Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely scuze,m-am pus sa dorm,si nu
am mai intrat pe net.Mai esti pe aici?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Dana, frumos ca va puteti intalni atatea romani ...ce de bunataturi am vazut

Ne-am intors de la aniversare, balamuc mare...petrecerea era intr-o sala care rasuna, copiii urlauuu, adultii vorbeau cu totii tare sa se poata auzii .... Eduard a luat o minge de sarit si a plimbat-o peste tot, cand ma uitam de el cautam mingea ...nu a vrut s-o dea nimanui

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Dana frumos daca vei participa la intalnirea forumistilor...ce duci bun

Micio asa se intampla la compleanni, cand sant mai multi parinti e mai mare balamuc,copii sant nesupraveghiati...am facut si eu de multeori in casa ,dar mare tambalau din cauza parintilor,nu reuseeam sai strunesc, nu reuseau sa stea atenti la jocurile pe care le propuneam...de cativa ani inchiriez o sala,anul trecut am "inchiriat" si o fata care sai distreze

pe la noi iar ploua...

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Dana frumos daca vei participa la intalnirea forumistilor...ce duci bun

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

intalnirea a fost sambata seara .

eu am dus sarmale si tort diplomat.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Va multumim din suflet pentruurari .Am sarbatorit cu nasii iar astazi Mihai a inceput sa umble singurel ,am crezut ca lesin de fericire cand la ambulatoriul unde faceam vizita pediatrica a ridicat manutzele si a venit la mine singurel strigand MAMA MAMA...Doamne ce fericire!!!!Grig umbla doar daca-l tin de o manuta

Mergi la inceput

ginger felicitari pentru primii pasi!E
adevarat ca e ofericire enorma cand iti vezi puiutul facand
primii pasi.Nu ati facut poze cu sarbatoritii?

gravidutelor cum va simtiti azi?

roxali si aici ploaua..M-am saturat de
atata ploaie!!!!

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,am intrat putin la subiectul vostru sa vad daca a mai scris ceva danangie.mi era dor de ea.am fost colege de odisee,insa,din pacate,ea nu mai scrie acolo.
cand m am uitat pe lista voastra,mi am vazut nickul si am ramas mirata.
scrie-monalac cu antonio.eu nu cred ca mai exista alta monalac pe forum,de fapt,nici n ar avea cum.eu sunt monalac,dar nu stau in italia si pe niciunul din copiii mei nu i cheama antonio.ma intrebam cum de s a facut o asemenea confuzie?

Mergi la inceput

Slaba miscare pe-aici...
Unde sunteti fetelor?

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!
Azi nam prea avut timp sa intru,sau mai bine zis nu ma lasat sotul
Toata ziua ma inebunit,am avut o stare de nervi toata ziua,nu stiu de ce.
Voi ce ati mai facut?

Bionda unde esti?ai intrat cumva in travaliu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna dimineata!Haideti la si la ceva bun de mancat!

Nu Irina nu am intrat in travaliu,se pare ca lui ii place la mami in burtica si nu prea da semne ca ar vrea sa iasa bn ca eu sunt mai linistita fata de sapt trecuta si nu ma mai agit cand vrea sa iasa e bine venit incerc sa nu ma mai gandesc intens la chestia asta in fond cat a mai ramas?!

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput