poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumim de poze , Anca !!! Sunteti o familie frumoasa , sa fiti fericiti !!
Mai, da ce zapada ati avut voi acolo....frumos !!

Albert mi-a facut deja lista de cadouri pentru ziua lui ; pisica din aia de la Fur Real, e innebunit dupa ea ,adevarul e ca e interesanta , iar el e mort dupa pisici. In afara de asta mai vrea inca un Wall-e si pe Eva , si ceva de Spiderman...mie asta nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumim, Monica - si voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii

cu zapada a fost chiar frumos - i-am tot spus mereu lui matei ca vine mos craciun cind ninge - si chiar asa a fost, a inceput sa ninga chiar in seara de craciun

noi anul asta am fost f zgirciti la jucarii - are oricum exagerat de multe, asa ca i-am luat cite una singura de mos si de ziua lui.
prietenii au fost si ei avertizati ca nu mai incap jucariile in debara, asa ca au venit cu enciclopedii si diverse alte chestii. au mai scapat si cite o jucarie, dar au fost muuult mai putine ca in alti ani. i-am mai luat un dvd cu thomas in limba romana - si asta i-a placut :)

insa dupa ce s-a jucat cu toate a revenit la trenuletul de lemn de la ikea - asta e cea mai faina jucarie a lui - v-o recomand cu caldura daca n-o aveti deja. are marele avantaj ca il poate modifica si are mereu treaba la el, de facut un pod sau un traseu nou. Matei il are de aproape doi ani si inca se joaca aproape zilnic cu el.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, nu era zapada, daca nu era atat de frig ziceai ca e primavara.

Anca, . E o smechera Alex sa stii. Iar baiatul tau e mi-nu-nat! E tare frumoasa poza cu toti 3, frumoasa familie. Vad ca s-a distrat Matei pe cinste si s-a bucurat si de cadou. Si ce iarna frumoasa la voi!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Anca,foarte frumoase pozele...Iar voi sunteti o familie minunata...
Nu stiu de ce,dar asa m-au impresionat pozele voastre incat...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

haidi, bai, de plins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Anca,daca eram fetita(copilu') ne inscriam pe lista admiratoarelor,dar suntemasa ca nu ne pronuntam!
Edi iar tuseste...ma innebuneste copilul asta al meu...mi se pare extrem de sensibil,deocamdata e fara febra si sper sa nu=l apuce,ar fi al treilea episod urat de cand a inceput gradi in toamna!Acum nici macar nu l-am dus la gradi ca mi se pare tare ger...dar cand a nins in prima zi l-am scos afara(ne-am jucat vreo 30 de minute) sa se bucure de zapada....si poc ,a doua zi,laringita!iar acum(dupa trei zile de vbt ca ursii)incepu tuseaDin pacate despre noi cam atat...cred ca nici saptamana viitoare,de ziua lui nu-l voi duce la gradi...macar sa-l putem sarbatori acasa cu prietenii si sa fie tun!Sper!Voi le-ati dat ceva piticilor ptr.imunizare?Dr.lui nu-i speriata cica...sunt raceli normale dar pe mine ma innebuneste luna si raceala?Trei ture de antibiotic in 4 luni?anul trcut nu a fost asa de rau si era primul an la gradi iar acum?Nu i-am facut vaccin,nu i-am dat pastile de imunizare,nu prea sunt de acord cu astea....dar ?!

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

La multi, multi ani Ionilor!!! Sa fie vegheati mereu de puterile binefacatoare ale marelui Sfant Ion!!!

Rares e si el Ioan! S-a trezit instantaneu de dimineata cand ne-am infiintat langa patul lui cu cadoul: o carte cu jocuri avand ca personaje masinutele din Cars. A fost super incantat si cred ca abia asteapta sa sa intoarca acasa sa ne jucam.

Anca, am vazut si eu pozele voastre. Ce sa mai comentez? Se simte in aer ghidusia, fericirea si echilibrul vostru in 3 ... vorba ta: gashca MAO. Din nou revin cu mirarea fata de inaltimea lui Matei!!! Rares abia daca are 1m si 10 cm. Speram sa avem alt ritm mai incolo.

Dalia, te cred ca esti suparata si enervata de ritmul asta al imbolnavirilor lui Edi. Nu cred ca ar fi f grav daca nu i-ati da atat de multe antibiotice... Mie mi-a spus pediatra lui Rares ca pana la 7 ani un copil e normal sa faca pana la cca 30 de viroze, cu 3-4 episoade pe an, in anotimpul rece. Asta duce treptat la formarea imunitatii. Deci voi sunteti la nivelul superior, dar in grafice.
Eu i-am dat lui Rares doua ture de LUIVAC (28 de zile cate o pastiluta, apoi pauza 28 de zile, inca 28 de zile Luivac): un vaccin oral pentru streptococi, stafilococi si alte bacterii care ataca pe respirator. Nu stiu daca a fost efectul acestui tratament sau pur si simplu s-a mai imunizat, dar Rares a fost super ok toamna asta. A mers snur la gradi, doar cu o pauza de 2 zile, cand tusea si ii curgea nasul.
Vaccin antigripal nici noi nu i-am facut, insa i-am dat cate un ciocanel de oscilococcinum pe saptamana, vreme de vreo 2 luni.
Sanatate multa puiului!

Va dorim tuturor o zi buna!!!

Mergi la inceput

multumim pentru cuvintele frumoase

ca sa spun drept, eu nu ma stresez asa tare cu racelile lui Matei. am observat ca de la bulgareala, sanius, stat in frig nu raceste. raceste doar daca intra in contact cu persoane virusate. a avut si el o luna in care a luat de doua ori antibiotic - dar asta e.
si eu cind eram mica eram deseori racita, inca imi amintesc tratamentele. iar acum, ca adult, sint f rezistenta. umblu atit de subtire imbracata incit contrariez pe toata lumea. in concluzie vad aceste imbolnaviri ca pe un mijloc de dobindire a imunitatii. atita timp cit nu sint prea grave, evident.

Adriana, sa va traiasca Ioan si sa va bucure mult!

la multi ani fericiti si celorlalti copii, parinti, si bunici care se sarbatoresc astazi

Mergi la inceput

revin, in legatura cu racelile.
daca mi se pare ca tuseste sau ceva nu e in regula ii dau lui Matei din prima zi ceva sirop de patlagina sau de pin. sau niste pastilute de supt cu albastru de metil si ulei de eucalipt - decasept se numesc (cred). asa am scapat de vreo doua raceli inca din stadiu incipient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME PENTRU SARBATORITII ZILEI:

Mihnea Ioan de gabiarama
Ilinca de emilly
Vivien Johanna de narcisa
Yann de arturicii
Daria-Ioana de luminita
Ioana Miruna de Magda30
Rares Ioan de ad_rasnov(,
Ioana de acs

MULTI ANI SI PENTRU MAMICILE, TATICII, BUNICII SI TOTI CEI DRAGI VOUA CARE ASTAZI ISI SERBEAZA ONOMASTICA!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput