PRIETENE FARA TITLU (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Stiuu- eu si la film am mers cu el dupa mien si mai jucam urmarirea cu el in carutz alergam-nebuni mai eram- dar cred ca dc diferenta de varsta e mai mica, e mai bine, asa ca ai prins trenul ultim

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana doarme, asa ca scriu un mesaj si ma duc si eu langa ea, am obosit azi destul.
Moni, menajeaza-te cat poti, macar in primul trimestru, dupa aia e un pic mai bine. Odihneste-te, ca ai timp sa le faci pe toate. Ce film ai pus? Ma pun acum sa vad. Eu am filmat-o pe Diana cum canta Jingle bells, dar nu e asa reusit ca al lui Emma. Asa ca nu pun filmul.
Deea, ai terminat tablourile? mai, da rapida esti fata, super! Abia astept sa le primesc.
Denisa, noi suntem 3 frati si niciunul nu e egoist. Cred ca e benefic sa fie cel putin doi frati, dar nu e o conditie. Eu prin jur am prieteni singuri la parinti, nu sunt egoisti si au mult bun-simt. Deci, depinde si de cum il cresti pana la urma. Eu as mai face unul, dar tin minte avertismentul pe care mi l-a dat medicul reumatolog inainte de a o face pe Diana: "fata, unul poti sa ai, dar la al doilea nu mai raspund de ce ti se va intampla!". Iar cand dupa nastere, la vreo 6 luni am mers din nou la control si i-am povestit ca nu ma puteam ridica din pat, mi-a spus ca era de asteptat si ca ma asteapta o lunga perioada de tratament si fizioterapie. N-am facut nimic...dar o sa incep de anul care vine.
Asa ca eu zic, mai bine un copil si relativ ok, decat 2 si cu baston...
Cu Diana continui cu cititul, ea cere in fiecare seara, avem un joc: eu si tati scriem un cuvant si ea trebuie sa-l ghiceasca. Am vazut ca poate sa citeasca si cu 5 litere, avansam deci. Iar de socotit, o face pe degete: 1+1=2, etc...pana pe la 7 poate. Voi cum faceti la aritmetica? E ok sa ia o pauza, ea are si multe activitati.
Daniela, am vazut ca te tot plangeai de purici. Asta-vara am prins unul la Diana in pat, era de la socrella din casa, acolo au o pisica. Toata ziua sta afara in curte, apoi seara se pune pe paturi, fotolii..normal ca mai sar. Am facut urat atunci...dar n-am ce sa le fac, nu pot sa-i deparazitez eu. Macar a fost un caz izolat. Frontline e bun, dar la 3 luni isi pierde efectul, la fel ca si curelele anti-purici. Mereu trebuie deparazitati.
Irinel, ma bucur ca mai scrii. Maine aveti serbare? Sa o filmezi pe dulceata mica.
Eu n-am mancat nimic toata ziua pana la 7 seara, atata am tot facut treaba, ca am uitat. Asa ca sotul mi-a luat o pizza, apoi a facut paine cu ou si lapte etc, am mancat ca o sparta...Maine fac o pauza si ma ocup de Diana, azi a stat ca un ingeras, m-a lasat in pace.
Hai ca trimit mesajul si vaz eu ce mai fac, poate mai bag o ciocolata.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Moni, ti-am vazut dragalasa, pai tare frumos canta si spune poezia. Se vede ca ii invata multe la gradi, maine e serbarea, nu? Daca nu faci filme, vine peste tine cu bata!
Eu o spal pe dinti pe Diana si dupa aia o las sa se spele si ea, n-am incredere ca o face bine. Daca i-a ramas ceva dulce la a ta, nu ma mir ca avea dureri..apasa pe gingie. Bine ca a stat la dentist, cu tot cu promisiuni, macar a scapat-o de chestia aia.
Azi ascultam Stille nacht, heilige nacht si mi-au dat lacrimile, a venit Diana la mine si ma stergea pe fatza: mami, te rog, nu plange, nu mai plange mami! Asa de dragutza a fost...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- asa si mei azi ascultand o colinda de a lui Elvis P insa- cred ca maine voi plinge clar-poate de jena nasilor si a vecinei sa o fac mai subtire.
Nici ai mei copii nu suporta sa ma vada plingand sau cand ridicam tonul unul la altul-eu si colegu,iarasi nu le place-asa ca treb sa fim f. atenti.Iar cu spalatul ep dinti la fel-ea se spala si apoi cerea ea sa o fac si eu, si asa e ok-A insa e innebunit,noroc ca nu are acces mereu-e tare haios cum se urca pe scaunel si intinde mainile la chiuveta iar azi mi-a zis caca si chiar afacut nu am apucat sa il pun ca eram cu E sa o imbrac sa plecam la grdi mai ales ca azi a si nins doar rveo 10cm si mai vine

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID cum sa ma menajez mai,la birou ce trebuie rezolvat trebuie rezolvat si asta acum urgent,ca pe urma 3 saptamani o sa am vreme de odihna.

Frate-meu maine pleaca cu un prieten in Austria la shopping, ca cica n-a fost demult.Tot asa se nimereste sa mearga cand eu nu pot ,tare as fi tras si eu o tura.Acum nu pot nici din cauza situatiei,dar nici de la birou nu puteam lipsi zilele astea oricum.

INGRID pai baga fizioterapie,ti minte ca si eu eram cu spondiloza in ultimele doua luni,de nu puteam calca de durere pe piciorul drept? De la cele 20 de kg in plus ... Sunt curioasa cat pun acum.

Deci maine ziua cea mare ,serbarea Doar ca a ramas Diana fara camasa cea cu volane,a dus-o mami inapoi ca era prea mare,mai mica nu aveau.A cumparat pana la urma o bluza simpla alba,e tot ce-a gasit p-aci prin cartier,ca timp de umblat prin alte zari n-are nimeni
La ora 15,15 deja mergem sa ii trezim si imbracam ... ca la ora 16 incepe serbarea.Va dati seama ca Diana de obicei se trezeste printre ultimii,in jur de ora 15,45-16 ,sper sa nu se scoale cu fundul in sus maine si sa fie morocanoasa

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

La noi la pavilionul Expo iar sunt tobogane din alea mari gonflabile,gratuite,sper sa ajung cu Diana vineri,ca maine nu cred ca mai apucam dupa serbare.
Va dati seama ca nici nu am apucat sa ma interesez si sa rezerv la vreun loc de joaca pentru ziua Dianei,ba mai mult nici nu am apucat sa sun sa intreb lumea daca e acasa si dispusa sa vina la chef in 1-2 ianuarie ... si oricum ma invart,in majoritate fetite as avea pe cine invita.Trebuie minim 5-6 copii sa fie.Pizza,suc,tort,plus ce mai servesc mamele, tot ajung la cateva milioane bune.Asta daca nu vin si tatii ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata.

M-am trezit si eu si .. la treaba. Si ca orice treaba, se incepe cu cititul

Irinel

Moni, abia astept filme de la serbare

Ingrid, ce aritmetica fata? Daria e in plina criza mondiala Nu mai vrea nici sa numere. Nu mai vrea, efectiv. Am incercat sa o invat colinde. Nu vrea. Vrea sa ii cant eu. Asta pentru ca intr-o seara am avut eu inima mai albastra, si am cantat cu ea la chitara

A primit de la cumnatica mea o carte de matematica de 3-5 ani, cu niste exercitii atat de tampe, incat o plictisesc la culme. Pacat de ea carte, ca e color, si mare, dar e plina cu exercitii genul care e mai mare, care e patrat, care e rosu. Astea sunt exercitii de 1 an I-am scos niste fise din alea cu punctulete, de scris. Alea le face cu placere, dar in ultimul timp n-am mai avut timp sa ii caut alte foi mai interesante , si nici sa ma joc cu ea. Se joaca pe internet. Isi pune singura joculete, din astea. Vad ca se prinde cum sa joace si jocuri noi, pe care le vede prima oara, si pe care nu i le-am explicat eu in prealabil

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele,

Eu intru mai rar acum ca sunt ocupata cu prietenii nostri si cu finutul. Au venit, au ajuns cu bine si e tare bine impreuna. Finutul e un bebe mic si scump, cu niste bucle superbe si blonde si o privire superba, iar parintii lui niste scumpi, deci ne intelegem de minune.
Mark se joaca cu el si e tare fericit, ca sa nu va zic ca el crede ca finutul e bebele pe care il tot astepta el iar parintii lui sunt les petits anges care l-au adus. I-am explicat noi care e treaba dar nu stiu cat a inteles. Nu stiu ce om face cand se vor intoarce acasa prietenii nostri. Asa ca, trimiteti barza aia si la noi, ca nu stiu ce ne facem cu puiul asta mic!!!!!! MONI, spune-i berzei aleia sa traga o tura pana la noi. Ma bucur ca esti ok, ca ai fost la medic si ca bebe e bine, ai grija sa nu te stresezi foarte tare.
INGRID, vreau sa vad filmulet cu Diana, ce daca nu canta atat de bine ca Emma, copiii sunt diferiti, eu vreau sa o vad, pune filmuletul, please!
DEEA, imi pare rau ca nu iti merg bine vanzarile, o sa incerc si eu sa gasesc pe aici cumparatori, problema este ca femeile de aici nu prea poarta podoabe si chestii de astea, sunt asa, mai simplute. Dar eu incerc si te tin la curent.
DENISA, super canta Tina Turner, mie imi place foarte mult. Nu am reusit sa vad pozele, insa de cantat imi place cum canta.
IRINEL, ma bucur ca sunteti bine si ca ne dai vesti despre voi.
DANIELA, si noi la fel cu jucariile, avem o multime, dar si noua ne plac muuuuuuult!
Restul fetelor, intrati sa mai dati vesti despre voi.
Pupici multi, fetele, ma duc la somn ca e dimineata aici, intru si eu cand mai pot.
Intrebare: mai stiti ceva de Mirela? Sper ca e ok, ca nu a mai scris.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea cam intarzaiata,ca saptamana asta mi-am facut de cap,in privinta orarului de munca.In sfarsit am dormit bine,Diana s-a trezit doar sa mearga la wc odata.
ANDA ma bucur ca au sosit cu bine si va distrati.Bietul Mark,sper sa nu se necajeasca prea tare cand or sa plece cu bebe cu tot.Io astept tabloul cu barza aia si il pastrez pentru tine - nu ti-am zis ca fac rost de berze pana in primavara cand treci p-aci? Eu nu stiu nimic de Mirela,am vazut-o online saptamana trecuta cred,dar eram foarte ocupata si nu am contactat-o.In privinta jucariilor tu esti o fericita ca Mark intotdeauna s-a jucat si se joaca din plin si ichiar singurel cu toate jucariile si in plus va si permiteti sa ii luati din plin toate frumusetile
DANIELA sunt sigura ca ai jucariile pe categorii si in ordine,dar de exemplu nu le lasa la indemana o cutie intreaga cu masinute ci doar una-doua.La fel la papusi sau la alte categorii.Asta era ideea.Si Diana mai facea si chiar si acum mai face uneori asa ,scoate tot ce-are la indemana si le abandoneaza pe covor Cu cat are mai putine in zona,cu atat mai bine deci.Ioana e deja mare si stie sa iti ceara cu ce vrea sa se joace,chiar daca nu le are la indemana.Cel putin Diana asa face,mereu isi aminteste de cate ceva si imi cere. Intr-o seara si-a pus la ochi turnuletul ala pe care arunci cercuri si asa si-a amintit ca avea odata un binoclu.Am tampit vreo 15 minute in debara cautandu-i binoclul si nimic,cred ca e pe la frate-meu pe undeva ...
INGRID e bine ca tot exerseaza Diana cu cititul.Daca tot a invatat literele trebuie sa le mai repete ca altfel le-ar uita.

Am scris mesajul asta acum aproape o ora,dar m-au intrerupt unul si altul.Ce ma enerveaza,iar trebuie sa trag o tura pana la banca sa mai scot bani,credeam ca macar azi scap de plimbari si mai ajung cu actele la zi ca maine nici vorba de lucrat,maine e zi de pizza,sampanie,prajituri,sucuri etc. Si plecam si mai devreme.
Iar sunt cam ametita dar nu asa de rau.De cum am bagat doua guri de cafea m-a apucat ...

Mergi la inceput

Buna dimineatza si o cafea de la mine!
Eu am baut deja doua, deci se impune o pauza pana dupa-masa.
Denisa, cand noi ne certam (foarte rar), vine Diana si zbiara la noi sa tacem. Se vede ca o sperie...si imediat incetam. Ce sa zic, ca si daca vb mai tare cu taica-meu sau mama, tot asa face...si doar nu ne certam.
Azi aveti si voi serbarea, nu? Sa nu plangi...
Nimerit moment ti-ai gasit sa ne vb de zapada, cand aici ploua ca in Bacovia. Sa-ti smulgi parul din cap, nu alta.
Moni, pai tocmai ziceai ca e faina camasa aia cu volane, nu a luat-o dupa marime? Ce pacat ca e mare...
O sa fac fizioterapie, o sa fac..Chiar ma gandeam ca tot ti-ai dorit sa te ingrasi...iaca ti s-a implinit dorinta!
Eu o sa-i tin ziua Dianei acasa, la Mc Donald's cum i-o face sora-mea nepotelului, te costa cateva milioane bune. Pt ce naiba sa arunc banii?? Ca doar spatiu am...
Deea, si noi avem o carte de matematica, doar la inceput sunt cateva exercitii din astea cu culori, mare-mic etc. In rest, un ex. intro caseta sunt 3 patrate, ea trebuie sa deseneze in spatiul liber alte figuri geometrice, dar tot 3. Deci, sunt usoare si logice. La sfarsit e cu adunare si scadere, adunarea am facut-o, la scadere frasu' se baga. Si mai e ceva fain, vecinii numerelor..
Anda, ce fain ca au venit prietenii vostri. Imi inghipuyi ca Mark e foarte bucuros de bebele lor. Dar e chiar amuzant cum a retinut saracul ca bebele e adus de ingerasi...of, sa va dea Dumnezeu mai iute unul. Sa pui filme sau poze, sa iti vad finutul.
Am pus doua filme cu Diana cantand Jingle bells si O brad frumos, dar a venit in spatele meu sa se uite prin aparat. Habar nu am ce vede ea acolo...doar patul. Stie cantecul, dar s-a tot balbait sau tacea..lasa ca la Mos Craciun o sa i-l spuna bine.
http://www.dropshots.com/Ingrid28photo#date/2008-12-18/08:39:06
E asa de urat afara, ca stau cu ea in casa si ma joc...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput