptr mail. Incerc sa citesc, sa vad ce si cit apuc.
O seara placuta tuturor.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
daniela76 spune:
buna seara si de la noi
Ala este un pic racita, cu muci si tuse, am fost cu ea la doc si trebuie sa urmam tratamentul inceput,nu este nevoie de antibiotice(ce ma bucur)Este vesela si alearga toata ziua prin casa, iar pe la pranz i se faceun dor de piti( parcul cu pitici) si ma doare sufletul ca nu o pot scoate prea mult din casa , mai ales in parc unde este destul de frig. Se multumeste cu o plimbare cu masina.Noi saptamana viitoare vom fii la munte, sper sa fie zapada sa o pot plimba cu sania, sa ne jucam in zapacioase, abia astept...
Am vazut si niste copii superbi in poze, alaturi de familii foarte frumoase...sa va traiasca bebeii si prichindeii.Am vazut ochii superbi ai lui DArius si ai Brianei, ai Isadorei si bucalatul de Ioan...
JoJo am si eu o intrebare: daca ai inceput sa o pui pe Teo la olita i-ai si scos scutecul? as vrea sa icep si eu operatiunea dar nu stiu cum se procedeaza mai bine..
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
nastasie spune:
neata.
pun si eu poze de la serbare.suntem cu coif argintiu pe care scrie 2009.sunt facute mai dintr-o parte ca acolo am prins loc.pacat ca nu va pot pune ce am filmat.a fost asa frumos.a spus tare si clar poeziile la microfon si nu s-a plictisit mai ales ca a fost printre ultimii ca ...deh...era anul nou.nu s-a speriat nici de mos.aseara chiar imi spunea ca el mai vrea o data la serbare.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/serbare%20craciun%202008/
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
lulu77 spune:
Neatza!
Noi suntem mai bine ,LUCA este la tratament (fara antibiotic), doar sirop expectorant HUMEX si Nurofen, si bineinteles scos mucii la greu .Azi noapte am avut succes ,a dormit ffff bine ptr ca la culcarea i-am pus COLARGOL in nara ,cate o picatura.
Despre operatiunea OLITA.......Luca e f inaintat la acest capitol ,eu mama cu "fluturasi la cap" am inceput sa-l pun la olita ,in joaca pe la 8 luni ,apoi incet ,incet fara pampers ,facea pipi mereu .De aproape 4 luni kk face numai la olita si pipi ori de cate ori este pus .Este f bine ,nici nu mai stiu de cand nu am mai schimbat un pampers cu kk,rar face pe el ,cand suntem plekati sau utam s ail punem mai des( deja cam stim cand face )si plus ca s-a micsorat clar consumul de pampers .Il punem la oala mereu dimineatza la trezire ,e primul lucru care il facem ,si mereu cam la 2 ore il punem la oala.
E drept ,a fost foarte cooperant de la inceput , si i-am luat si o olita tare haioasa ,de la Bertoni.
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/2248939520/
POZA CU INCEPUTURILE LUI LA OALA!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
Salutici!
Wow am lipsit 2 zile si ce spor ati avut la scris:
CLAR avem copii cei mai frumosi la acest topic!!!......am putea sa ne facem reclama...
Mai mici sau mai mari ,cu ochisori albastrii ca azurul sau negrii ca murele.....toti sunt o minunatie...am stat pret de o ora cu ochii zgaiti in poze...
Cu intarziere(dar motivat-lipsa net):
LA MULTI ANI DARIUS! Mada sa-ti traiasca baiatul , sa creasca mare, sanatos si sa aiba o copilarie frumoasa!
Alina,Sa-ti traiasca micutul crestin!Sa va bucurati in fiacare zi de minunea care v-a invadat ...casa. Iar despre Sebi ... ce sa-ti spun...m-a cucerit ...e topit dupa fratiorul lui. Se vede cat de protector si iubitor este...dupa gesturi si expresia fetei. Esti o fericita!
Lulu, sanatate multe lui Luca!e un dulcic...n-am vazut pozele voastre demult si nu-mi mai luam ochi de la Luca cat e de scump....
Hai sa ma relaxez...fetele mele au maine serbarea la aceeasi orasi am ales la insistentele Andutei sa merg la Bianca ,,,mami este prima serbare a ei, nu se poate sa nu te duci la ea...,,, . Maine sper ca o sa fiu mai harnicuta sa pun si poze mai recente cu fetele mele.
O zi placuta tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
andicu spune:
Neata.
Va scriu si eu de la munca, la cafea, ca pe vremea asta intunecata ne dezmeticim mai greu si ne ia mai mult timp inviorarea ..
Am lasat-o mai moale cu scrisul ca n-as face decat sa ma plang, si cred ca suna prea plictisitor.. In schimb am tot citit, vazut si admirat copii frumosi rau:Antonio cel frumos de pica si crestin de-acum de Mav, Isi si Ioan de Adina, printesele Cameliei, Bombonica cu ochi albastri si Sarbatoritul de 2 aniai Madalinei ( ce petrecere frumoasa a avut! ), puii frumosi foc ai Dandusei (Bine-ai venit printre constantence! ), Razvanel-Anul Nou de Nastasie, sa va traiasca, sa fie sanatosi si cuminti!
Sanatate multa puiutilor raciti si parintilor, sa-i gaseasca Mosul fara muci, tuse si nopti nedormite!
Si ca sa zic si despre noi, desi va suna tot a vaicareala : Filip implineste 2 saptamani we asta de cand a inceput sa se trezeasca des noaptea, adica minim 2 treziri. Nu e vorba de canin, deja i-a iesit un colt, pur si simplu vrea pe picioare, sau la mine in brate!
Ma gandesc ca l-a afectat schimbarea cu intoarcerea mea la servici si cam asa se manifesta. Sper sa-i treaca in curand, ca nu prea ma mai tin puterile. Noaptea, intre 3.00-6.00 stau pe drumuri, intre dormitoare, la 9 la servici,seara cu Filip, in week-end nu prea se mai inghesuie bunicile sa ma lase si pe mine sa respir ; cu tati nu vrea sa doarma, vrea doar sa se joace.
In concluzie: cadouri de Craciun-NU, brad-NU, decoratiuni prin casa-NU, curatenie generala-NU, sper sa recuperez in week-end, cumva, ca ma baga rau in depresii sa vad tot orasul si ferestrele caselor decorate, numai ale mele nu!
Si tot nu stie nimeni sa ma lamureasca ce acte ar trebui sa depun pt iesire din CIC inainte de 2 ani!?...
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
lulu77 spune:
Andicule,
Imi pare rau ptr obseala ta ,stiu cum este sa vii la serviciu chiauna ,aseara noroc cu COLARGOL ca a dormit fff bine LUCA ,tot sa foit ,l-am pandit dar am prins si eu ceva somn dupa 4 nopti nedormite.
Curatenie- hahaha ,am reusit sa spal draperii ,perdele.Evident ca sunt de spalat f bine geamurile .
Curatenie , fac o semi generala odata /saptamana ,deci nu ar fii asa de mult de facut si o las ptr pe 22-23 .
Acte intoarcere CIC - te referi la dosarul depus la primarie ? Stiu ca este un formular tip si decizia de reluare a activitatii inregistrata la ITM de la locul de munca.Sigur nu stiu ,ptr ca de acest aspect s-a ocupat George
dady, multumesc din suflet ptr aprecieri !
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Andicule, Imi pare rau ptr obseala ta ,stiu cum este sa vii la serviciu chiauna ,aseara noroc cu COLARGOL ca a dormit fff bine LUCA ,tot sa foit ,l-am pandit dar am prins si eu ceva somn dupa 4 nopti nedormite. Curatenie- hahaha ,am reusit sa spal draperii ,perdele.Evident ca sunt de spalat f bine geamurile . Curatenie , fac o semi generala odata /saptamana ,deci nu ar fii asa de mult de facut si o las ptr pe 22-23 . Acte intoarcere CIC - te referi la dosarul depus la primarie ? Stiu ca este un formular tip si decizia de reluare a activitatii inregistrata la ITM de la locul de munca.Sigur nu stiu ,ptr ca de acest aspect s-a ocupat George Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" |
Crezi ca poti sa-l intrebi pe George, sa-mi zici si mie pe mess?
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
madaluta spune:
neata si de la noi...
am absentat ieri din cauza copiilor teroristi... A inceput cu adevarat greul pentru mine caci briana nu mai vrea sa stea nicio clipa in fundulet sau pe burta ci doar in picioare...darius pe de alta parte trage de mine sa ma joc cu el.... cred k am sa o iau razna...ultimile 2 zile mi s-au parut cele mai grele de cand am nascut-o pe briana.Sper sa fie doar un episod trecator si sa nu inceapa " micul calvar" asa cum a inceput si la darius de la 7-8 luni. Probabil si eu am o parte din vina pentru k sunt foarte agitata si nervoasa din cauza " febrei cadourilor" si a lipsei de timp pentru a le alege caci noi sambata vom pleca la parintii mei, deci pana vineri trebuie luate toate, plus k mama m-a rugat sa-i iau tatei si bunicilor cate ceva, tata m-a rugat sa-i iau mamei si lui cip din partea lor....si tot asa.... Nu mai spun k trebuie sa iau si pentru finutii mei, pentru bunici, pentru nasi, pentru parintii nostri....
Am incercat aseara si alataseara sa mergem cu copiii dupa noi la cumparaturi, dar a fost groaznic. Trebuie sa merg singura daca vreau sa iau totusi ceva , desi urasc sa ies singura pe strada....
Nu mai pun la socoteala nervii pe care ii am ca nu stiu ce cadouri sa iau..... Imi place sa daruiesc lucruri placute, care sa-i bucure si sa-i surprinda pe cei care le primesc...
dar ma rog..m-am vaicarit destul...
Am vazut k vorbitit de olita..Bine ati facut k ati inceput din timp, k noi abia acum incepem. am zis k nu trebuie sa-l fortez,k nu stie, k nu se controleaza si am ajuns la 2 ani cu pampersul pe noi.Acum cere la pisu doar pentru k stiek primeste bomboane dc face..si toata ziua e cu pantal;onii in vine..bineinteles k de multe ori ii si uda , dar asta e altra poveste. kk nu are rabdare sa faca acolo pt k in 3 secunde se ridica..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!